lajk`o sam sve komentareChinaglia je napisao/la:uživajte raja

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
lajk`o sam sve komentareChinaglia je napisao/la:uživajte raja
Pa slabo pratis izgleda. Susic mu je poslao poziv za prijateljsku protiv Slovacke kada je jos uvijek bio junior.Cartman je napisao/la:Zasto lazes? Nije debitovao kao junior, nego je debitova za repku nakon sto je debitova za A ekipu HSV-a. Eto mi imamo milijardu igraca u Bundesligi, pa ga tesko bilo gurnut. Susic je uradio jedinu normalnu stvar. Dobro, i to je za njega uspjeh.calcio je napisao/la:Sto jest jest, Papetu niko ne moze poreci da je nekoliko puta pogodio sa Besicem. Prvo kada je debitovao za A reprezentaicju kao junior HSV-a, pa kada ga je stavio u prvih 11 na SP iz madjarske lige, ali i u vezi njegove pozicije. Pape ga je stavio na poziciju zadnjeg veznog, momak bio stoper i desni bek cijelu karijeru prije toga.Head je napisao/la:Decko kojeg je Safet Susic preporodio i napravio od njega ovo sto je danas. Hvala ti Safete, plodove tvog rada ubiremo i nakon sto nisi vise s nama.
Uz to je laz da ga je Safet prvi stavio na zadnjeg veznog. Zasto ismisljas? Mislis da ce ti proc? Pratimo mi ovdje nogomet, nisi sam.
Jesi naporan Boze dragi.calcio je napisao/la:Pa slabo pratis izgleda. Susic mu je poslao poziv za prijateljsku protiv Slovacke kada je jos uvijek bio junior.Cartman je napisao/la:Zasto lazes? Nije debitovao kao junior, nego je debitova za repku nakon sto je debitova za A ekipu HSV-a. Eto mi imamo milijardu igraca u Bundesligi, pa ga tesko bilo gurnut. Susic je uradio jedinu normalnu stvar. Dobro, i to je za njega uspjeh.calcio je napisao/la:
Sto jest jest, Papetu niko ne moze poreci da je nekoliko puta pogodio sa Besicem. Prvo kada je debitovao za A reprezentaicju kao junior HSV-a, pa kada ga je stavio u prvih 11 na SP iz madjarske lige, ali i u vezi njegove pozicije. Pape ga je stavio na poziciju zadnjeg veznog, momak bio stoper i desni bek cijelu karijeru prije toga.
Uz to je laz da ga je Safet prvi stavio na zadnjeg veznog. Zasto ismisljas? Mislis da ce ti proc? Pratimo mi ovdje nogomet, nisi sam.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mnogo-mi ... rska/46104" onclick="window.open(this.href);return false;
A sto se tice pozicije, evo pa citaj sta Besic kaze u vezi toga
http://www.express.co.uk/sport/football ... -Interview" onclick="window.open(this.href);return false;
Cak i ti znas vise od njega. Mozes mislit onda.calcio je napisao/la:Strasnije je sto vi mislite da Susic nema pojma o fudbalu, ili jos gore: da vi znate vise od njega.
Cartman je napisao/la:Cak i ti znas vise od njega. Mozes mislit onda.calcio je napisao/la:Strasnije je sto vi mislite da Susic nema pojma o fudbalu, ili jos gore: da vi znate vise od njega.
Znam ali na SP je prvi put u kontinuitetu zaigrao na toj poziciji. Prije toga su to bile ili prijateljske ili krpljenje. ALi na SP je poveden da bi igrao zadnjeg veznog i nista drugo.Cartman je napisao/la:Calcio dragi, jesi li normalan ti? Jesi li gledao utakmicu protiv Meksika? Tu je igrao zadnjeg veznog. Jesi li gledao Besica u mladoj? Tu je vecinom igrao zadnjeg veznog. Neka je izjavio sta hoce, vise puta je tu igrao.
