FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemojte pljuvati po svojoj djeci, a ovi tzv. konobari iz San Marina su u puno boljoj situaciji nego većina igrača Sarajeva.
- maroonGiant
- Kontakt:
Slijedeci put cemo pobijediti 10 -0 da slucajno nebi vas iz Cernobila brukali.denirob je napisao/la:koji ste vi levati brukate nassan marino
![]()
![]()
![]()
Papak kad se pojavite bar jednom u bilo kojem evropskom takmicenju ( osim intertoto kupa i kupa sljiva) onda pricajte o brukanju, do tad na tekmama repke psujte glavni grad jer je to jedina prilika da iko cuje da uopste postojite. Vozdra!
Opravdanja, opravdanja. Nemogu oni zas..ti koliko vi mozete opravdati.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozda je bio baksuz-dan? Izgleda da FKS-u treba napadac ko budali samar. Pred svojom publikom zabiti samo jedan gol protiv konobara iz San Marina je nekako komicno.
shandrlike-tandrlike
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Los je Melunovic, sve ostalo je solidno.reptile je napisao/la:Mozda je bio baksuz-dan? Izgleda da FKS-u treba napadac ko budali samar. Pred svojom publikom zabiti samo jedan gol protiv konobara iz San Marina je nekako komicno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Igraci ocito jos uvijek nisu uigrani.Gledao sam utakmicu i moj utisak je prije svega da je onaj Melunovic taraba teska i nije kalibar za Sarajevo(bar po onom sto je prikazao veceras) a drugi utisak je da nakon onakve impresivne statistike i pogodjenih precki i stativa rezultat od 1-0 je sasvim ok.Veceras ocito nista nije islo i bauk bi bio da ste u krajnjoj nuzdi izgubili ili remizirali.Ovako ste osigurali kakvu-takvu pobjedu i u revens idete sa prednoscu.Pa i Luksemburg,San Marino i slicne repke ponekad iznenade ekipe iz prvog svjetkog sesira pa zasto ne i ovaj klub veceras. Pored onog posjeda lopte,onoliko suteva,precki,stativa..sasvim ok rezultat.Do sledece utakmice ce igraci imati jos jedno iskustvo vise i sigurno ce pruziti puno bolju igru.
Da stvar nije toliko crna najbolje pokazuje ova slika,tj da ste i dobro prosli kako moze biti kad nece u gol.

Da stvar nije toliko crna najbolje pokazuje ova slika,tj da ste i dobro prosli kako moze biti kad nece u gol.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svaka cast kralju.
Cuj 15 udaraca u okvir i jedan gol. Je li golman bio dobar, ili katastrofalni udarci?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Katastrofalan Melunovic J*** ga rahljava.Cartman je napisao/la:Cuj 15 udaraca u okvir i jedan gol. Je li golman bio dobar, ili katastrofalni udarci?
Slabi ste vi poznavaoci nogometa. Sad ce te reci eto ti znas pametujes itd. Ovaj tim Sarajeva je los ali to nije razlog loseg pristupa i nastupa jucer. Razlog je jednostavan. Sarajevo je ovu pobjedu upisalo onda kada su dobili protivnika. Lako cemo. Nas balkanski mentalitet. Tako smo i mi za Maribor prosle godine vec poceli slaviti prolaz na izvlacenju Zujo vec izracunao pare itd.
Eh isto se jucer desilo Sarajevu ali hvala Bogu ovi su bas amateri u pravom smislu te rijeci pa nisu mogli iznenaditi i kazniti onako traljavu igru.
Sarajevo ne izgleda jako ni za nase lige. Ali mozda je ovo jos rano za ocjeniti jos mi nekako ovo izgleda kao pripremni period.
Lakse ce im biti na strani jer nece biti pritiska publike i onog seljackog zvizdanja.
Eh isto se jucer desilo Sarajevu ali hvala Bogu ovi su bas amateri u pravom smislu te rijeci pa nisu mogli iznenaditi i kazniti onako traljavu igru.
Sarajevo ne izgleda jako ni za nase lige. Ali mozda je ovo jos rano za ocjeniti jos mi nekako ovo izgleda kao pripremni period.
Lakse ce im biti na strani jer nece biti pritiska publike i onog seljackog zvizdanja.
- moustapha
- Kontakt:
Jbg valjda postoje ekipe i protivnici, gdje mozes reci da si favorit i da ocekujes sigurnu pobjedu.PL BiH -1 je napisao/la:Slabi ste vi poznavaoci nogometa. Sad ce te reci eto ti znas pametujes itd. Ovaj tim Sarajeva je los ali to nije razlog loseg pristupa i nastupa jucer. Razlog je jednostavan. Sarajevo je ovu pobjedu upisalo onda kada su dobili protivnika. Lako cemo. Nas balkanski mentalitet. Tako smo i mi za Maribor prosle godine vec poceli slaviti prolaz na izvlacenju Zujo vec izracunao pare itd.
Sto se tice samog tima, mislim da uopste nije konkurentan za nase lige. Ovakvi tesko mogu i Evropu izboriti. Pojacanja su potrebna u napadu pod hitno.
#divovi
- savatihotece
- Kontakt:
Danas svako igra fudbal, pa i ovu evropsku ligu.
3 stative i 1 prečka ali takve stvari računaju se samo protiv jakih ekipa...ove je trebalo natrpati do vrha...naša odbrana se i ne može ocjeniti jer ovi skoro da i nisu prešli centar..vezni red dobar ali fali ono u završnici...napad tj Melunović...fuj fuj fuuuj
Melunovic je najgori napadac kojeg smo imali poslije rata. Katastrofa! Ne mogu da vjerujem da je onako smotan. Kako se "ono" moze nazivati fudbalerom uopste?! 
NIsu uigrani, to je evidentno. Napadač nam treba , to je još evidentnije. Melunović nebi meni ni na terminu igro!
U novi boj ...
Husref je znao..Husref je opominjao. Šta je uprava uradila da dovede klasični špic i prednjeg veznog. NIŠTA ...i zato snosi dobar dio krivice. Sa ovakvom ekipom ne možemo ući u prvenstvo. Ok, ove konobare ćemo proći ali za dalje je neophodno dovođenje još 2 igrača
-
plavetniloo
- Kontakt:
jarane nije stvar u statistici, stvar je u tome da ste ovim konobarima u bilo koje doba dana i noći trebali 3 komada minimalno uvaliti, e zbog toga sto to niste uradili, onda je to sramotaSarajlijc@ je napisao/la:
sto se tice igraca, pravo se vidi da vam treba lijevi bocni, napadac i haurdic ne moze igrati na onoj poziciji na koju g a je husref postavio, tu je po meni trebao igrati osmanagic, ali sta je tu je, ona dva igraca dzakmic i cimirot i nisu se nesto posebno pokazali protiv ovih amatera, suljic vam se najvise bori, ali sve to kilavo izgleda kad nema pomoc ostalih saigraca, onaj huseinbasic ne moze probiti kakvu cesku kuravu, a kamoli konobara iz san marina, sve u svemu, dragi moji, lose da ne moze gore biti
prolazite sigurno i sretno u drugom pretkolu, trebat ce vam sreca sigurno
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Flora-Kukesi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black