Neutral je napisao/la:Soudani je igračina. Malo je zakasnio na iftar
Očekivano deranje. Također očekujem teorije zavjere x/2.
Dinamo će se plasirati aBd opet u ligu prvaka. Imaju jak koeficijent i ne mogu naletiti baš na tako jake momčadi.
0:5

Ispadanjem BATE-a Dinamo nece postati nositelj. Da bi Dinamo postao nositelj moraju ispasti dva od Basel, BATE, Celtic, Steaua, APOEL i Plzen. BATE je na dobrom putu, a zbog Zelje i Dinama nadam se i Plzen.
Vecerasnja utakmica kao dvije utakmice. U prvom poluvremenu kao da je igracima bilo previse vruce i mrsko za igranje, a onda u drugom dijelu s pola gasa ubijanje simpaticnih luksemburzana. Da nakon ove utakmice dajem neke prognoze za sezonu proglasio bi sam sebe budalom, jer ova utakmica ne moze biti mjerilo. Ocekujem u drugoj utakmici da ce se igraci slicno postaviti i da ce dobiti s par golova razlike, a da se udje ozbiljno mogli bi im 10 komada bez problema utjerati. Halilovica i Husejinovica u petak na hladjenje protiv Zadra. Znam da se igralo neozbiljno, ali ako te napadaju tri igraca loptu moras dodati.
Inace, u petak je i izvlacenje treceg pretkola. Sad mi se cini kao da bi bilo najbolje dobiti Ekranas/Hafnarfjordur.