Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la senad_flamin » 18 dec 2010, 23:09

A_d_0 je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Bez uvrede ali ja ne vidim kako ova Roma moze ista osvojiti. Dali su gol neznaju ni oni kako, imali su srece sto je Ibra fulao inace sto nikada ne fula. Ali i sreca je sastavni dio fudbala ili ti nogometa.
Ibra čovječe prilike nije imao.
Koji je s tobom problem? Nisi gledao utakmicu i pametujes. Prvi nije bio offside to ti kazem ja koji sam gledao utakmicu i nije sviran, drugi je mozda bio ali ni on nije sviran tako da su ovo DVIJE PRILIKE. Razumijes li il da crtam?
:D :D :D :D :D :D :D
hehehe sad ce ti on reci da je gledao na talijanskom i da je njihovm komentator rekao da je bio ofsajd ! :lol:
-RIVALDO-

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 18 dec 2010, 23:10

A_d_0 je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Bez uvrede ali ja ne vidim kako ova Roma moze ista osvojiti. Dali su gol neznaju ni oni kako, imali su srece sto je Ibra fulao inace sto nikada ne fula. Ali i sreca je sastavni dio fudbala ili ti nogometa.
Ibra čovječe prilike nije imao.
Koji je s tobom problem? Nisi gledao utakmicu i pametujes. Prvi nije bio offside to ti kazem ja koji sam gledao utakmicu i nije sviran, drugi je mozda bio ali ni on nije sviran tako da su ovo DVIJE PRILIKE. Razumijes li il da crtam?
Poslije ofsajda obično jedan od igrača/golman izbije loptu u polje kao što se to desilo i ovaj put sa nekih 16 metara. Da li ja tebi treba da crtam ?

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 18 dec 2010, 23:14

Poslije ofsajda obično jedan od igrača/golman izbije loptu u polje kao što se to desilo i ovaj put sa nekih 16 metara. Da li ja tebi treba da crtam ?[/quote]
gledao sam utakmicu na talijanskom nisi trebao brisati ovo! :D :lol: 8-)
-RIVALDO-

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 18 dec 2010, 23:16

Da, ljudi su fino rekli da je sudija svirao ofsajd. To što vaš na sportklub-u ili gdje ste već gledali nije rekao, to je vaš problem.

biće sutra ampia sintesi pa ćemo fino vidjeti šta i kako...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 dec 2010, 23:27

suntu jeu je napisao/la:Da, ljudi su fino rekli da je sudija svirao ofsajd. To što vaš na sportklub-u ili gdje ste već gledali nije rekao, to je vaš problem.

biće sutra ampia sintesi pa ćemo fino vidjeti šta i kako...
Nevjerovatan lik. Prva varijanta lik trci 10 metara sa loptom i svi ga prate. Sta kazes na ovo? Gledam uspoernu situaciju gdje nema offsajda. Sta kazes na ovo? Druga varijanta offsajd NIJE SVIRAN. Sta kazes na ovo? I ustvari da su u obje situacije svirani offsajdi ne bi se Ibra hvatao za glavu sto je promasio vec bi hladnokrvno otisao ali dobro vazno je da si ti gledao utakmicu na talijanskom i da su oni rekli da je offsajd posto ti garant fantasticno baratas italijanskim jezikom.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 dec 2010, 23:36

Dok nekolicina forumasa razbija glavu nekakvim nebitnim UEFA koeficijentima, trofejna soba "zabara" nastavlja da se puni. Osvojen je, za neke bitan, za neke nebitan trofej ali on ipak nosi ime "svjetski klupski prvak"

slika
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 dec 2010, 23:38

neznam što se raspravljaš s likom ev ko ima baš žarku žalju malo duži pregled prvog poluvremena, ova situacija o kojoj se priča je na 7.00 minuti snimka i naravno da nije bilo zaleđa tj foriđoka kojeg je ova dotični vidio ili čuo ili jednostavno izmislio jer se lijepo vidi kako pomoćni trči sa spuštenom zastavicom a utakmica se nastavlja bez ikakvog izvoženja ofsajda ;)
[youtube][/youtube]
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 dec 2010, 23:48

Ma nemoj tako bio je offside.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 18 dec 2010, 23:50

A_d_0 je napisao/la:Ma nemoj tako bio je offside.
Da smo i mi gledali na talijanskom bio bi ofsajd !
-RIVALDO-

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 18 dec 2010, 23:52

cestitke interu na trofeju, nisam ni sumnjao da cete uzet ovo takmicenje i predstavit calcio kako to dolikuje sampionima ;)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 dec 2010, 23:52

A_d_0 je napisao/la:Ma nemoj tako bio je offside.
mada nevidim uopšte svrhu svađanja sa takvima, ono big deal dal je bio ili ne jer izgubio si svakako, al et da on kao dokaže da nije bilo nijedne šanse :roll: a roma imala 2 šuta u gol, gol i šut de rosija skoro s centra i to je to.
inače roma osim što je učinila uslugu juventusu, napoliju, laziju i interu se i sama uključila u borbu za sam vrh, još nije ni pola sezone završeno i do kraja će vjerovatno biti jako interesantno u seriji A
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 dec 2010, 00:40

Ovdje cu prokomentarisat vecerasnji derby...

Utakmica ispod nivoa ova dva rivala....Roma tradicionalno igra odlicno u Milanu(zato sam stavio x2,al me PSG sjeba :roll: ) i ocekivo sam da mogu napraviti iznenadjenje i tako je i bilo....

Prvo poluvrijeme Milan napdao,stvorio neke prilike...od kojih je najizglednija Ibrina u finisu 1. poluvremena i jedan dobar pokusaj Robinha na pocetku tekme...ali dosta jalova igra i napadi milana,Roma nista nije pokazala u prvom pol...

Drugo poluvrijeme je bilo malo drugacije..Roma je spustila loptu i pocela kao nesto igrati...a gol su zabili vise sretno nego spretno.Menez je odlicno prosao po desnoj strani,ostro ubacio da abbatea :? :mrgreen: koji je u pokusaju da izbije loptu..pogodio boriella i lopta se nasla u mrezi... :roll: znaci bez suta je roma fakticki zabila gol :roll: :roll: ...Do kraja pritisak milana...ibra imao opet veliku priliku(nezz jel sviran offside),te jedan akrobatski pokusaj ronaldinha....i to je to...

Treba spomenuti da je Ibrau finisu i postigao gol,nakon sudijskog zvizduka i offsidea...zbog cega je dobio karton i koliko sam vidio propusta sljedece kolo 8-) 8-)

Sto se same igre tice...ispodprosjecno za derbye Milana i Rome...al eto.Rimljani su imali vise srece i dosli do pobjede.Uglavnom ovo je dobro za sampionat....sto kaze Ranieri,veceras je cijela Italija navijala za romu..osim rossonera naravno i od veceras je sampionat jos zanimljiviji...pogotovo ako Juve dobije sutra... 8-)

Ranieri je jos dodao da se Romi u ovoj utakmici vratilo za greske i ispustenu prednost protiv Bologne i Chieva...pa bi se ja i slozio sa tim ;)

Milan je veceras pokazao da je ranjiv ipak 8-) i da ima nedostataka...a roma,s druge strane nije nista posebno pokazala al je dosla do bitne pobjede.Na osnovu vidjenog do sada..moje misljenje je da Roma slabije igra nego prethodnih sezona i sa ovom igrom ne moze biti kandidat za titulu...al na ruku joj ide sto i konkurenti igraju po sistemu toplo-hladno,pa mozda vremenom i uhvati neku formu....

Uglavnom ceka se sutrasnji mec Chievo-Juve..a i Napolli-Lecce pa cemo detaljnije analizirati kraj ove kalendarske godine u serie A....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 19 dec 2010, 13:06

Sretan Rodjendan Alexisu Sanhezu,sjajnom krilu Udinesea
slika
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 dec 2010, 13:14

hmm.. prije svega da cestitam interu na trofeju.. svaka cast.. posle toga da cestitam Romi na muskoj igri protiv Milana.. ako danas Juve uzme idemo na 3 boda iza Milana.. i vjerovatno cemo na pauzu otici sa tom razlikom.. samo sto oni ce na proljece imati i ligu prvaka, dok mi samo Calcio..

i fakat ste malo pretjerali sa Tottijem.. da cita neki momak koji ga nikad nije gledao pomislio bi da je neka ubica.. ok, imao je ispada, ali jbga ne mogu svi biti kao Del Piero :P
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 dec 2010, 13:57

merda nazio!! :lol: :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 dec 2010, 14:05

Italia je napisao/la:merda nazio!! :lol: :D
Zar se ne kaze "Vola Lazio"? :D
Voleo ih, ne voleo ih - imaju najaci grb, maskotu i himnu od svih klubova Serie A:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 dec 2010, 14:10

nije da ih mrzim, vec rezultat odgovara Juvetu :mrgreen:

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 19 dec 2010, 14:35

Ja dobre utakmice Lazio - Udine. 3-2 a moglo je komotno biti 8-7. Razlike izmedju danasnje i one sinocne patnje Milana i merde je drasticna. I kazu ne voli Lazio :D

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 dec 2010, 14:46

Himna lazia je dobra, al za eurovizije.. Za tribine je apsolutno nepjevljiva (ako se ovako kaže :? ) i Šaban Šaulić bi imao problema da je otpjeva :mrgreen: .. Za razliku od Romine koja je najljepša NAVIJAČKA himna (uz liverpoolovu, recimo).. lazie merda..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 dec 2010, 15:02

ori se Forza Juve u sred Verone :lol:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []