GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Bertone7
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Bertone7 » 16 jul 2013, 21:34

gerdmuller je napisao/la:Ako netko zeli okladu u trajni ban da se Dinamo nece plasirat u Ligu prvaka,tu sam :)
Dovoljno si se najeo govana za večeras.

Što se tiče utakmice, ovo u drugom poluvremenu je pravi Dinamo.
Siguran sam da je Šef ušao na poluvremenu i podijelio par šamarčina, a posebno jaku onoj neznalici Jurčiću.
U nastavku rutinski Dinamo isprašio Luksemburžane. Moglo je biti i više razlike da Kramarić nije zapucao zicer, a Husejinović, Halilović i Fernandes ponekad previše solirali.
Pod hitno dovesti lijevog beka i stopera koji bi bio backup.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 jul 2013, 21:38

Bertone7 je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Ako netko zeli okladu u trajni ban da se Dinamo nece plasirat u Ligu prvaka,tu sam :)

Siguran sam da je Šef ušao na poluvremenu i podijelio par šamarčina, a posebno jaku onoj neznalici Jurčiću.
U nastavku rutinski Dinamo isprašio Luksemburžane. Moglo je biti i više razlike da Kramarić nije zapucao zicer, a Husejinović, Halilović i Fernandes ponekad previše solirali.
Ako se uzme u obzir da sam na kladionici samo cekao hendikep...i ne bih bas rekao :mrgreen: Nemoj bit previse optimistican.Ova Fola ne lici na nogometnu momcad.Nemam namjere sad pametovati ovo ono,vrijeme ce pokazat a ja sam spreman na okladu u bilo sta da ovaj Dinamo nece u Ligu prvaka jer nema kvalitetu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 16 jul 2013, 21:39

gerdmuller je napisao/la:
Bertone7 je napisao/la:

Ako se uzme u obzir da sam na kladionici samo cekao hendikep...i ne bih bas rekao :mrgreen: Nemoj bit previse optimistican.Ova Fola ne lici na nogometnu momcad.Nemam namjere sad pametovati ovo ono,vrijeme ce pokazat a ja sam spreman na okladu u bilo sta da ovaj Dinamo nece u Ligu prvaka jer nema kvalitetu.
Može li oklada od 100 €? Javi se na pp ako želiš, da ne spamamo ovdje. ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2013, 21:51

[youtube][/youtube]

Soudani 8-)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jul 2013, 22:05

Neutral je napisao/la:Soudani je igračina. Malo je zakasnio na iftar :D

Očekivano deranje. Također očekujem teorije zavjere x/2.

Dinamo će se plasirati aBd opet u ligu prvaka. Imaju jak koeficijent i ne mogu naletiti baš na tako jake momčadi.

0:5 8-)
Ispadanjem BATE-a Dinamo nece postati nositelj. Da bi Dinamo postao nositelj moraju ispasti dva od Basel, BATE, Celtic, Steaua, APOEL i Plzen. BATE je na dobrom putu, a zbog Zelje i Dinama nadam se i Plzen.

Vecerasnja utakmica kao dvije utakmice. U prvom poluvremenu kao da je igracima bilo previse vruce i mrsko za igranje, a onda u drugom dijelu s pola gasa ubijanje simpaticnih luksemburzana. Da nakon ove utakmice dajem neke prognoze za sezonu proglasio bi sam sebe budalom, jer ova utakmica ne moze biti mjerilo. Ocekujem u drugoj utakmici da ce se igraci slicno postaviti i da ce dobiti s par golova razlike, a da se udje ozbiljno mogli bi im 10 komada bez problema utjerati. Halilovica i Husejinovica u petak na hladjenje protiv Zadra. Znam da se igralo neozbiljno, ali ako te napadaju tri igraca loptu moras dodati.

Inace, u petak je i izvlacenje treceg pretkola. Sad mi se cini kao da bi bilo najbolje dobiti Ekranas/Hafnarfjordur.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2013, 22:07

Nema veze, opet im ne mogu zapasti neki jak protivnik od kojeg bi trebali strepiti. Favoriti će biti u svakom meču do lp-a ;)

Kad se samo sjetim Malma, kolika je samo ta fobija bila od konačnog plasmana u lp. Sada su već dvije sezone zaredom u lp, tako da će 99% aBd i treći put.

Uboli su sa pojačanjima kao nikad prije.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 16 jul 2013, 22:16

Dinamu za Ligu Prvaka trebaju backup stoper (ne bi bilo dobro da se oslanjamo na Šimunovića) i novi lijevi bek za prvih 11. Ibaneza otjerati, a Pivarića ostaviti kao backup.
Što se tiče stopera, siguran sam da će se dovesti netko. Mislim da je prva opcija bio Elvis Kokalović iz Belupa, ali on je prije par dana otišao u Tursku.
Možda Kaja Rogulj koji trenutno igra u Austriji iz Beča.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jul 2013, 22:18

Basel i Celtic su po meni kvalitetniji, sa Steauom je Dinamo u egalu, mozda malo jaci. APOEL i BATE su slabiji i njih bi se trebalo proci. U slucaju da BATE ispadne njihovo mjesto ce preuzeti Plzen koji je veceras pokazao puno vise od Zeljeznicara, ali mi ne lici na ekipu o kojoj se prica i koja se hvali zbog proslosezonskih rezultata, ali ni njima necu suditi nakon jedne utakmice mada cu reci da bi Dinamo njih morao proci.

Ne znam zasto, ali ja odavno zelim Celtica u play offu, jos od onda kad sam uvidio da Dinamo nema gotovo nikakvih sansi da bude nositelj, a to je prije par mjeseci. Izbacivanjem Celtica stvorila bi se euforija, a ispasti od njih uz dostojno predstavljanje nebi trebalo da bude nesto strasno.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2013, 22:20

Gordon Schildenfeld je trenutno bez kluba. Dobro bi došao, no ratni profiter ga je svojevremeno otjerao kada je pogriješio u jednoj utakmici (zaboravih kojoj), gdje je bio još veoma mlad.

Dino vrati se, sve ti je zaboravljeno :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jul 2013, 22:24

Schifo je danas po meni kvaliteta za Dinamo, pokazao je to i u reprezentativnim utakmicama. Nije Cannavaro, ali je puno bolji nego sto je nekada bio. Godine su ucinile svoje, iskustvo je tu i moze se reci da bi doprinjeo, ali sumnjam da bi on sad mogao doci u Dinamo.

Dinamo ima problema i sa bocnim igracima. Jedini normalan je Pinto. Hitno je potreban jos jedan desni bocni, te dva lijeva. Ja bi rado na desnom vidio Etta, bio bi dobra zamjena za Pinta, a svi ga navijaci vole. Za lijevog ne znam, od domacih tesko itko, mozda opet neki stranac.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 16 jul 2013, 22:24

Neutral je napisao/la:Gordon Schildenfeld je trenutno bez kluba. Dobro bi došao, no ratni profiter ga je svojevremeno otjerao kada je pogriješio u jednoj utakmici (zaboravih kojoj), gdje je bio još veoma mlad.

Dino vrati se, sve ti je zaboravljeno :mrgreen:
Nije bez kluba. Vratio se iz PAOK-a u Dinamo Moskvu. Tamo ima ugovor do 2015.
Predobar je Schifo da bude backup. Onda Addy na klupu. :mrgreen:

A Dino je koliko znam negdje na Istoku.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2013, 22:27

Dino je bez kluba već 2 mjeseca. Posljednja ekipa za koju je nastupao bila je DPMM FC (Singapur).

Da, pardon za Gordona. Zadovoljio je u PAOK-u, rado bi ga zadržali.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 16 jul 2013, 22:29

Što se Etta tiče, on se nudio Dinamu i želi se vratiti ali je Zoran Mamić izjavio da Dinamo nije zainteresiran.

Schifo je u PAOK-u igrao odlično, njegovim golom su se plasirali u EL. Imenjak iz Moskve je u onoj stvari, mislim da Schifo ide iz Rusije ovo ljeto.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jul 2013, 22:47

Bertone7 je napisao/la:Što se Etta tiče, on se nudio Dinamu i želi se vratiti ali je Zoran Mamić izjavio da Dinamo nije zainteresiran.
Idioti.

Dex je napisao/la:Frajko ih dominira redom, a posti, šta će bit tek poslije 8-)
Ne posti. Proslu u HNL-u jeste, ali veceras nije. Zanimljivo kako lik rastura, a vise od pola priprema nije uopce prosao.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2013, 22:52

Kako znaš da ne posti ?

Zabio je prvi gol, uzeo je bočicu i isprao je samo usta. Vidiš da nije pio ;)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 jul 2013, 22:55

kako je husejnovic odigrao veceras
Samo Sarajevo

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 16 jul 2013, 22:58

Odlično 2.poluvrijeme, svaka im čast. Osigurane su još najmanje 4 europske utakmice, bit će opet jedne skupine. Soudani igračina, isplati se svaki euro koji je uložen u njega, Maminjo je opet pogodio sa strancem. Hvala Vahi što ga je preporučio
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jul 2013, 23:01

Neutral je napisao/la:Kako znaš da ne posti ?

Koliko sam ja upucen ne smje ni to, al dobro, mozda covjek na dan otakmice onako malo prekrsi.

kanarinac je napisao/la:kako je husejnovic odigrao veceras
Bolje da nije ni igrao

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2013, 23:04

Signore je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Kako znaš da ne posti ?

Koliko sam ja upucen ne smje ni to, al dobro, mozda covjek na dan otakmice onako malo prekrsi.

Smije. Smiju se oprati zube, smiju se isprati usta sve dok ne progutaš vodu :)

Čovjek bez hrane i vode 15-tak sati (prije iftara jer je ostalo 2-3 sa utakmicom) odigra meč gdje postigne dva sjajna gola, posebno drugi i onako hladno asistira. Nakon asistencije je odmah zamjenjen 8-)

Uboli su žestoko.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 16 jul 2013, 23:05

kanarinac je napisao/la:kako je husejnovic odigrao veceras
asistencija. A ostatak meca, prosjek.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.