Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
alenpitar je napisao/la:NIsam gledao prvu tekmu zbog posla. Ali sastav je ovako: Hamzić, Hodžić, Rizvanović, Dudo, Jahović, Čampara, Čomor, Pliska, Šehović, Kadić
Igra i Zeka kazu na nasem forumualenpitar je napisao/la:NIsam gledao prvu tekmu zbog posla. Ali sastav je ovako: Hamzić, Hodžić, Rizvanović, Dudo, Jahović, Čampara, Čomor, Pliska, Šehović, Kadić
Moguce ovaj mi je sastav rekao Šehovic posto ja nisam mogao icimiky_hz je napisao/la:Igra i Zeka kazu na nasem forumualenpitar je napisao/la:NIsam gledao prvu tekmu zbog posla. Ali sastav je ovako: Hamzić, Hodžić, Rizvanović, Dudo, Jahović, Čampara, Čomor, Pliska, Šehović, Kadić
Danas pocinje malonogometni turnir povodom Bajrama posto je Hayat reklamirao moze li mi iko reci hoce li biti prijenosaGerrard je napisao/la:Jarane bezveze pokreces temu organizovano se nece ici i to je vrlo jasno da HZ organizovano prate samo Hasetov turnir a u svojoj reziji mozes otici i to ne moze niko zabraniti samo bezveze povlacimo raspravu o ovome stav grupe je takav kakav je i treba ga ispostovatifinagradskaraja je napisao/la:Nadam se da ce mo sutra u finalu u velikom broju bodriti nase SARAJEVO.....
Ne znam zasto se ne pravi organizacija jer je ovo extra prilika da se uzivo vidi sta su?? i ko su??? HORDE ZLA
Ipak se radi prenos za evropu i svijet tako da je ovo odlicna prilika za Prezentaciju nas jer ima mnogo ljudi ,,vani,,koji su nasi navijaci i koji jedva cekaju da gledaju SARAJEVO i HORDE ZLA:......
Bilo organizovano ili ne Ja idem gore...
Kad mogu palamuditi na nasoj ,,stranici,,o KK BOSNA ne vidim razloga zasto se ne bi pratilo ono sto najvise volimo.FK.SARAJEVO..
U potpunosti se slazem. Prava je glupost ne otici na ovaj turnirfinagradskaraja je napisao/la:Shvatam da je stav grupe takav ali samo sam NAPISAO da mi nije jasan razlog toga.
Volio bih kad bi raja samostalno dosla da se navija i bodri nas klub....
Pa bilo ,ne bilo organizacije.A ja necu nikada prestati gledati SARAJEVO bilo gdje pa da mi ne znam ko zabrani da idem.Necu biti navijac na BATERIJE i da radim sto mi drugi govore.
Smatram da je ispravno ici bodriti SARAJEVO pa svidjalo se to nekome ili ne....
SAMO SARAJEVO...................
Bit ce prijenos, kao sto rekoh, samo trebamo utvrditi ko igra u 17:00.FK Sarajevo je napisao/la:Nasao sam bit ce prijenos na hayatu u 5 sati![]()
Sigurno greskaStole iz Bora je napisao/la:Bit ce prijenos, kao sto rekoh, samo trebamo utvrditi ko igra u 17:00.FK Sarajevo je napisao/la:Nasao sam bit ce prijenos na hayatu u 5 sati![]()
http://www.ufsiks.com.ba/delegiranje/bajramski.pdf
Ovde stoji da je utakmica Sarajevo-Velez u 16:00.