Sta cu pogrijesitInterista di cuore je napisao/la:Mislim da si ti nesto pomijeso.Di Marzio ti je trenutno najcjenjeniji i najbolji italijanski novinar koji se bavi transferima.
Gasperini bi trebo potpisat ugovor na jednu godinu sa opcijom produzetka ugovora na jos jednu.Osim ako nisu bombe (da se ogradim).
Rossi je sad meta,navodno smo vec stupili u kontakt sa Villarealom.On i Criscito su zelje buduceg trenera.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A sumnjam ja da je Gasperini konačno rješenje...
Bolje je recimo da je Moratti pokušao sa Rijkaardom( nema veze što je ovaj igrao u Milanu i sl), on je ipak već dokazan trener, a nema posla...
Bolje je recimo da je Moratti pokušao sa Rijkaardom( nema veze što je ovaj igrao u Milanu i sl), on je ipak već dokazan trener, a nema posla...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
baresi#6 je napisao/la:
hahahah ovo s Capellom je zakon, oplakah
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Interista di cuore
- Kontakt:
Eo sad odjednom nisu sigurni da li ce Gasp bit trener...
Ma bjezi ba,ovo ne treba ni pratit.Pobudalit cu.
Ma bjezi ba,ovo ne treba ni pratit.Pobudalit cu.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
ja vam govorim ne čitajte vijeti samo vjerujte meni

ti svi portali su Mihajlovića bili proglasili novim trenerom, pričali su da tražimo Anchelottija, da tražimo Zolu , pa sad neke Quiqe Florese , Rossije , Gasperinije spominju
..
Moratti je to sve negirao i mudro šuti dok on to sa Turcima ne riješi
....
ja vam ponovo svima kažem daje novi trener Guus

FORZA INTER
ti svi portali su Mihajlovića bili proglasili novim trenerom, pričali su da tražimo Anchelottija, da tražimo Zolu , pa sad neke Quiqe Florese , Rossije , Gasperinije spominju
Moratti je to sve negirao i mudro šuti dok on to sa Turcima ne riješi
ja vam ponovo svima kažem daje novi trener Guus

FORZA INTER
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
dok ipak najnovije vijesti kazu da su ostale jos sitnice da se ozvanici Gasperini kao novi strateg
mada Hiddink je naravno pozeljniji, ali...
mada Hiddink je naravno pozeljniji, ali...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ja vam kazem ,,prekucer sam gledao na tv, morati i gasperini setaju i ćaskaju,,,, valjda je to dovoljan dokaz da ce on bit trener,,mozda trenutno odugovlacenje je da eventualno pokusa pronaci nekog "boljeg", ali et,,
A čija je kopačka iza leđa HiddinkasilenT. je napisao/la:![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- L' Imperator
- Kontakt:
Morrati ako ne iskoristi priliku i ne dovede Hidinka nije normalan.kakav gasparini...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Znat ce se za par dana ko dolazi,vidite da novinaru hlupaju bezze...Novinari koji navijjau za milan forsiraju da je anceloti odbio Morattia a nas ga predsjednik uopste nije kontaktirao,dok novinari koji navijaju za juve forsiraju pricu da je capelo odbio Morattia a ni njega nije zvao,znaci samo sranja
...
Ja nesto kontam da Moratti ceka Hidinka ali vidjet cemo u ovih par dana,i opet se pominje da nam dolazi Sanchez,ahahahaha koja komedija oko njegovog transfera
Ja nesto kontam da Moratti ceka Hidinka ali vidjet cemo u ovih par dana,i opet se pominje da nam dolazi Sanchez,ahahahaha koja komedija oko njegovog transfera
INTER SIAMO NOI ! ! !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A novinari koji forsiraju inter pišu kako će dovesti GasperinijaGrande je napisao/la:Znat ce se za par dana ko dolazi,vidite da novinaru hlupaju bezze...Novinari koji navijjau za milan forsiraju da je anceloti odbio Morattia a nas ga predsjednik uopste nije kontaktirao,dok novinari koji navijaju za juve forsiraju pricu da je capelo odbio Morattia a ni njega nije zvao,znaci samo sranja...
Ž '21!
cijela sapunica oko dovodjenja trenera
obina potpisao za lokomotiv steta meni osobno drag igrac al jbg...
- SoloJuve26
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/584/brazil/ ... nk-driving
sta je ovo, hahahah,, mora da se napijo od dragost
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Evo i prevoda : (naslovSoloJuve26 je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/584/brazil/ ... nk-driving
Leonardo, brazilski nogometni trener na klupi milanskog Intera, svakim danom upada u sve veće nevolje
Nakon trakavice oko otkaza u Interu i odlaska u PSG, na godišnjem odmoru u Brazilu zapao je u nove probleme. Leonardo je u ranim jutarnjim satima u Niteroi, predgrađu Rio de Janeira, uhvaćen kako vozi u alkoholiziranom stanju.
Policija mu je oduzela vozačku dozvolu i kaznila ga novčanom kaznom od 418 eura. Uhićenje je izbjegao, a doma ga je odvezao prijatelj s kojim je bio u automobilu.
IO SONO INTERISTA
OH shit ...SVE ME PRESJECE : Moratti: Leonardo je i dalje trener Intera, mogao bi to i ostati
Interov predsjednik Massimo Moratti podsjetio je putem službene klupske web-stranice da je Brazilac Leonardo i dalje trener "nerazzurra" unatoč tome što se već neko vrijeme spominje kao novi sportski direktor PSG-a...
Leonardo još uvijek nije službeno napustio klupu svjetskih klupskih prvaka, a Moratti je dao naslutiti kako postoji mogućnost da će brazilski stručnjak i sljedeće sezone voditi "crno-plave".
- Leonardo je još uvijek naš trener. Želim podsjetiti ljude na to. Leonardo nije niti otišao niti je službeno zatražio odlazak - izjavio je Moratti.
- Leonardu smo dali slobodu da istraži svoje opcije s PSG-om. Ali, i dalje je naš trener i mogu zahtijevati od njega da ostane - dodao je prvi čovjek Intera.
Priznao je, ipak, Moratti da klub traži alternativu za Leonarda, a talijanski mediji najvećim favoritom za trenersku poziciju proglašavaju Giana Piera Gasperinija, bivšeg stratega Genoe.
- Nisam imao sastanak s Gasperinijem. Procijenili smo ga i radi se o vrlo ozbiljnoj osobi i velikom profesionalcu. Ali, još nisam donio nikakvu odluku - objasnio je Moratti.
Interov predsjednik Massimo Moratti podsjetio je putem službene klupske web-stranice da je Brazilac Leonardo i dalje trener "nerazzurra" unatoč tome što se već neko vrijeme spominje kao novi sportski direktor PSG-a...
Leonardo još uvijek nije službeno napustio klupu svjetskih klupskih prvaka, a Moratti je dao naslutiti kako postoji mogućnost da će brazilski stručnjak i sljedeće sezone voditi "crno-plave".
- Leonardo je još uvijek naš trener. Želim podsjetiti ljude na to. Leonardo nije niti otišao niti je službeno zatražio odlazak - izjavio je Moratti.
- Leonardu smo dali slobodu da istraži svoje opcije s PSG-om. Ali, i dalje je naš trener i mogu zahtijevati od njega da ostane - dodao je prvi čovjek Intera.
Priznao je, ipak, Moratti da klub traži alternativu za Leonarda, a talijanski mediji najvećim favoritom za trenersku poziciju proglašavaju Giana Piera Gasperinija, bivšeg stratega Genoe.
- Nisam imao sastanak s Gasperinijem. Procijenili smo ga i radi se o vrlo ozbiljnoj osobi i velikom profesionalcu. Ali, još nisam donio nikakvu odluku - objasnio je Moratti.
IO SONO INTERISTA
mislim da moratti kupuje vrijeme i da realno nema šanse da leo ostane.
btw hiddink nije tip za inter. on voli da uzme slabiji tim i napravi iznenađenje. najgore je to što inter mora što prije dovesti trenera da onda kreira transfer politiku i krene da dovodi pojačanja.
btw hiddink nije tip za inter. on voli da uzme slabiji tim i napravi iznenađenje. najgore je to što inter mora što prije dovesti trenera da onda kreira transfer politiku i krene da dovodi pojačanja.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ma pusti Moratti lafinasa starog.
Neko iz PSG je objavio valjda da Leo dolazi tamo...http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50573
Gasperini ce bit trener.Inace osim 3-4-3 formacije on forsira i 4-3-3 sto me raduje.Jer ne volim ove formacije sa 3 pozadi,odnosno ne prilici mi velikom klubu kao Inter da igra tako.Ne znam zasto
Criscito ceka Inter tako da je izgledno da bi nas mogo on pojacat.Palacio se takodje spominje,sto li Boze ? On je dobar igrac,al za klupe u Inter,nikako za prve postave.
Santon bi ponovo mogo na posudbu (Cesena bi ga valjda ponovo).
Mariga bi mogo ostat na kraju
Priblizili se Bologna i Inter oko otkupa Viviana.Naime,Bologna zeli 6,dok Inter nudi 5 miliona za otkup druge polovice.Nadam se da ce i ovo rjesit.
Kharja izgleda nece biti otkupljen
Gasperini ce bit trener.Inace osim 3-4-3 formacije on forsira i 4-3-3 sto me raduje.Jer ne volim ove formacije sa 3 pozadi,odnosno ne prilici mi velikom klubu kao Inter da igra tako.Ne znam zasto
Criscito ceka Inter tako da je izgledno da bi nas mogo on pojacat.Palacio se takodje spominje,sto li Boze ? On je dobar igrac,al za klupe u Inter,nikako za prve postave.
Santon bi ponovo mogo na posudbu (Cesena bi ga valjda ponovo).
Mariga bi mogo ostat na kraju
Priblizili se Bologna i Inter oko otkupa Viviana.Naime,Bologna zeli 6,dok Inter nudi 5 miliona za otkup druge polovice.Nadam se da ce i ovo rjesit.
- Saras Spa.
- Kontakt:
do juce si tvrdio da je hidink trener i da sancez dolazi sigurno u interInterista di cuore je napisao/la:Ma pusti Moratti lafinasa starog.Neko iz PSG je objavio valjda da Leo dolazi tamo...http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50573
Gasperini ce bit trener.Inace osim 3-4-3 formacije on forsira i 4-3-3 sto me raduje.Jer ne volim ove formacije sa 3 pozadi,odnosno ne prilici mi velikom klubu kao Inter da igra tako.Ne znam zasto![]()
Santon bi ponovo mogo na posudbu (Cesena bi ga valjda ponovo).![]()
Mariga bi mogo ostat na kraju![]()
- Interista di cuore
- Kontakt:
Hajde nadji gdje sam ja napiso da ce Hiddink bit trener ? De svega ti ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.