Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Starosni prag za peMziju se povecava, pa ja valja neko da radi kad je mladost otisla, i trebaju radit 

Polako, ali sigurno napuštaju 7. stoljeće. Pohvalno.Centre forward je napisao/la: ↑28 nov 2024, 21:18U arapskoj zemlji se gradi velika pivara
Kompanija Hajneken planira da u Dubaiju izgradi prvu veliku pivaru u Persijskom zalivu i tamo proizvodi popularne brendove kao što su Amstel, Kingfišer i Bira Moreti u kompaniji koja će imati 190 zaposlenih.
Kako se navodi, ovaj potez predstavlja značajnu promenu za region koji je dugo imao stroga ograničenja prodaje i konzumacije alkohola, prenosi Blumberg.
Hajneken je u saradnji sa lokalnom kompanijom Maritm end merkantajl interenešenal (Maritime and Mercantile International) osnovao firmu Siroko (Sirocco) koja će početi da gradi pivaru krajem 2025. godine, a predviđeno je da će ona biti završena na kraju 2027.
Dubai je poslovno i turističko središte Bliskog istoka i spada među najviše kosmopolitske gradove u regionu.
Zvaničnici su prvi put dozvolili konzumiranje i prodaju alkohola pre više od dve decenije, a pravila su od tada postepeno popuštala usred naleta turizma.
Grad je takođe nedavno olakšao stanovnicima da kupuju alkohol, ukidajući porez na promet od 30 odsto i taksu za dozvolu za alkohol iako je prodaja muslimanima i dalje ograničena, dodaje njujorška agencija.

it's football day
- kraljttbvb
- Kontakt:
U Elektroprivredi se ne moraju ni odreći, ode babo u penziju, dobije otpremninu, a dijete nastavi raditi.
Kod mene jaran još to i pravda, kaže i tebi će babo ostaviti i stan i sve što ima kao sto je meni moj ostavio posao

Ko da mu je babina EP, pa kralj ostavlja princu nasljedstvo

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- numanumaye22
- Kontakt:
Mo’re u protektoratu sve moj kraljukraljttbvb je napisao/la: ↑29 nov 2024, 12:48U Elektroprivredi se ne moraju ni odreći, ode babo u penziju, dobije otpremninu, a dijete nastavi raditi.
Kod mene jaran još to i pravda, kaže i tebi će babo ostaviti i stan i sve što ima kao sto je meni moj ostavio posao![]()
Ko da mu je babina EP, pa kralj ostavlja princu nasljedstvo![]()

-
- Kontakt:
Starosna dob za penziju u Njemackoj je 67 godina, a u Bosni 65numanumaye22 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 12:42Starosni prag za peMziju se povecava, pa ja valja neko da radi kad je mladost otisla, i trebaju radit![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Opet se radnik iz velikog hotela sam zakopao.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 13:27Starosna dob za penziju u Njemackoj je 67 godina, a u Bosni 65numanumaye22 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 12:42Starosni prag za peMziju se povecava, pa ja valja neko da radi kad je mladost otisla, i trebaju radit![]()
![]()

Mora neko zaradit socijalu braći sa Bl.Istoka.Mogli je napisao/la: ↑29 nov 2024, 13:39Opet se radnik iz velikog hotela sam zakopao.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 13:27Starosna dob za penziju u Njemackoj je 67 godina, a u Bosni 65numanumaye22 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 12:42Starosni prag za peMziju se povecava, pa ja valja neko da radi kad je mladost otisla, i trebaju radit![]()
![]()
![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- JayCatwright
- Kontakt:
Sto posto, za pedofiliju i silovanje svakako treba uvesti smrtnu kaznu, tako da jedino ostaje žal što ih malo ne namlateVivaLaStella je napisao/la: ↑29 nov 2024, 10:10Daleko od toga da podržavam, poprilično je cringe, ali nemam ništa protiv dok god su im ovakvi mete. Boli me qrac znam da mene neće dirat, neka se brinu ovi debili poremećeni što bare curice od 13 godina
Kaže Trump da je i Njemačka protektorat i da će morati povećati izdvajanja za NATO ako žele zaštitu.numanumaye22 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 12:51Mo’re u protektoratu sve moj kraljukraljttbvb je napisao/la: ↑29 nov 2024, 12:48U Elektroprivredi se ne moraju ni odreći, ode babo u penziju, dobije otpremninu, a dijete nastavi raditi.
Kod mene jaran još to i pravda, kaže i tebi će babo ostaviti i stan i sve što ima kao sto je meni moj ostavio posao![]()
![]()
Zalosno bgm, kakva se poruka ovim salje mladima koji ganjaju izvrsnost, znanje, vjestine, doktorate, druga cuda ... cuj kae ostane ti para i od toga mozes "kupiti djetetu poso".kraljttbvb je napisao/la: ↑29 nov 2024, 12:48U Elektroprivredi se ne moraju ni odreći, ode babo u penziju, dobije otpremninu, a dijete nastavi raditi.

- muhamedhulk
- Kontakt:
za druga hotelijera... 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne bi mi bilo žao platiti nekom da ovog Djeda Mrazovog vilenjaka pogazi autom i prenosi mi to uživo.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta je to sad kenj'o?
U zadnje vrijeme mu nešto ne viđam postove, ja mislio prestao da piše

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Crni petak u Sarajevu: Tri muškarca se posvađala zbog sakoa!

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma, sve po starom, ali je jako iritantan.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 nov 2024, 17:18Sta je to sad kenj'o?
U zadnje vrijeme mu nešto ne viđam postove, ja mislio prestao da piše![]()

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima opcija da ne bude iritantanSetoKaiba je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:00Ma, sve po starom, ali je jako iritantan.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 nov 2024, 17:18Sta je to sad kenj'o?
![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Nema, kad ga neko citira vidis. Da i to rijese, bilo bi idealnokraljttbvb je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:13Ima opcija da ne bude iritantanSetoKaiba je napisao/la: ↑29 nov 2024, 20:00Ma, sve po starom, ali je jako iritantan.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 nov 2024, 17:18
Sta je to sad kenj'o?
![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vratite nam alema i sokola, vratite nam colorado i arkanzas
Sad se vidi da ima i gore od tih američkih tema i izbora.
Čuj raspravljaju ima li lika ili nema koji nonstop pljuje po vlastitoj zemlji.
Ostavite ga samog i tako će prije venuti.
Priznajem da sam i ja kasno počeo to primjenjivati.

Sad se vidi da ima i gore od tih američkih tema i izbora.
Čuj raspravljaju ima li lika ili nema koji nonstop pljuje po vlastitoj zemlji.
Ostavite ga samog i tako će prije venuti.
Priznajem da sam i ja kasno počeo to primjenjivati.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Kad uzmes u obzir koliko se isti uvoze, i kako se brzo onda mnoze, bice za nekoliko godina vecina.