Informativno, prvi put kad su mi priključili Moju tv nisu stavili hdmi, kasnije dolazili i isti radnik koji je prvi put sve montirao kaže tj. pita što ja nisam stavio hdmi
Sport i TV
Re: Sport i TV
Vidjeti ćemo, odmah je lakše kada poznaješ nekoga ko radi u toj firmi. Nažalost, ne ide drugačije.
Informativno, prvi put kad su mi priključili Moju tv nisu stavili hdmi, kasnije dolazili i isti radnik koji je prvi put sve montirao kaže tj. pita što ja nisam stavio hdmi
Ja sam bio zvao da mi jos jedan prikljucak prikljuce, momak kaze, kakva je stabilnost mreze kod tebe, lagano 3-4 prikljucka moze podrzati, evo sad imam 2 prikljucka i nikakvih problema nema iako sam se pribojavao.Neutral je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:17Jesu li vratili viasat history?forgempp je napisao/la: ↑01 jan 2021, 14:59Upravo to sto se tice neta, stabilan je uvijek bio, ali brzine su očajne zaista uvijek bile.Neutral je napisao/la: ↑01 jan 2021, 14:27Telekom nije nikad imao problema sa netom, tj. stabilnošću, problem su smiješne brzine, pogotovo upload u odnosu na TM. Telekom ima problem sa tv-om, sporo šaltanje kanala, česti problemi sa slikom i štopanjem, skoro svi kanali u SDu, HD paket presmiješan, ukinuti mnogo kvalitetni kanali itd.
A ja s mojomtv nisam imao takva iskustva, nekad prije mozda 6-7g sam znao cesto cuti price kako se zaledi slika pa je nema po 5-6 dana i tako, ali meni se nikad takvo nesto nije desavalo, ali opcenito ponuda kanala je ocajna , ma bilo koji ti paket da uzmes ili bilo koju kompaniju da promijenis.
Na mojojtv npr ima preko 30 live kamera, isto tako radio kanali, ove smecarske televizije svakog sela u BiH koje niko i ne gleda, a da ne govorim za one pink kanale, ali eto.
Jedino vrijedno spomena su sportski i donekle dokumentarni.
Pa sinoc listam onako kanale za docek Nove, nemas postenog programa ni na jednoj tv kuci.
Kod mene se slika često “ledila” pa dok restartam resiver prođe pet minuta utakmice.
Čujem da su se popravili, saznaću sve iz prve ruke ovaj mjesec. Bio je kod mene par godina pa se prešlo na TM.
Nema vise "zaleđavanja", otkako je imam, nez tacno, ali ima preko 5-6 gdoina sigurno, nikad nije ledila, e sad nezz sta je problem zbog cega se to nekom desava.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma ebo Telecom, kod njih jedino da se ugase svi drugi operateritm01hzne je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:10Ima i Telecom akciju za sve nove korisnike. Uz ugovor na 24 mjeseca, dobijate 2 pogodnosti. Najbolje su 6 mjeseci račun po 1KM + dodatni STB uređaj besplatno 2 godine.Raonffa je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:02Vezano za Telemach, koliko znam imaju onu nekakvu akciju za nove korisnike prvih šest mjeseci plaćaš samo 1 KM mjesečno. Beli će to ukinuti koliko je sutra, ali ako ne ukinu treba im ga zabiti sa raskidom ugovora koji će biti džaba i onda potpisati novi ugovor na novo ime (vjerujem da svi imate nekog ukućana, ili u krajnjem slučaju sebe, ako do sada ugovor nije bio na vama) i šest mjeseci plaćati po markicu, to je najmanje što im se može uraditi za ovaj ciganluk i kurvaluk koji su uradili.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zasad jedini potpuniRaonffa je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:27Ma ebo Telecom, kod njih jedino da se ugase svi drugi operateritm01hzne je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:10Ima i Telecom akciju za sve nove korisnike. Uz ugovor na 24 mjeseca, dobijate 2 pogodnosti. Najbolje su 6 mjeseci račun po 1KM + dodatni STB uređaj besplatno 2 godine.Raonffa je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:02Vezano za Telemach, koliko znam imaju onu nekakvu akciju za nove korisnike prvih šest mjeseci plaćaš samo 1 KM mjesečno. Beli će to ukinuti koliko je sutra, ali ako ne ukinu treba im ga zabiti sa raskidom ugovora koji će biti džaba i onda potpisati novi ugovor na novo ime (vjerujem da svi imate nekog ukućana, ili u krajnjem slučaju sebe, ako do sada ugovor nije bio na vama) i šest mjeseci plaćati po markicu, to je najmanje što im se može uraditi za ovaj ciganluk i kurvaluk koji su uradili.![]()

Dokle li kako li, mada koliko su vas guzili (vidim da si Telekomov

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
sad ce ovi ljudi sa olx-a za IPTV imati posla najvise
jel neko mozda koristi neki, da preporuci da se isproba...

jel neko mozda koristi neki, da preporuci da se isproba...
Ima li još neko onu old school satelitsku sa njemačkim kanalima? Da li to još funkcioniše? Ima sigurno 15tak godina kada sam posljednji put šaltao kanale.
Ukinuto?
Ukinuto?
Ja sam morao da im predocim kupoprodajni ugovor ili nekakav dokaz da sam vlasnik.Raonffa je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:14Kako misliš? Vlasnik nekretnine mora biti nosilac ugovora? Vjeruj da nije tako, ja sam očit primjer togameepo je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:09Ne ide to tako.Da je Logosoft u pitanju mozda bi moglo proci posto je Logosoft vezan za osobu a ne adresu. Telemach je koliko se sjecam vezan za adresu i vezuje se za vlasnika nekretnine.Raonffa je napisao/la: ↑01 jan 2021, 15:02Vezano za Telemach, koliko znam imaju onu nekakvu akciju za nove korisnike prvih šest mjeseci plaćaš samo 1 KM mjesečno. Beli će to ukinuti koliko je sutra, ali ako ne ukinu treba im ga zabiti sa raskidom ugovora koji će biti džaba i onda potpisati novi ugovor na novo ime (vjerujem da svi imate nekog ukućana, ili u krajnjem slučaju sebe, ako do sada ugovor nije bio na vama) i šest mjeseci plaćati po markicu, to je najmanje što im se može uraditi za ovaj ciganluk i kurvaluk koji su uradili.![]()
ti si valjda jedini covjek kome su to trazili
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Neutralan88
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Ma može to još uvijek, samo što moraš sad imati neki digitalni resiver da bi gledao, Total daje mogućnost gledanja onih Njemačkih FTA kanala sa Astre
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima resiver od starih vremena. Imao sam 100-150 kanala, a svakako sam gledao samo 10-15.legenda reala je napisao/la: ↑01 jan 2021, 16:36Ma može to još uvijek, samo što moraš sad imati neki digitalni resiver da bi gledao, Total daje mogućnost gledanja onih Njemačkih FTA kanala sa Astre
Super ako može.
Znam da je kolega plaćao nekoj kompanji 15tak KM za 1000 kanala, imao je sve sportske, mislim da je i Bein ima i sl. I hvalio ga je žestoko a mesečini da je nedavno prešao na TM, otkad je Korona ne viđamo se toliko da ga upitam za razlog.
Evo baš sam u međuvremenu provjerio sa rajom i poznanicima, saznao sam za još tri primjera gdje vlasnik nekretnine nije nosilac ugovora, tako da ne znam šta su to tebi tražili, to prvi put čujem fakat

I meni su trazili zk, da je kuca na meni, kako bih potpisao ugovor, bbi centar poslovnica
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
. Ja sam prijavljivo na tri nekretnine gdje nisam vlasnik i nikad me niko nije pitao, telemach je u pitanju. Telecom pravi sranja.
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Oni stari što su dolazili uz antene ne može, moraš neki noviji imatiNeutral je napisao/la: ↑01 jan 2021, 16:39Ima resiver od starih vremena. Imao sam 100-150 kanala, a svakako sam gledao samo 10-15.legenda reala je napisao/la: ↑01 jan 2021, 16:36Ma može to još uvijek, samo što moraš sad imati neki digitalni resiver da bi gledao, Total daje mogućnost gledanja onih Njemačkih FTA kanala sa Astre
Super ako može.
Znam da je kolega plaćao nekoj kompanji 15tak KM za 1000 kanala, imao je sve sportske, mislim da je i Bein ima i sl. I hvalio ga je žestoko a mesečini da je nedavno prešao na TM, otkad je Korona ne viđamo se toliko da ga upitam za razlog.
Kolega je vjerovatno imao CardSharing to sam i ja nekad imao, Drembox resiver ili nešto slično i kupuješ kod nekog liniju on ti seruje kartice i gledaš sve žive kanale Sky De, Sky It, SKY, C+E, C+F, sve Bein Sportove,Poljske kanale, Digi, jedino nije mogo Total jer je bio uparen s resiverima to je bila neka preteca ovih IPTV, koji je sad mislim i jednostavnija stvar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
bice da je od grada do grada razlicita politika
sami njihovi uposlenici to koriste, dosta ljudi i jeste od njih i culo za tu opciju

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.