ne igra 100%Andres je napisao/la:dali je 100% da Kaka nece igrati ??? il supljak *?
sastav za veceras :
Casillas
Ramos-Garay-Albiol-Arbeloa
Gago--Alonso
Ronaldo--Van der Vart--MArcelo
Higuain
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
ne igra 100%Andres je napisao/la:dali je 100% da Kaka nece igrati ??? il supljak *?
MElloo je napisao/la:ne igra 100%Andres je napisao/la:dali je 100% da Kaka nece igrati ??? il supljak *?![]()
sastav za veceras :
Casillas
Gago--Alonso
Higuain
najveca taraba u timu je marcelo.. Steta sto nemaju boljeg beka od njega. A definitivno im treba neko boljisenoRA je napisao/la:MElloo je napisao/la:ne igra 100%Andres je napisao/la:dali je 100% da Kaka nece igrati ??? il supljak *?![]()
sastav za veceras :
Casillas
Gago--Alonso
Higuain
![]()
![]()
![]()
marcelo marcelo
![]()
don't critize what you can't understandWolverine je napisao/la:sta ce fakat arbeloa cuvat messija
mogao bi se desiti opet aplauz na bernabeuWolverine je napisao/la:sta ce fakat arbeloa cuvat messija
a ne ozbiljno. ne govorim ovo iz nekih podcjenjivackih razloga ili nesto slcno, ali zar oni fakat misle da jedan arbeloa, sa svojim defanzivnim sposobnostima moze ustopat messija. jos vidim da i marcelo igra na njegovoj strani. a da ne govorim kakve su njegove defanzivne sposobnosti. nogo mi je logicnije da ramosa stave na messija.MElloo je napisao/la:don't critize what you can't understandWolverine je napisao/la:sta ce fakat arbeloa cuvat messija
Atmosfera je prilicno mrtva,mnogi se plase...T-MAC je napisao/la:realovci kakva je atmosfera na vasoj temi,imal kod vas nezvjesnosti
Nervoze ima,ali grca nebi trebalo da bude u igri.Prvih 20-30 minuta su po meni najvazniji i odlucuju pobjednika.Romariooo je napisao/la:Vjerujem da u Realu ima puno nervoze i straha , njih bi vecerasnji poraz puno vise pogodio nego nas , zbog proslogodisnjeg kantanja, ispadanja iz LP, zbog silnih ulaganja, domaceg terena itd. Moguce i da bude grca u njihovoj igri veceras. S druge strane i nama je bitna tekma, ali opet, ako izgubimo realno onako ne moramo se jesti, ja se samo nadam da cemo biti na terenu maksimalno nabrijani, a bolji smo tim ionako.
hoš go...mojetax je napisao/la:hocu kakuuuuuuuuuuuu(igraca naravno
ne znas ni informacije kako trebaSajoni je napisao/la:Završen košarkaški el clasico.Opet frankovce dobismo i to je sedmi put ove sezone da su fasovali od nas!Ne znam jel ijedna ekipa u Evropi izgubila 7 puta od jedne u jednoj sezoni?Nije mi poznat taj podatak.
to gera care uhhhhhhhh ma dobijamo kada si ti to izjavio moramo dobitigeronimo je napisao/la:Imam neki osjecaj, ne znam zasto, da bi ovo mogla biti Realova noc. Mada mi je Barca draza...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.