ma et...to nam je najjači sastav..šta ćeš....i ja mislim da ne možemo puno s ovim sastavomanell je napisao/la:autogol je napisao/la:-----------------------------Viviano-----------------------
Jenkinson------Mertesacker----Koscielny----Vermalaen
----------------------Zelalem----Olsson-----------------
----Myiachi------------Rosicky--------------Gnarby----
------------------------Sanogo----------------------------
Ja igraca i sile,majko moja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I vi se nadate nekim trofejima,sutra je vec jedan manje
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A.F.C. Bournemouth!
Sljedeći put bolje malo orgnaziujte napad na MKO, nemojte nam slat ametereanelbavarac je napisao/la:Ovo sve treba banovat'...
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Pa gdje cete na Bayern bez Bendtnerarambo16 je napisao/la:ma et...to nam je najjači sastav..šta ćeš....i ja mislim da ne možemo puno s ovim sastavomanell je napisao/la:autogol je napisao/la:-----------------------------Viviano-----------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
1-3 Ima da bude plakanja.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Bendtnera cuvamo za jace ekipeautogol je napisao/la:anell je napisao/la:autogol je napisao/la:-----------------------------Viviano-----------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa gdje cete na Bayern bez Bendtnera
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- anelbavarac
- Kontakt:
Aha evo i rasisteGreivis je napisao/la:Kako tuzni pokusaji trolanja.
suza mi se omakla, koja tugabega_afc je napisao/la:Kako otuzno, pokusavaju i na temi smijesne slike sa Lordom.
![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ma hajde, nek se trude. Sto je najgore, da su bar simpaticni, al ni to. Sutra uzivamo u utakmici. Odma na pocetku ce da bude gutavo. Jedan primljen go Arsenalu nista ne znaci. Totalna ofanziva i ce da bude odlicno. Sad idemo uzivat uz Mirzu aBd.
Smirite strasti i jedni i drugi, ni trolati ne znate sve neke dječije fore.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
da se prisjetimo..bega_afc je napisao/la:1-3 Ima da bude plakanja.
PEP je napisao/la:Sine u konacnici bi bilo 3:3 ali zbog neprimljenog gola u gositma bayern bi isao daljeChuckie je napisao/la:3 gola.PEP je napisao/la: tesko da moze proci da bayern bar 1 pogodak ne postigne sto bi automatski trazilo od vas 4 gola.
dovoljno je da povedemo 0-1 pa da vidimo pecanje kobaja u vlastitu mrežu,prošle sezone Neuer i škvadra panično zadržavali vrijeme protiv najgoreg Arsenala u zadnjih 15 godina :ugeek:tragedija,da nije smiješno :lol:neprocjenjivo
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 11 mar 2014, 00:43, ukupno mijenjano 2 puta.
uvijek imaš konstruktivne prijedlogeSaurman je napisao/la:Smirite strasti i jedni i drugi, ni trolati ne znate sve neke dječije fore.
A.F.C. Bournemouth!
Belmin6 je napisao/la: da se prisjetimo..![]()
Nijednog Gunera na vasem pdf-u, za razliku od ovog ovdje.Saurman je napisao/la:Smirite strasti i jedni i drugi, ni trolati ne znate sve neke dječije fore.
A šta je bilo nakon izvlačenja? Ne pišem ni ja ovdje nikako ali na ovo sam morao reagirati. Izgubili ste i nestali ste. Oko za oko :ugeek:bega_afc je napisao/la:Belmin6 je napisao/la: da se prisjetimo..![]()
![]()
Bezobrazan si.
![]()
![]()
Nijednog Gunera na vasem pdf-u, za razliku od ovog ovdje.Saurman je napisao/la:Smirite strasti i jedni i drugi, ni trolati ne znate sve neke dječije fore.
Sta je sa onom slikom "Ja Alaba,sve joj dzaba"nedim93 je napisao/la:suza mi se omakla, koja tugabega_afc je napisao/la:Kako otuzno, pokusavaju i na temi smijesne slike sa Lordom.
![]()
. dole na tom pdfu pričaš sa rajom , ono nemamo prefiks kluba, al jok ... bavarci
Pa moramo se malo aktivirat kad vi necete kod nas na sijelo,ne znam cega se bojite
Evo iskreno ja nemam nista protiv da se ponovi prosla godina,vi sutra pobjedite,mi cemo proci dalje i osvojiti LP
Kako god mi smo u win win situaciji...bega_afc je napisao/la:Ma hajde, nek se trude. Sto je najgore, da su bar simpaticni, al ni to. Sutra uzivamo u utakmici. Odma na pocetku ce da bude gutavo. Jedan primljen go Arsenalu nista ne znaci. Totalna ofanziva i ce da bude odlicno. Sad idemo uzivat uz Mirzu aBd.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Arsenal ide dalje zbog neprimljenog gola u gostima. To smo valjda apsolvirali. 
Nakon utakmice sam doso i cestito. Prije utakmice sam glumio debila zbog vecine idiota koji su tu dolazili provocirat. Imamo pravo da se nadamo, zabranit nam niko ne moze. Ako Bajern prodje, cestitke. Al ovi idiotski pokusaji nekog trolanja, tuzno.Neutral je napisao/la: A šta je bilo nakon izvlačenja? Ne pišem ni ja ovdje nikako ali na ovo sam morao reagirati. Izgubili ste i nestali ste. Oko za oko :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.