FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 01 jul 2013, 18:47

amypitar je napisao/la:Zatisje pred buru. ;)

Sta Vam rekoh. ;)

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 01 jul 2013, 19:05

Backspace je napisao/la:Stoper Adnan Kovačević stiže na Koševo

Mladi reprezentativac BiH Adnan Kovačević svoju karijeru nastavit će na Koševu. On je protekle sezone sa dosta uspjeha nosio dres Travnika, a pružio je zapaženu partiju u dresu U-21 nacionalnog tima u okršaju sa Albanijom.

Kako smo uspjeli saznati, Kovačević je našao zajednički jezik sa čelnicima Bordo kluba i uskoro će se pridružiti ekipi.

Kovačević sigurno neće nastupati u utakmicama 1. pretkola Evropske lige protiv Libertasa.

Nakon dolaska Gojka Cimirota (što se pokazalo kao sjajan potez) Uprava koševskog premijerligaša odlučila je angažovati još jednog mladog igrača koji bi trebao nadomjestiti odlazak Sedina Torlaka.

U narednim danima na našem najvećem stadionu može se očekivati dolazak još novih igrača. :)

@High evo go fino prebaceno..... Izvor:Klix.ba ;)
lopata iskreno receno, u Travniku na klupi bio xD
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 01 jul 2013, 19:08

"Nismo se još uvijek ništa dogovorili, tako da moram demantirati navode koji govore da sam novi igrač Sarajeva,"
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 jul 2013, 19:08

stadion je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Kvota na vas 1,05, na Zrinjski u gostima 1,25 :lol:

igraj dvicu... :P :P sigurno je jedno 12
@Prijedor, što su ti čudne kvote? Od 237 ekipa koje će ove sezone nastupiti u Ligi prvaka i Evropa ligi, protivnik Sarajeva je na tom zadnjem 237. mjestu, a ekipa protiv koje igra Zrinjski je za 4-5 pozicija bolje plasirana. Kvote su realne.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 01 jul 2013, 19:10

adillovic je napisao/la:"Nismo se još uvijek ništa dogovorili, tako da moram demantirati navode koji govore da sam novi igrač Sarajeva,"
Mali Koovacevic jedino sto ima menadjera, a karakteristike igraca su jednake velikoj nuli i zahvalan cu biti ako ne dodje u Sarajevo ;) ;) ;)
❤️1946❤️

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 01 jul 2013, 19:13

forza_juve je napisao/la:
Ne znam kako je onda dobio poziv za mladu repku ako je lopata, Jagodic je lijepo poslozio ovu repku i siguran sam da nema nekih talova kao kod proslih selektora, vidjecemo kako igra to se vec prvu utakmicu moze odrediti....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 jul 2013, 19:15

MrWhite je napisao/la:
Ne znam kako je onda dobio poziv za mladu repku ako je lopata, Jagodic je lijepo poslozio ovu repku i siguran sam da nema nekih talova kao kod proslih selektora, vidjecemo kako igra to se vec prvu utakmicu moze odrediti....
Ima talova kralju u ovim mladjim selekcijama,smanjeno je al ih i dalje ima.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 01 jul 2013, 19:18

terabajt je napisao/la:
MrWhite je napisao/la:
Ima talova kralju u ovim mladjim selekcijama,smanjeno je al ih i dalje ima.
Zivi bili pa vidjeli kakav je, ali opet kazem ne bih ga volio vidjeti u Sarajevu. Iz Travnika sam gledao sam momka x puta i on nije za Sarajevo :roll: :roll: :roll:
❤️1946❤️

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 01 jul 2013, 19:19

terabajt je napisao/la: Ima talova kralju u ovim mladjim selekcijama,smanjeno je al ih i dalje ima.
Ma mislio sam za ovu U-21 repku, tu sam siguran da nema, jer momci stvarno igraju dobro i bore se, a sto se tice madjih selekcija U-19, 18, 17 tu itekako ima, ali eto vidjecemo ako potpise vidjecemo njegove igre, istok ce ocijeniti :D
Sreca pa je Ojler mlad umro...

