Da i sto je najbitnije, neces kod vecina njih vidjeti rolex sat ili gucci kajs. Neg to pare investiraju da jos sto vise zarade, il ti eto taj njihov "mother land" tj. izrael. Nema bacanja para, zato se kod nas kaze cifu.t.alemsa je napisao/la: ↑08 nov 2024, 15:17Skolovani, imaju pare i drze se k'o Sandzaklije (na manjoj skali), stas 2% stanovnista Amerike drze 30% svih profesionalnih klubova (Nba, nfl, mlb, nhl), znaci jedan kad kupi ekipu gleda da ugura drugog Jevreja. Da ne pricamo o bankama, mediji i politici.soko je napisao/la: ↑08 nov 2024, 15:10Pensioner26 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 14:48
Zato što su svi njihove fufice. Novac i moć su očigledno u pitanju.
Oni su skontali da je glavna stvar imati moc, po citavom svjetu su na jakim pozicijama. Ono sto im se desilo za vrijeme drugog svjetskog. Skontali, ujedinili se i napravili ovo sad sto imaju.
Evo gledaj arapa, toliko novaca dobili od ulja. Al njima je vazno da voze pozlacena auta, njatke u zlatnu wc solju i prave kojekakve gluposti tipa zimski centar za skijanje u pustinji.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Svakako znaju ljudi recept za uspjeh +konekcije (kao sto sam rekao dovoljno je jedan da upadne). Znam kad sam isao u skolu bilo je Jevreja na casovima, nikad se nije desilo da neko od njih nije uradio zadacu, ovi ostali ili zaboravis ili uradis na casu dok ne treba predati (prepises od nekog itd.), kod njih nema sanse, sve streberi sve 5. Pa do skoro (ne znam sad), je Izrael vazio za drzavu sa najvise fakultetlija po %, 45% bilo. Takav mentalitet narodasoko je napisao/la: ↑08 nov 2024, 15:41Da i sto je najbitnije, neces kod vecina njih vidjeti rolex sat ili gucci kajs. Neg to pare investiraju da jos sto vise zarade, il ti eto taj njihov "mother land" tj. izrael. Nema bacanja para, zato se kod nas kaze cifu.t.alemsa je napisao/la: ↑08 nov 2024, 15:17Skolovani, imaju pare i drze se k'o Sandzaklije (na manjoj skali), stas 2% stanovnista Amerike drze 30% svih profesionalnih klubova (Nba, nfl, mlb, nhl), znaci jedan kad kupi ekipu gleda da ugura drugog Jevreja. Da ne pricamo o bankama, mediji i politici.soko je napisao/la: ↑08 nov 2024, 15:10
Oni su skontali da je glavna stvar imati moc, po citavom svjetu su na jakim pozicijama. Ono sto im se desilo za vrijeme drugog svjetskog. Skontali, ujedinili se i napravili ovo sad sto imaju.
Evo gledaj arapa, toliko novaca dobili od ulja. Al njima je vazno da voze pozlacena auta, njatke u zlatnu wc solju i prave kojekakve gluposti tipa zimski centar za skijanje u pustinji.
- Pensioner26
- Kontakt:
Poznato je to da su oni samo na strani juda iz razloga što su na suprotnoj muslimani.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 15:08alijin hrvatPensioner26 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 12:00https://www.instagram.com/reel/DCEGN4FN ... J1anN5Z3F1
Svaka čast Kristijane Iličiću. Da je više ovakvih ljudi, svijet bi bio puno ljepše mjesto. Vrijedi pročitati tekst.![]()
Nije od ovih što se ližu sa židovima pa da ne smiju progovoriti čak ni na forumu pod nikom![]()
Mentalitet im je genocidan, to smo već uvidjeli i to je ono što ljudi zanemaruju, moral je uvijek ispred intelekta, ne vrijedi sva pamet svijeta ako ce se to koristiti protiv čovječanstva.alemsa je napisao/la: ↑08 nov 2024, 15:57Svakako znaju ljudi recept za uspjeh +konekcije (kao sto sam rekao dovoljno je jedan da upadne). Znam kad sam isao u skolu bilo je Jevreja na casovima, nikad se nije desilo da neko od njih nije uradio zadacu, ovi ostali ili zaboravis ili uradis na casu dok ne treba predati (prepises od nekog itd.), kod njih nema sanse, sve streberi sve 5. Pa do skoro (ne znam sad), je Izrael vazio za drzavu sa najvise fakultetlija po %, 45% bilo. Takav mentalitet naroda
- feniksptica
- Kontakt:
Odgovori ti čovjek odmah ispod. Sto si se usutio pickice.
Tvoji ih trijebili ko miševe sad nesto glumis.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
A otkud Izraelu i Izraelcima tolika moc i novac. Otkad je to pocelo njihovo bogaćenje ?
Nije zar da su toliko bogati da su sve poklopili na Svijetu ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zato što si svi radili zadaće i imali petice.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2024, 16:30A otkud Izraelu i Izraelcima tolika moc i novac. Otkad je to pocelo njihovo bogaćenje ?