imal jedna tema da ne spomenes dokazanu lazovcinu i prepredenog muljatora susica,niko od nas ti nije kriv sto si vjerovatno u emotivnoj ako ne i seksualnoj vezi sa doticnim,i predstavljas njegovu prostitutku po forumima,prestani da trujes sve teme redom,spominjuci petljanca i lazovcinu i predstavljajuci ga kao najbolju stvar koja se desila bh fudbalu,strasno si iritantan i naporan,ko brani laz i lazova i sam je takav...calcio je napisao/la:Strasnije je sto vi mislite da Susic nema pojma o fudbalu, ili jos gore: da vi znate vise od njega.
Kao prvo ne postoji selektor koji nebi pozvao igraca koji je sa 18 godina prije toga debitovao za jedan HSV. Kao drugo Susic je ugrozio samo SP igrajuci protiv Slovacke bez defanzivnog veznog. Protiv Grcke je to moglo proci jos i nekako jer imaju los ofanzivni potencijal. Tek kada je vidio da Susic, Zahirovic, Medunjanin, Salihovic i Hadzic ne mogu odigrati kvalitetno zadnjeg veznog pozvao je Besica 5 min do 12 na samo SP jer je znao da mu je neophodan protiv Argentine. Znaci ignorisao je Besica kroz cijele kvalifikacije i nije ga zvao vise od godinu dana. Dodao bi jos da je mnogo forumasa koji su ovdje branili Papeta govorili da Besic ne zasluzuje poziv za SP jer igra u Madzarskoj ligi i jer igra drugu poziciju u klubu. Tek kada je dobio poziv za SP tada su promjenili plocu.calcio je napisao/la: Sto jest jest, Papetu niko ne moze poreci da je nekoliko puta pogodio sa Besicem. Prvo kada je debitovao za A reprezentaicju kao junior HSV-a, pa kada ga je stavio u prvih 11 na SP iz madjarske lige, ali i u vezi njegove pozicije. Pape ga je stavio na poziciju zadnjeg veznog, momak bio stoper i desni bek cijelu karijeru prije toga.
babuka1 je napisao/la:imal jedna tema da ne spomenes dokazanu lazovcinu i prepredenog muljatora susica,niko od nas ti nije kriv sto si vjerovatno u emotivnoj ako ne i seksualnoj vezi sa doticnim,i predstavljas njegovu prostitutku po forumima,prestani da trujes sve teme redom,spominjuci petljanca i lazovcinu i predstavljajuci ga kao najbolju stvar koja se desila bh fudbalu,strasno si iritantan i naporan,ko brani laz i lazova i sam je takav...calcio je napisao/la:Strasnije je sto vi mislite da Susic nema pojma o fudbalu, ili jos gore: da vi znate vise od njega.
Kolekciju lazi tvog idola,ili ljubavnika mozes pogledati na youtubu,iznova i iznova i onanirati na njegove lazi i inteligenciju,al bar nas postedi na temama o igracima nase reprezentacije
Ko je ovoga pustio s lanca? Miran...babuka1 je napisao/la:imal jedna tema da ne spomenes dokazanu lazovcinu i prepredenog muljatora susica,niko od nas ti nije kriv sto si vjerovatno u emotivnoj ako ne i seksualnoj vezi sa doticnim,i predstavljas njegovu prostitutku po forumima,prestani da trujes sve teme redom,spominjuci petljanca i lazovcinu i predstavljajuci ga kao najbolju stvar koja se desila bh fudbalu,strasno si iritantan i naporan,ko brani laz i lazova i sam je takav...calcio je napisao/la:Strasnije je sto vi mislite da Susic nema pojma o fudbalu, ili jos gore: da vi znate vise od njega.
Kolekciju lazi tvog idola,ili ljubavnika mozes pogledati na youtubu,iznova i iznova i onanirati na njegove lazi i inteligenciju,al bar nas postedi na temama o igracima nase reprezentacije
Trenutno korisnika/ca: General505 i 28 gostiju.