Pusti te price, kako starijim ljudima uzmu kuce kad nemogu placati hospice. Ljudi citav zivot radili i onda placaj, znam dosta o tomealemsa je napisao/la: ↑01 nov 2024, 22:47Medicade ti pokriva svesoko je napisao/la: ↑01 nov 2024, 22:28
Aleme, medicare je za seniore i posebne slucaje.
Amerika je drzava koliko para toliko muzike. Ti jeftini insuranci slabo sta pokrivaju. U slucaju da odes u bolnicu ode sve sto si stekao. Kuca, autu, ustedjevina.
Ima tona opcija al treba znati i imati novac. Ako pogresno izaberes, mozes nadrljati i ostati na cesti. Al svakako nece te niko odbiti
Sa healthcare marketplace ti pokriva i do 90%+, zavisno koliko si kvalifikovan, legit osiguranja koja kostaju po $500+ mjesecno inace. Blue cross blue shield ti je recimo na healthcare marketplace (pogledaj im regularne cijene).
Ode kar.ine burazeru, moj jaran Kevin (Amer) oko coj'k izbio kad je bio onaj uragan Harvey 2017 -e, helikopter doso po njeg (lifeflight) jer je bilo vandredno stanje. Operacije sve, 180k mu racun ispostavili, nikad nije platio, malo zvali, malo slali postom, niti mu je otislo na kredit niti bilo sta. Nikad banke nije dao evo 7 godina.
Ne boj se za medical bills
Ne bojim se ja za sebe. Ipak ja znam puno o tome.