Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sarajlije more’l se diHat? Najzagadjeniji grad na svijetu 

Rasprodao je prvi show instant, drugi je isto rasprodan ali ne znam koliko je trebalo vremena. Jučer sam gledao i nije bilo karata za uzet.
Željni su ljudi sadržaja. Ova jača imena mogu komotno staviti Evropske cijene i rasprodat će.
- Maroon1946
- Kontakt:
Postoji li objektivan portal sa objektivnim komentarima u ovoj državi? 

Ne postoji ni u jednoj državi, kamoli u ovoj.Maroon1946 je napisao/la: ↑28 nov 2024, 14:35Postoji li objektivan portal sa objektivnim komentarima u ovoj državi?![]()
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- numanumaye22
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
kod mene u gradu se otvorio neki novi frizerski i haj reko da vidim da mi bradu urede, udjem na insta kad tamo kao rezervacije obavezne.
odmah sam odustao.
sa tom rezervacijom znam da idu i preseravanja oko cijene, mogu misliti koliko "sisaju"
ode u ovaj frizerski dje ima pocetnika, nek se uce na meni.. haha za 6 KM.
odmah sam odustao.

sa tom rezervacijom znam da idu i preseravanja oko cijene, mogu misliti koliko "sisaju"

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Džakula novi generalni direktor Elektroprenosa. Pišemo trojki još jednu prodanu fotelju 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam se tako šišao pet godina kod jedne, na kraju 15 maraka ispalo šišanje a kad sam krenuo bilo 6. I naručim se i opet svaki put čekam najmanje po sata ili četrdeset minuta. I pukne mi film, počnem se šišat u komšiluku za petaka. Još me žena ugosti kafom i kolačima svaki put haha. Šišanje petaka. Najžalosnije što me ova od 15 ništa bolje nije šišala, čak naprotivmuhamedhulk je napisao/la: ↑28 nov 2024, 19:31kod mene u gradu se otvorio neki novi frizerski i haj reko da vidim da mi bradu urede, udjem na insta kad tamo kao rezervacije obavezne.
odmah sam odustao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Centre forward
- Kontakt:
U arapskoj zemlji se gradi velika pivara
Kompanija Hajneken planira da u Dubaiju izgradi prvu veliku pivaru u Persijskom zalivu i tamo proizvodi popularne brendove kao što su Amstel, Kingfišer i Bira Moreti u kompaniji koja će imati 190 zaposlenih.
Kako se navodi, ovaj potez predstavlja značajnu promenu za region koji je dugo imao stroga ograničenja prodaje i konzumacije alkohola, prenosi Blumberg.
Hajneken je u saradnji sa lokalnom kompanijom Maritm end merkantajl interenešenal (Maritime and Mercantile International) osnovao firmu Siroko (Sirocco) koja će početi da gradi pivaru krajem 2025. godine, a predviđeno je da će ona biti završena na kraju 2027.
Dubai je poslovno i turističko središte Bliskog istoka i spada među najviše kosmopolitske gradove u regionu.
Zvaničnici su prvi put dozvolili konzumiranje i prodaju alkohola pre više od dve decenije, a pravila su od tada postepeno popuštala usred naleta turizma.
Grad je takođe nedavno olakšao stanovnicima da kupuju alkohol, ukidajući porez na promet od 30 odsto i taksu za dozvolu za alkohol iako je prodaja muslimanima i dalje ograničena, dodaje njujorška agencija.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Sigurno prednzak sudnjeg danaCentre forward je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:18U arapskoj zemlji se gradi velika pivara
Kompanija Hajneken planira da u Dubaiju izgradi prvu veliku pivaru u Persijskom zalivu i tamo proizvodi popularne brendove kao što su Amstel, Kingfišer i Bira Moreti u kompaniji koja će imati 190 zaposlenih.
Kako se navodi, ovaj potez predstavlja značajnu promenu za region koji je dugo imao stroga ograničenja prodaje i konzumacije alkohola, prenosi Blumberg.
Hajneken je u saradnji sa lokalnom kompanijom Maritm end merkantajl interenešenal (Maritime and Mercantile International) osnovao firmu Siroko (Sirocco) koja će početi da gradi pivaru krajem 2025. godine, a predviđeno je da će ona biti završena na kraju 2027.
Dubai je poslovno i turističko središte Bliskog istoka i spada među najviše kosmopolitske gradove u regionu.
Zvaničnici su prvi put dozvolili konzumiranje i prodaju alkohola pre više od dve decenije, a pravila su od tada postepeno popuštala usred naleta turizma.
Grad je takođe nedavno olakšao stanovnicima da kupuju alkohol, ukidajući porez na promet od 30 odsto i taksu za dozvolu za alkohol iako je prodaja muslimanima i dalje ograničena, dodaje njujorška agencija.

Njemu 59 i dolazi da se nadje sa curicom od 13.
kakav trash ybt, stvarno ljudi koji ovo podržavaju treba da se zapitaju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Daleko od toga da podržavam, poprilično je cringe, ali nemam ništa protiv dok god su im ovakvi mete. Boli me qrac znam da mene neće dirat, neka se brinu ovi debili poremećeni što bare curice od 13 godina
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
2:10
Oj **** te zivote sta kaze kupite posao djetetu

- numanumaye22
- Kontakt:
To se ko ne kupuje jel 

Kupuje, ali dokle smo dosli da je to potpuno normalno reci na televiziji bez ikakvog neugodnog osjecaja

Bukvlano u drzavnim instituacijama kad neko ide u penziju odkrene se otpremnine da mu tu sina zaposle
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.