A jeste dosadni. Treba admin banovat Ltraina da se smirite. 

- JayCatwright
- Kontakt:
Smoriše sa Izraelom i Palestinom, reko bi čovjek prijateljska nam zemlja lol
Prije su bili koristeni od strane Muslimana i Krscana, jer je grijeh u obje te religije uzeti kamatu, pa su koristili Zidove (njima nije grijeh), da daju kredite s kamatom. Zato su glavni u bankarstvu, to datira stoljecima.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2024, 16:30A otkud Izraelu i Izraelcima tolika moc i novac. Otkad je to pocelo njihovo bogaćenje ?
@chilly
Slazem se
Zato sto na sve gledaju kroz religiju.JayCatwright je napisao/la: ↑08 nov 2024, 16:36Smoriše sa Izraelom i Palestinom, reko bi čovjek prijateljska nam zemlja lol
Zato i kažem, nije da je neka vrlina štediti pare na roleksima ili nabrijanim autima ako ces iste te pare poslati kao donaciju za još koju bombu na glavu necijeg djeteta.
Jevreji su majstori svog zanata a zove se kamatarenje, oni su i skontali novac kao sredstvo za razmjenu dobara. Osmislili novac, uzimali zlato od ljudi za isti i onda samo oborili vrijednost tog istog novca da bi profitirali na zlatu.
Šizofrenik je zaslužio da krepa dan pred drugo poluvrijeme.FACE je poslao upit Američkoj ambasadi u Bosni i Hercegovini s pitanjem da li se politika Sjedinjenih Američkih Država prema BiH mijenja nakon odabira republikanskog kandidata za predsjednika.

Face je poslao upit američkoj ambasadi da upita ima li ikakvih šansi da se zarati inshallah

Senad u glavi osto u '95, sto si trudi kako mentalno tako i izgledom
U zadnjih 20 godina sam barem 30 puta cuo od njeg "ovo je rat"
pa se razocara kad nije 
U zadnjih 20 godina sam barem 30 puta cuo od njeg "ovo je rat"

Slazem se

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pojela mu mozak loša roba.
Pa on je od jedne obične kateterizacije, koja je minimalno invazivna procedura u medicini, napravio priču da je operisao srce i da ga zbog toga, čini mi se, tri sedmice nije bilo na TV-U

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Ajde bolan **** i sa Izraelom i Palestinon, boli me uvo i za jedne i za druge...jednostavno ste dosadili s njima. Ratuje citav svijet pate i Ukrajinci, Haicani, Kenijci....nisu samo palestincifeniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2024, 16:28Odgovori ti čovjek odmah ispod. Sto si se usutio pickice.
Tvoji ih trijebili ko miševe sad nesto glumis.
Meni je najjače koliko hajpa svoju ulogu drugog maja. 

Trenutno korisnika/ca: ASD, Giuseppe1, TylerBurey i 9 gostiju.