Kakve se tu nebuloze pišu ili je to samo priprema za ono Hasejnović, Belošević, Sesar, Hadžić, Torlak, Tad...,kimbo je napisao/la:Poslije odgledane utakmice mogu samo reci da sam saa 100 ubijedjen da je Husref daleko najbolji trener ove lige. Svak a cast covjeku. Proslu tekmu sam ga kritikovao za poziciju Suljica (do mene je ) skontao sm sta covjek radi sa Suljicem . PAmetno.
Husref pravi jaku sredinu terenai tu sam vec sada primijetio par igraca koji je svaki naosob mogu skoro reci bolji od ijedne 10-ke u PL.. Razlika izmedju Sarajevo sredine i Zeljo sredine DRASTICNA. Nisu mozda ovi gurbeti iz SanMarina toliki test u tom segmentu igre al i pored toga moze vidjeti da par igraca na sredini (sa Suljicem) ima dobar i intenzite u kondiciju. Disciplnovani su u defanzivnim zadatcima i prate igrace ne stede se.
Rupa vam je onaj sto je igrao ljev bocno (mislim da je Tadejevic) previse je krut i neokretan u defanzivi podsjeca na Comora![]()
..
Kad skontam da je Husref nabio Dzakmica, Suljica, Cimirot ne sjecam i jos ima na klupi Radovca i Osmanagica sve mi je jasno o vasoj snazi.
Super kolo oo za uigravanje i provjeru ko od igraca moze izdrzati kakav tempo. Sto je u ovim utakmicama u evropi najbitnije u stvari.
Ako se ne razbjeze igraci na zimskom periodu uzimama vas za favoite PL ... znaci do uprave vam je ..
jer ove gluposti više nisu slučajne.