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 01 jul 2013, 19:20

il uopce nije stoper kako se navodi xD
❤️1946❤️

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 01 jul 2013, 19:25

Na you tubeu ima 10-ak utak. ovog Kovacevica u dresu Travnika i na svakoj igra veznog, a za BiH protiv Albanije je igrao stopera. Ima odlicnu tehniku za stopera i s obzirom na visinu (1,90). Mlad, perspektivan igrač, teško da možemo boljeg dovesti, jedino da Safeta Nadarevića vratimo :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2013, 19:29

Ako je dosao,dobro dosao je,jos jedan mladi reprezentativac pored Gojka u ovom prelaznom roku ,prelijepo...istina nece se neigrati u startu al neka njega tu pa igro ne igro,momku je 19 godina vrijeme je pred njim

Velika promjena transfer politike u odnosu na mandat Jovic Dragana i nn igraca

P.S. i sa ovim se ne prica zavrsava oko novih igraca,jos cemo mi pisati o novajlijama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 01 jul 2013, 20:11

Dobro je da dovodimo mlade igrače. Da hoće Bog dat' da potpišu na 2-3 godine bilo bi fantazija.
Napadač nama treba. Napadač!
Allegri je gospodin!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 jul 2013, 20:12

Carli je napisao/la:Dobro je da dovodimo mlade igrače. Da hoće Bog dat' da potpišu na 2-3 godine bilo bi fantazija.
Napadač nama treba. Napadač!
Polako, jedan Srbin je u opticaju čini mi se, ima fin CV ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 01 jul 2013, 20:22

PostPostao/la forza_juve dana 01 jul 2013, 18:18

Zivi bili pa vidjeli kakav je, ali opet kazem ne bih ga volio vidjeti u Sarajevu. Iz Travnika sam gledao sam momka x puta i on nije za Sarajevo :roll: :roll: :roll:
Kolega je u pravu sto posto.Otac lovaran,plaćao da igra i za Travnik.Za repku se to zna kako ide.Prosjek i u Travniku -nije za vas... ;)nazalost tako je...

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 01 jul 2013, 20:30

slobodnjak je napisao/la:
PostPostao/la forza_juve dana 01 jul 2013, 18:18

Kolega je u pravu sto posto.Otac lovaran,plaćao da igra i za Travnik.Za repku se to zna kako ide.Prosjek i u Travniku -nije za vas... ;)nazalost tako je...
Sad vi ko znate kako sta, ja sam momka gldeao protiv nase starije repe kad su igrali na grbavici momak se filmski borio i bio najbolji igrac uz malog bevaba , samo sto se povrijedio , isto tako ko ga je gldao protiv Albanije sad za mladu rep u Zenici, isto tako bio medju boljima, ne govorim to da bi dosao kod nas ali na momku se vidi da je jak i da ce biti dobar stoper za nase lige super, ma cak je bio bolji i od onog mladjeg Hajrovica brzi je i nako jaci , bas sam ga zapazio, ako ima gdje tekma pogledajte, i Vlado Jagodic ga sigurno ne bi stavaljao i to u prvih 11 da nevalja ;)

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 01 jul 2013, 20:53

Kako god bilo..Husref zna bolje od nas sviju zajedno. Vidječete da ako bude kako ova dva vezira kažu..momku ne gine klupa. Nego načuo sam nešto u vezi jednog prednjeg veznog iz srbije. Čovjek koji mi je pričo o njemu danas kaže da je dobar do bola (za naše uslove) ima veoma dobru tehniku a ni brzina mu nije loša. Sa njim su pregovori u završnoj fazi...pa da vidimo

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 01 jul 2013, 20:54

ma jok i jagodic je isto korumpiran :D svi su koeumpirani :D
ja sto ne mogu suplje propalih talenata ....
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 01 jul 2013, 20:55

htcxone je napisao/la:ma jok i jagodic je isto korumpiran :D svi su koeumpirani :D
ja sto ne mogu suplje propalih talenata ....
ti brzo na klix! 8-)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 01 jul 2013, 20:56

rimaa je napisao/la:
Sad vi ko znate kako sta, ja sam momka gldeao protiv nase starije repe kad su igrali na grbavici momak se filmski borio i bio najbolji igrac uz malog bevaba , samo sto se povrijedio , isto tako ko ga je gldao protiv Albanije sad za mladu rep u Zenici, isto tako bio medju boljima, ne govorim to da bi dosao kod nas ali na momku se vidi da je jak i da ce biti dobar stoper za nase lige super, ma cak je bio bolji i od onog mladjeg Hajrovica brzi je i nako jaci , bas sam ga zapazio, ako ima gdje tekma pogledajte, i Vlado Jagodic ga sigurno ne bi stavaljao i to u prvih 11 da nevalja ;)
Mudro zboris.Ono sto najvise vrijedi u nas u drzavi pretezno je u nekoj od mladjih kategorija reprezentacije.Ne moze nikako biti gori od konkurencije medju mladicima koji ne mogu ni opepelit reprezentaciji.Istog sam misljenja,pogledao sam gore nabrojane utakmice i ne cini se momak uopste nekim promasajem za Sarajevo.Moglo bi biti od njega nesto.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Haksss, mikimaus, propoklopac i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []