FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoce li ko pustit stream kad krene mec???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ma ja, Zeca ni na klupi

Zato sto zecevi po judaizmu nisu kosher za jesti, i zato mu je zabrana na mec
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Opa dupli blok po desnoj strani
Blazevic na krilu?
Ikic umjesto Vrhovca i Zec umjesto Gasal i klupa bi bila prejaka, ali jbg.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
U kanalu sam vazdan. Znao sam da nešto neće biti ok. Gledaj sastava... Pa šta je s tim Zecom yebemu život i povredu? Pa mogla mu je nova noga narasti do sada mrtvog mi oca. Ovo nema nigdje, pa onaj Diaby je za njega terminator.
Ma ne sviđa mi se ovaj sastav nikako. Ne znam. Neka nam je Bog na pomoći. Ne znam da li ću moći gledati uopšte.
Ma ne sviđa mi se ovaj sastav nikako. Ne znam. Neka nam je Bog na pomoći. Ne znam da li ću moći gledati uopšte.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 09 sep 2020, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Seksi sastav
Ma trenirao je normalno, ima video na 1921. Ovo Osimova odluka da oni “otpadnu”. Samo da hoce sto prije proci ova utakmica.SudoHusika je napisao/la: ↑09 sep 2020, 17:46U kanalu sam vazdan. Znao sam da nešto neće biti ok. Gledaj sastava... Pa šta je s tim Zecom yebemu život i povredu? Pa mogla mu je nova noga narasti do sada mrtvog mi oca.
Moze stream komsije, nemam moju tv..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Ma bježi buraz. Zbog ovih utakmica i dovedeš takve skupe i provjeren igrače. Fakat neozbiljno. Pa treba nam svima podijeliti tablete za smirenje, sufaru, ilmihal i kakve hamajlije radi ovoga što nam radi, a ne samo @barbu da pripazi.LjoZee je napisao/la: ↑09 sep 2020, 17:48Ma trenirao je normalno, ima video na 1921. Ovo Osimova odluka da oni “otpadnu”. Samo da hoce sto prije proci ova utakmica.SudoHusika je napisao/la: ↑09 sep 2020, 17:46U kanalu sam vazdan. Znao sam da nešto neće biti ok. Gledaj sastava... Pa šta je s tim Zecom yebemu život i povredu? Pa mogla mu je nova noga narasti do sada mrtvog mi oca.

2.sezonu ga nešto iščekuješ...
Željezničar za život cijeli!
Abu DiabySudoHusika je napisao/la: ↑09 sep 2020, 17:46U kanalu sam vazdan. Znao sam da nešto neće biti ok. Gledaj sastava... Pa šta je s tim Zecom yebemu život i povredu? Pa mogla mu je nova noga narasti do sada mrtvog mi oca. Ovo nema nigdje, pa onaj Diaby je za njega terminator.

Sretno konama večeras, oderite ****.
Bitno da je Bekrija na klupi!
Yebem li ti korono sve da ti yebem
Da se citiram, zamalo da mi se ispuni zeljaBezideja je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:41Ja bih Blazevica na desno krilo, lijevo Gasal. Bek Sinisa, to bi bila top brza ekipaLaSicila1921 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:35Gasala staviti I Blaževića dole, a I Vrhovca iskoristiti mlad I jak igrač pravi zadnji vezni.![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Sretno veceras. Ako neko ima neki stream, bio bih zahvalan.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Hrammm1921 i 54 gosta.