STEVEN je napisao/la:@Titova
Koliko su sigurno ove tvoje stranice sa ozljedama u NBA ?
Ovdje pise da bi Lowry mogao izostati veceras, zna li neko nesto vise o tome ?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- Titova-Juga
- Kontakt:
STEVEN je napisao/la:@Titova
Rekao bih negdje 90%. Evo recimo Deng ce najvjerovatnije nastupiti iako je danas posljepodne pisalo da nece.
Jbg, 7 sati razlike izmedju nas i Amerike, negdje vise negdje manje, kako koji grad pa i ne moze bas biti relevantno kada pogledas tako rano informacije. Najbitnije je pratiti o kakvoj se ozljedi radi a onda je lakse procijeniti sam koliko je precizna sama stranica. Uglavnom, kada god pise, "out indefinitely", to onda mozes smatrati sto posto infom da nece nastupiti tu noc.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
dakle,složio bi se sa ovom nekom okvirnom analizompintol_TM87 je napisao/la:Da ne pisem ponovo..to je taj par...tonii je napisao/la:Denv/Indi(100,5)-Denver over 1,85
Denv/Indi(94,5)-Indiana over 1,85
UKUPNO:3,42
utakmica u kojoj je postavljena margina od 194,5 koševa ukupnog zbroja,a ja tak malo čitam najave utakmice Indiana igrala katastrofalno zadnjih utakmicu obranu denver u solidnom napadau,gledam malo međusobne susrete dosta puta išli iznad te margine da su obje ekipe zabile preko 100 koševa,i et neki prijedlog,neznam dali se u Bosni može odigrati ovako 2 para iste utakmice,al reko što ne povezat u jedan doubl da će oba tima u over uz dobar koef..(ne pratim puno baš nba,polako pratim i to,pa neko mišljenje boljeg znalca o ovoj utakmici) i da napomenem osobno ništa ne igram,ovo eto za one kojim možda ovo pomogne,bar se nadam =)
proberite over koji hocete...

Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
- soccercrazy
- Kontakt:
S.Curry (G.State) (22,5) 1,85 Više
J.Harden (Houston) (26,5) 1,85 Manje
C.Boozer (Chicago) (16,5) 1,85 Više
A.Affalo(Orlando) (16,5) 1,85 Manje
Houston(101,5) 1,85 Manje
Denver(99,5) 1,85 Više
ovo su moji neki prijedlozi za veceras, sta msilite?
Denver(99,5) 1,85 Više

Samo strpljivi i disciplinirani igrači, godinu završavaju u plusu!
ide on dosta cesto over al sad indiana je u pitanju ako ga bude isao sut a uzece ih sigurno dosta ide ladno al meni je ta tekma bas no bet jer jedni igraju brzo atraktivno dok drugi defanziva zescapintol_TM87 je napisao/la:Kontam Denver ce da zabije 100+
Od igraca na ponudi jedino Galinari 17,5
Prebacil on ikad ovo? Nekako mi logika govori ako je on jedini iz Denvera, a denver veceras ide preko 100 poena da on moze ubaciti najmanje 18 od tih 100...

- Titova-Juga
- Kontakt:
soccercrazy je napisao/la:S.Curry (G.State) (22,5) 1,85 Više
Denver(99,5) 1,85 Više
Nije loše, mada ne bih smio lično Houstona igrati ispod jer mislim da svakome mogu preko 100 lagano utrpati, jer takav stil igre gaje.
Također, Boozer mi nije siguran, s obzirom da sam upravo saznao da bi Deng mogao nastupiti večeras, a on je igrač koji provodi najviše vremena na terenu od svih igrača u NBA sa svojih 17-ak poena, tako da mislim da neće baš sve ići na Boozera kao u dosadašnjih nekoliko utakmica dok je Deng bio van terena.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
mozda probati Houstona opcenito over mislim da je stavljen na 206 nekako mi tu baca da ce biti dosta poena , dva meca jedan debeli over a jedan je bio ispod a i kec na Utah nije los ...
- soccercrazy
- Kontakt:
Aha, hvala drug, nisam znao to za Boozera, izbacio sam ga!Titova-Juga je napisao/la:soccercrazy je napisao/la:S.Curry (G.State) (22,5) 1,85 Više
Denver(99,5) 1,85 Više
Nije loše, mada ne bih smio lično Houstona igrati ispod jer mislim da svakome mogu preko 100 lagano utrpati, jer takav stil igre gaje.
Također, Boozer mi nije siguran, s obzirom da sam upravo saznao da bi Deng mogao nastupiti večeras, a on je igrač koji provodi najviše vremena na terenu od svih igrača u NBA sa svojih 17-ak poena, tako da mislim da neće baš sve ići na Boozera kao u dosadašnjih nekoliko utakmica dok je Deng bio van terena.

A sto se tice Houstona, gledo sam malo statistiku i slabo koja ekipa moze da protiv Utah kod kuce ubaci preko 100 poena, nije to cak uspjelo ni Miamiu, mada sve je moguce, onda ako bi oni preko mogao bi i Harden ?!?

- Titova-Juga
- Kontakt:
Nema frkesoccercrazy je napisao/la:
Aha, hvala drug, nisam znao to za Boozera, izbacio sam ga!
A sto se tice Houstona, gledo sam malo statistiku i slabo koja ekipa moze da protiv Utah kod kuce ubaci preko 100 poena, nije to cak uspjelo ni Miamiu, mada sve je moguce, onda ako bi oni preko mogao bi i Harden ?!?

Nek si ga izbacio, sto je sigurno, sigurno je.
Obicno kada Utah igra kuci, Houston ne prebaci, ali ne znam, opet mi je skakljiv par.
Ja vjerujem da ce to biti tijesna utakmica i da ce Utah izvuci pobjedu, a pod kosem ce biti prava bitka izmedju Asika i Jeffersona, pa ovog drugog i ne smijem igrat iznad. Mozda bas Harden i prebaci, iako ga je malo stao sut u zadnje vrijeme, mozda bas ovdje da odcepi i pojaca procenat jer i ono sto je dao zadnjih utakmica bilo je vecinom sa slobodnih bacanja uz katastrofalan sut. Jebga, da ima igrat slobodna bacanja manje vise, sad bi znao sta da ti sigurno predlozim : D
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
A isto tako su kod njih vecinom game time decision (sto mi ide na zivce pravo)ako je neka laksa povreda,koliko puta mi je tako igrac nastupio samo da mi ujebe koncepciju i dovede u pitanje over na timskog koleguTitova-Juga je napisao/la:STEVEN je napisao/la:@Titova
Rekao bih negdje 90%. Evo recimo Deng ce najvjerovatnije nastupiti iako je danas posljepodne pisalo da nece.
Jbg, 7 sati razlike izmedju nas i Amerike, negdje vise negdje manje, kako koji grad pa i ne moze bas biti relevantno kada pogledas tako rano informacije. Najbitnije je pratiti o kakvoj se ozljedi radi a onda je lakse procijeniti sam koliko je precizna sama stranica. Uglavnom, kada god pise, "out indefinitely", to onda mozes smatrati sto posto infom da nece nastupiti tu noc.

A sto rece Titova ovo "out indefinitely" to je najsigurnije da nece igrat.
- pintol_TM87
- Kontakt:
eo malo sam se zaroviobob je napisao/la:ide on dosta cesto over al sad indiana je u pitanju ako ga bude isao sut a uzece ih sigurno dosta ide ladno al meni je ta tekma bas no bet jer jedni igraju brzo atraktivno dok drugi defanziva zescapintol_TM87 je napisao/la:Kontam Denver ce da zabije 100+
Prebacil on ikad ovo? Nekako mi logika govori ako je on jedini iz Denvera, a denver veceras ide preko 100 poena da on moze ubaciti najmanje 18 od tih 100...ko zna ko ce nametnuti ritam

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
još jedan prijedlog za odigrat večeras
CalderonJ(-12,5+)-Tor-GSt over 1,75
- Titova-Juga
- Kontakt:
Warrick je napisao/la:A isto tako su kod njih vecinom game time decision (sto mi ide na zivce pravo)ako je neka laksa povreda,koliko puta mi je tako igrac nastupio samo da mi ujebe koncepciju i dovede u pitanje over na timskog koleguTitova-Juga je napisao/la:STEVEN je napisao/la:@Titova
Jbg, 7 sati razlike izmedju nas i Amerike, negdje vise negdje manje, kako koji grad pa i ne moze bas biti relevantno kada pogledas tako rano informacije. Najbitnije je pratiti o kakvoj se ozljedi radi a onda je lakse procijeniti sam koliko je precizna sama stranica. Uglavnom, kada god pise, "out indefinitely", to onda mozes smatrati sto posto infom da nece nastupiti tu noc.![]()
A sto rece Titova ovo "out indefinitely" to je najsigurnije da nece igrat.
A znam brate, isto mi je. Day to day ili game time decision, tad ja gledam o kojem je igracu ali i treneru rijec. Recimo evo odmah Denga za primjer da uzmem, taj ne igra kad je bas, bas nesto ozbiljno, a Thibs, (trener Bullsa) inace slabo vjeruje bencherima, (na kraju krajeva, tako se i Rose ozljedio kad ga nije htio izvaditi protiv Phile na +20 nekoliko min prije kraja). Sretno svima veceras, red bi bio da se nesto ubode, vikend je bio uzasan barem sto se mene i nba tice : )
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Evo jedan listić od mene,onako gledajuci statistiku i medjusobne duele:
charlotte (87.5) under.
philadelphia (88.5) over,
phoenix-nashville (5.5) under,
utah-houston 1,
walker (17.5) under,
toronto-golden state (201.5) over,
denver-indiana (194.5) over
Sretno ako ko sta isprati!!!
charlotte (87.5) under.
philadelphia (88.5) over,
phoenix-nashville (5.5) under,
utah-houston 1,
walker (17.5) under,
toronto-golden state (201.5) over,
denver-indiana (194.5) over
Sretno ako ko sta isprati!!!

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
pintol_TM87 je napisao/la:eo malo sam se zaroviobob je napisao/la:ide on dosta cesto over al sad indiana je u pitanju ako ga bude isao sut a uzece ih sigurno dosta ide ladno al meni je ta tekma bas no bet jer jedni igraju brzo atraktivno dok drugi defanziva zescapintol_TM87 je napisao/la:Kontam Denver ce da zabije 100+
Prebacil on ikad ovo? Nekako mi logika govori ako je on jedini iz Denvera, a denver veceras ide preko 100 poena da on moze ubaciti najmanje 18 od tih 100...ko zna ko ce nametnuti ritam
mislim da ga je bolje ne igrat..igrao jednu protiv indiane 35 minuta i zabio 9 poena..sut 2/10
gledajući po nekim stranim forumima i tiperima,vidim da se govori o underu Galinari-a jer se vratio Ty Lawson i da će dobiti manje prilika te za tih 9 poena iz prošlog međusobnog susreta...pa eto možda najbolje izbjeći ako ne odigrati under..

- soccercrazy
- Kontakt:
a i kvota je opala na Galinaria! 
1.70 ispod

1.70 ispod

- Titova-Juga
- Kontakt:
Evo izgleda ce Bogut zaigrati napookon za Golden State.
Jadni mi sto smo igrali Currya over : P
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ma ne mora to nista da znaci , nesto ne vjerujem da ce imatu veliku minutazu a i ovaj je poludio kako nije pozvan na all star u smislu poenaTitova-Juga je napisao/la:Evo izgleda ce Bogut zaigrati napookon za Golden State.

- Titova-Juga
- Kontakt:
bob je napisao/la:ma ne mora to nista da znaci , nesto ne vjerujem da ce imatu veliku minutazu a i ovaj je poludio kako nije pozvan na all star u smislu poenaTitova-Juga je napisao/la:Evo izgleda ce Bogut zaigrati napookon za Golden State.
Jadni mi sto smo igrali Currya over : P![]()
S tvojih slova u Božije oči

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
tonii je napisao/la:još jedan prijedlog za odigrat večeras
nevjerojatno,lik do 3. četvrtine ništa,onda u 3. postigne 11 koeševa da bi u četvrtoj igrao posljednjih 4-5 min i nijedan koš postigao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.