FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

crvenocrnitz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la crvenocrnitz » 24 jul 2015, 11:12

emirzlaTu je napisao/la:
crvenocrnitz je napisao/la:Samo djelimično si u pravu ;)
Doduse nisam ja prico sa njim...drug mi prico i nazvo me i tako mi rece,eh sad,kako to kod nas ide od usta do usta ode u skroz drugom pravcu.A eto i ti potvrdi djelimicno,znaci gdje ima dima ima i vatre...volio bi da igra i da bude standardan,momak je zasluzio svojom igrom i borbenoscu.

evo iz prve ruke, nije čovjek nezadovoljan, čak šta više a 33 mu je godina i svi mi u tim godinama polako privodimo kraju fudbalske karijere, znači po meni je normalno da obzirom da nije mogao sebi za ovo vrijeme obezbjediti egzistenciju da razmišlja o kraju karijere i pronalasku nekog posla gdje bi mogao da zarađuje i dalje za život ;) :D
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 jul 2015, 12:47

crvenocrnitz je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
crvenocrnitz je napisao/la:Samo djelimično si u pravu ;)
Doduse nisam ja prico sa njim...drug mi prico i nazvo me i tako mi rece,eh sad,kako to kod nas ide od usta do usta ode u skroz drugom pravcu.A eto i ti potvrdi djelimicno,znaci gdje ima dima ima i vatre...volio bi da igra i da bude standardan,momak je zasluzio svojom igrom i borbenoscu.

evo iz prve ruke, nije čovjek nezadovoljan, čak šta više a 33 mu je godina i svi mi u tim godinama polako privodimo kraju fudbalske karijere, znači po meni je normalno da obzirom da nije mogao sebi za ovo vrijeme obezbjediti egzistenciju da razmišlja o kraju karijere i pronalasku nekog posla gdje bi mogao da zarađuje i dalje za život ;) :D
:thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 24 jul 2015, 15:20

U Zenici ocekujem pobijedu mada bi i bodom bio zadovoljan.Poraz se moze desiti ali pod uslovom da smo stvarali sanse.Tek pocinje sezona tako da se moze dogoditi kiks protiv Celika.Nikakvo setkanje na terenu ne dolazi u obzir. Samo jako :)

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 jul 2015, 15:21

samo da pitam hoce li biti kakav prijenos ove vase utakmice protiv Celika ? - bas bih volio da pogledam kakvi ste sad a i proslosezonska tekma u Zenici je bila odlicna, barem ono koliko sam uspio pogledati
Pyro is not a crime !

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 jul 2015, 15:24

THEC je napisao/la:samo da pitam hoce li biti kakav prijenos ove vase utakmice protiv Celika ? - bas bih volio da pogledam kakvi ste sad a i proslosezonska tekma u Zenici je bila odlicna, barem ono koliko sam uspio pogledati
Hoce, na BHT-u. http://tvprofil.net/bs/show/3472748/nog ... ik-sloboda :D

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 24 jul 2015, 15:40

Suljo20002 je napisao/la:U Zenici ocekujem pobijedu mada bi i bodom bio zadovoljan.Poraz se moze desiti ali pod uslovom da smo stvarali sanse.Tek pocinje sezona tako da se moze dogoditi kiks protiv Celika.Nikakvo setkanje na terenu ne dolazi u obzir. Samo jako :)
Poraz od Čelika u Zenici ti smatraš kiksom??? :o Pa ne igrate protiv kantonalnog ligaša... Isto da redovno dobijate Čelik u Zenici pa bi eventualni poraz bio kiks? eee svašta
#samoČelik

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 jul 2015, 15:42

NYKnicks Fan je napisao/la:
THEC je napisao/la:samo da pitam hoce li biti kakav prijenos ove vase utakmice protiv Celika ? - bas bih volio da pogledam kakvi ste sad a i proslosezonska tekma u Zenici je bila odlicna, barem ono koliko sam uspio pogledati
Hoce, na BHT-u. http://tvprofil.net/bs/show/3472748/nog ... ik-sloboda :D
:thumbup:
Pyro is not a crime !

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 24 jul 2015, 15:47

Ne mozes gotivit Krpica a mrzit Efendica, nemoguce.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jul 2015, 15:53

Glupo je i spomenuti ako sutra odigramo nerijeseno da je to kiks..Celik u kakvom god da je stanju on je ipak Celik,klub sa imenom i titulama i kao takvih ih se uvijek treba pribojavati..sutra sam ja i sa bodom zadovoljan,pocetak je prvenstva,fali par igraca.. ali kada bi uzeli sva tri boda bio bih presretan :kafa:

Sutra Ahmetovic strijelac,Krpic klupa.. :cool:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 24 jul 2015, 15:54

Lawer_88 je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:U Zenici ocekujem pobijedu mada bi i bodom bio zadovoljan.Poraz se moze desiti ali pod uslovom da smo stvarali sanse.Tek pocinje sezona tako da se moze dogoditi kiks protiv Celika.Nikakvo setkanje na terenu ne dolazi u obzir. Samo jako :)
Poraz od Čelika u Zenici ti smatraš kiksom??? :o Pa ne igrate protiv kantonalnog ligaša... Isto da redovno dobijate Čelik u Zenici pa bi eventualni poraz bio kiks? eee svašta
Kad se pogleda kakve smo igrace doveli i jos da 90 % forumasa na ovoj temi smatra da ce Sloboda pobijediti Celik,onda se to moze smatrati kiksom.Naravno nismo mi puno superiorniji od vas,ali eto skoro svi misle da cemo doci do pobijede pa sam zato naveo kiks. ;)

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 24 jul 2015, 15:59

Suljo20002 je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:
Kad se pogleda kakve smo igrace doveli i jos da 90 % forumasa na ovoj temi smatra da ce Sloboda pobijediti Celik,onda se to moze smatrati kiksom.Naravno nismo mi puno superiorniji od vas,ali eto skoro svi misle da cemo doci do pobijede pa sam zato naveo kiks. ;)
treba bit realan i rec da smo u ovom trenutku bolji od njih e sad kako ce biti na terenu vidjecemo :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jul 2015, 16:11

Ma normala da je kiks ako izgube, teren je neutralan u najmanju ruku jer ce vise biti Tuzlaka mozda koji ce sigurno biti glasniji od kospicara..

S druge strane igracki je Celik u rasulu. Sa trece nasi su odradili jake pripreme.. Eto nema izgovora.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jul 2015, 16:13

ako želimo napredovat', dosta je luzerskog mentaliteta, svaku tekmu se mora ići po pobjedu, s uvjerenjem da će se ista ostvarit', osvajanjem boda mogu biti zadovoljan jedino s gostovanja u Mostaru kod Zrinje, u Širokom kod Širokog i u Sarajevu kod dva sarajevska kluba :!: možda isto važi i za mečeve na Tušnju protiv ovih ekipa, al' to je veliko možda ;) to su kvalitetne ekipe koje su konstatno u vrhu i u borbi za titule, sve ove druge ekipe nisu taj kalibar i ne znam zašto bismo se zadovoljili osvajanjem jednog boda protiv takvih ekipa? mene u Zenici bod ne zanima, samo tri bobe :!:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jul 2015, 16:15

Idem i ja sutra za Zenicu,mada nisam primjetio neku euforiju ni pricu da ce se ici u velikom broju za Zenicu,kao sto sam ovdje procitao..stotinjak nas i to je to kao i prosle sezone !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jul 2015, 16:16

Igracki i organizaciono smo jaci.Ali to ne znaci nista.
Valja natopiti dres braco.nema bodova guzovace.
Ali jaci öd nas su Sarajevo.zaljeznicar.siroki i zrinjski.
Sto zbog kontinuiteta.iskustva borbe za vrh.navijaca i TD.
Mada kuci mozemo SA svima.sigurno.pa sta bude.
U egalu smo SA olimpicom.
Sve ostalo Bärem kuci nebi trebalo biti problema.tipujem da cemo biti medju 5 na polusezoni.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jul 2015, 16:26

SVI U ZENICU
slika
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 jul 2015, 16:26

harry_90 je napisao/la: Celik,klub sa imenom i titulama
Istina, Celik jeste ime kao i Sloboda ili Borac, ali kakvim titulama? Odvadi malo :D

A na proljece nas je bilo u Zenici barem 150 po mojoj procjeni. I sutra ce nas biti najmanje toliko, koliko znam za sad ide 1 autobus Fukara organizovano, osim ako ne bude veca zainteresovanost sutra ispred Tusa, takodjer nekoliko kombija je vec rezervisano, kao i nas kombi gdje ce nas biti 9 te nekoliko auta, kao i svaki put. 150-200 sutra ocekujem, sve preko je odlicno.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 jul 2015, 16:39

Međusobni skor FK SLOBODA-NK ČELIK (Jugo liga 1969 - 1991)

ukupno utakmica 30

pobjeda Slobode 12

pobjeda Čelika 11

neriješeno 7

gol razlika 34:29 za Slobodu.

Napomena .U periodu 1969-1991 NK Čelik je 7 godina igrao u druoj ligi Jugoslavije.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 jul 2015, 16:52

harry_90 je napisao/la:Glupo je i spomenuti ako sutra odigramo nerijeseno da je to kiks..Celik u kakvom god da je stanju on je ipak Celik,klub sa imenom i titulama i kao takvih ih se uvijek treba pribojavati..sutra sam ja i sa bodom zadovoljan,pocetak je prvenstva,fali par igraca.. ali kada bi uzeli sva tri boda bio bih presretan :kafa:

Sutra Ahmetovic strijelac,Krpic klupa.. :cool:

Ove se titule ne broje .To su one od humanitarne pomoći.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jul 2015, 16:58

Sutra nije bitna proslost. Tamo nije bilo bodova prije Azmira samo zato jer se uvijek igralo tri za tri.. Pa deset godina se tako radilo

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.