Momak strasno vozi u F3 sampionatu,trenutno je na drugom mjestu.Mnogi govore da ce biti jedan od najboljih vozaca a pritom ce biti najmladji vozac ikada koji je vozio za neku ekipu u Formuli 1.miki_92 je napisao/la:BREAKING NEWS: Max Verstappen to drive for Toro Rosso in 2015 F1 season aged 17.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- samo_lijevo
- Kontakt:
odlicno krenulo
kontakt Hamiltona i Rosberga
EDIT: Rosbergu pokupio ostatke gume i sada mu smeta dok vozi,jer se zakacilo tacno ispred volana.
kontakt Hamiltona i Rosberga
EDIT: Rosbergu pokupio ostatke gume i sada mu smeta dok vozi,jer se zakacilo tacno ispred volana.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Dobra utrka.
Koji samo finish Vettela , Magnussena , Buttona i Alonsa.
Napokon i da Kimi odradi dobru utrku.
Koji samo finish Vettela , Magnussena , Buttona i Alonsa.
Napokon i da Kimi odradi dobru utrku.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kako Magnussen,Vettel i Button izudarase Alonsa
Alonso je cak jednom morao koristit Hand of Rage protiv Magnussena
Svaka cast Ricciardu,ali tesko da bi sta uradio da Mercedes voze iole normalniji vozaci.Zadnjih 5-6 godina najbolje bolide dobijaju oni koji ih realno ne zasluzuju.Napokon dobra utrka Kimija iako ga nisam previse upratio za vrijeme trajanja trke.U tisini je obavio posao.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Magnusen mudonjaaa
Ricardo i Vettel dobra trka
Alonso razocaro, nekoliko finis preticanja ostalo slabo
Kimi napokon
Bottas ponovo pokazuje kvalitetu
Ricardo i Vettel dobra trka
Alonso razocaro, nekoliko finis preticanja ostalo slabo
Kimi napokon
- franklampard8
- Kontakt:
Kimi konacno "svoj".JoseMourinho je napisao/la:Magnusen mudonjaaa![]()
![]()
Ricardo i Vettel dobra trka![]()
Alonso razocaro, nekoliko finis preticanja ostalo slabo![]()
![]()
Kimi napokon![]()
1946
Ma Alonso je bio pehiran od pocetka.Mozda je mogao biti jos agresivniji s Magnussenom,al nije onaj lik normalan.Moglo je doci do ozbiljnog incidenta.
Da je Alonso mladji 5-6 godina vjerovatno ondje ne bi popustio, ali jednostavno nije zelio sudar sa onim debilom.
Jedan grad, jedna ljubav!
Lewis Hamilton claims Nico Rosberg confessed to deliberately crashing into him at Spa
http://www1.skysports.com/f1/report/124 ... -him-at-sp“We just had a meeting about it and he basically said he did it on purpose. He said he did it on purpose. He said he could have avoided it," Hamilton told reporters. "He basically said ‘I did it to prove a point’.
“You don’t have to just rely on me, go and ask Toto [Wolff] or Paddy [Lowe] who are not happy with him as well.”
Mercedes are yet to comment but Hamilton added: "He just came in there and said it was all my fault. When you’re out there you have to trust the people with their heads and [that they] don’t do things deliberately. After that meeting I don’t really know how to approach the next race."
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Stvar je jasna.Rosberg ovo mora uradit jos 7 puta i titula je njegova.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Formula 1
Samo se cekalo kmecanje hahaha
Jbg kaznise magnusena
Jbg kaznise magnusena
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Odg: Formula 1
normalno da ce ga kaznitiJoseMourinho je napisao/la:Samo se cekalo kmecanje hahaha
Jbg kaznise magnusena
sto bi volio da im kojim cudom ricardo uzme titulu samo sto su ko kakva derista ... 
Nešto kao flashback na Kimijev trijumf 2007.Micron je napisao/la:sto bi volio da im kojim cudom ricardo uzme titulu samo sto su ko kakva derista ...
Meni bi isto tako bilo drago da Ricciardo pokupi titulu na kraju, ali teško će se to dogoditi. Mora mu se odati priznanje da je jedini ove sezone uspio slaviti ispred Mercedesa, i to čak 3x.
I još jedan zanimljiv podatak.
Boze kakav video

Valjda opet docekamo da se dosipa gorivo tokom utrke,da gume mogu izdrzati vise od 20 krugova a da ne budes toliko sporiji i da ukinu ovaj mrtvi DRS zbog kojeg su preticanja izgubila smisao.
" onclick="window.open(this.href);return false;
I jos da pohvalim Danija na zasluzenoj pobjedi,kakva je to vozacina.Dok je god i teoretska sansa da Dani osvoji ja cu se nadati pogotovo jer pobjednik u zadnjoj utrci osvaja 50 bodova i ako mislim da ce Niko biti sampion.Bilo ko da bude osim Hamiltona
Valjda opet docekamo da se dosipa gorivo tokom utrke,da gume mogu izdrzati vise od 20 krugova a da ne budes toliko sporiji i da ukinu ovaj mrtvi DRS zbog kojeg su preticanja izgubila smisao.
I jos da pohvalim Danija na zasluzenoj pobjedi,kakva je to vozacina.Dok je god i teoretska sansa da Dani osvoji ja cu se nadati pogotovo jer pobjednik u zadnjoj utrci osvaja 50 bodova i ako mislim da ce Niko biti sampion.Bilo ko da bude osim Hamiltona
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Bez DRS-a preticanja u današnjoj Formuli 1 bi bila praktično nemoguća..Manuel je napisao/la:Boze kakav video![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- samo_lijevo
- Kontakt:
upravo toManuel je napisao/la:Boze kakav video![]()
-gorivo
-gume
-DRS
-pravila oko preticanja(drzanje jedne strane)
gume su najveci problem,zbog njih se i desava ovaj cirkus.Koliko samo ogranicavaju pojedine vozace.Clutch je napisao/la: Bez DRS-a preticanja u današnjoj Formuli 1 bi bila praktično nemoguća..
Ja bih samo volio vidjeti ove sampione galaksije tipa Vetelinha kako bi se snasli sa nekadasnjim pravilima.
Meni najvise fali nadolijevanje goriva.Kad se sjetim tog cirkusa
Mislim da bi to uvelike vratilo zanimljivost utrkama.DRS nimalo ne bi falio.Vozaci bi jednostavno morali traziti druge nacine i mjesta za preticanje sto bi doprinijelo zanimljivosti.Uostalom DRS tome(zanimljivosti) uopste ne doprinosi,pogotovo na stazama kao sto je Spa sa onim dugim pravcem.Lik mu dodje u sekundu i onda ima haman kilometar da ga predje na pravcu.Potrebno je samo pritisnuti dugme i malo okrenuti upravljac.Zanimljivo nema sta.
a jeste tesko al opet kad skontam kakva su ova 2 iz mercedesa ne bi me cudilo da bude jos ovakvih situacija kao na spa, a i zadnja trka daje duple bodove pa uz malo sreceClaus je napisao/la:Nešto kao flashback na Kimijev trijumf 2007.Micron je napisao/la:sto bi volio da im kojim cudom ricardo uzme titulu samo sto su ko kakva derista ...![]()
Meni bi isto tako bilo drago da Ricciardo pokupi titulu na kraju, ali teško će se to dogoditi. Mora mu se odati priznanje da je jedini ove sezone uspio slaviti ispred Mercedesa, i to čak 3x.Treba napomenuti da je bio diskvalificiran nakon osvojenog 2. mjesta na domaćoj stazi u Australiji.
I još jedan zanimljiv podatak.Vettel je ove sezone na 12 utrka samo jednom (1) bio bolje plasiran od Dannyja. Tačno se ne zna ko je u RB-u četverostruki svjetski prvak.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.