Baho u zadnje vrijeme najmanje prica o utakmici dok prenosi, koristi prostor da filozofira, ali kako je tako je.JavierBosnia je napisao/la:Sad gledam snimak protiv Austrije, prosle godine u ovom periodu. Ne gledam zbog igre niti tima, slusam Marjana...
Razlika je ocigledna, covjek je legenda u svom poslu, bar po meni, Baho me jbg uspavao, Maki bi i protiv San Marina napravio atmosferu kao da je protiv Spanije
Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Nad tobom sunce najljepše sja
Ako ćemo realno, znao je i Marjan spominjati majke, dede, strine, tetke i svašta nešto, ali to nije do priče, nego do razlike u glasovima kod njih dvojice.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sastav protiv Austrije prosle god
Begović, Mujdža, Bičakčić, Spahić, Zukanović, Vršajević, Hadžić, Medunjanin, Pjanić, Hajrović i Džeko.
5 njih uopste nema evo godinu dana poslije.
Tako da ce vjerovatno ovih 6 sto su tad igrali,igrati i sada. Sta mislite
Begović, Mujdža, Bičakčić, Spahić, Zukanović, Vršajević, Hadžić, Medunjanin, Pjanić, Hajrović i Džeko.
5 njih uopste nema evo godinu dana poslije.
Tako da ce vjerovatno ovih 6 sto su tad igrali,igrati i sada. Sta mislite
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Imali kakvo okupljanje navijaca (korteo prema stadionu) u zürichu sutra?
To finish first, first you have to finish.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bit ce sigurno, prosle god u becu je na onom trgu, u svici sad ce isto objaviti gdje ce i sta biti. bhf stranicu pitajsead_f1 je napisao/la:Imali kakvo okupljanje navijaca (korteo prema stadionu) u zürichu sutra?
Cuj Marjan, hvala bogu da ga nema, on i njegovi pozdravi u pola utakmice kao npr. za ljubav u bihacu i tako to..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa dobro nekome se to svidja, nasmije ga i oraspolozi iako repka gubi, Baho mi je mrtav postao, gdje svaki trenutak koristi da pametuje nesto kako bi trebalo izgledati a u stvaari nijeSarmelino je napisao/la:Cuj Marjan, hvala bogu da ga nema, on i njegovi pozdravi u pola utakmice kao npr. za ljubav u bihacu i tako to..
Meni iskreno ni jedan bosanski komentator ne valja, ali eto svakom njegovoJavierBosnia je napisao/la:Pa dobro nekome se to svidja, nasmije ga i oraspolozi iako repka gubi, Baho mi je mrtav postao, gdje svaki trenutak koristi da pametuje nesto kako bi trebalo izgledati a u stvaari nijeSarmelino je napisao/la:Cuj Marjan, hvala bogu da ga nema, on i njegovi pozdravi u pola utakmice kao npr. za ljubav u bihacu i tako to..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
da, svi su kriticniSarmelino je napisao/la:Meni iskreno ni jedan bosanski komentator ne valja, ali eto svakom njegovoJavierBosnia je napisao/la:Pa dobro nekome se to svidja, nasmije ga i oraspolozi iako repka gubi, Baho mi je mrtav postao, gdje svaki trenutak koristi da pametuje nesto kako bi trebalo izgledati a u stvaari nijeSarmelino je napisao/la:Cuj Marjan, hvala bogu da ga nema, on i njegovi pozdravi u pola utakmice kao npr. za ljubav u bihacu i tako to..
Ne mogu ni valjati kada nikome se ne daje prilika. Niti imamo utakmica niti prilika. Jedino sto mozemo pogledati na nasim prostorima je par utakmica godisnje reprezentacije, ponekad utakmica lige prvaka i evropa lige kada ih uopce ima i to je to. A i tu se koriste stari komentatori kao sto je baho ili nas vrli komentator sasa vugdalic i to je to. Ne mozes u takvim okolnostima ni napredovati. Da imamo kao nekada englesku pa njemacku ligu pa i italijansku koja je takodjer nekada bila, jednostavno bi se moralo traziti neka nova lica pa bi tako i isplivao neki. Ovako sve je gore i gore. Marjan vise ne komentarise, onaj mali s repom sto je takodjer bio na face tvu je sada na hayatu. Pitam se da sutra Bahi nesto ne daj boze bude koga bi postavili za komentatora? Morao bi senad hadzifejzovic da vodi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
kada je u pitanju Face TV, Marjan je defo najbolji izbor!
Bahino je odavno proslo, on pametuje kada prenosi tekmu, glumi selektora, a onu dvojicu delegata ne vrijedi ni komentarisat', kako su oni dobili posao na toj televiziji, to je misterija dostojna Sherlocka Holmesa i Herculea Poirota!
Igor Kristic, Vlado Majer, pa i Velid Spaho, to je najbolje sto imamo, al' dzaba kada ne rade za Face
Bahino je odavno proslo, on pametuje kada prenosi tekmu, glumi selektora, a onu dvojicu delegata ne vrijedi ni komentarisat', kako su oni dobili posao na toj televiziji, to je misterija dostojna Sherlocka Holmesa i Herculea Poirota!
Igor Kristic, Vlado Majer, pa i Velid Spaho, to je najbolje sto imamo, al' dzaba kada ne rade za Face

Vugdalic.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Koliko se nasih ocekuje sutra? Mislim ono realne procjene
Kkava sastav ocekujete veceras, bas me zanima hocel Zuka na stopera i dal ce Spaha bit u prvih 11..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Najavio je spahica i deku od prve minute!cikazubo je napisao/la:Kkava sastav ocekujete veceras, bas me zanima hocel Zuka na stopera i dal ce Spaha bit u prvih 11..
- IgmanskiVuk
- Kontakt:
Sastav za većeras:
Begović
Sušić-Spaha-Zukan-Seo
Pjanić-Bešić
Višča-Prcić-Lula
Dzeko
Izmjene:
Graovac za Zukana
Aničić za Spahu
Duljević za Lulića
Vrančić za Sanjina
Vedo za Dzeku
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Begović
Sušić-Spaha-Zukan-Seo
Pjanić-Bešić
Višča-Prcić-Lula
Dzeko
Izmjene:
Graovac za Zukana
Aničić za Spahu
Duljević za Lulića
Vrančić za Sanjina
Vedo za Dzeku
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
A gdje Milanče...nije valjda da neće dobiti bar malo vremena protiv Švice
Sarmelino je napisao/la:Meni iskreno ni jedan bosanski komentator ne valja, ali eto svakom njegovoJavierBosnia je napisao/la:Pa dobro nekome se to svidja, nasmije ga i oraspolozi iako repka gubi, Baho mi je mrtav postao, gdje svaki trenutak koristi da pametuje nesto kako bi trebalo izgledati a u stvaari nijeSarmelino je napisao/la:Cuj Marjan, hvala bogu da ga nema, on i njegovi pozdravi u pola utakmice kao npr. za ljubav u bihacu i tako to..
Ma samo VELID SPAHO

"ovde je apso lutn no ludi lo ...... "
"niko nema ovakvu reprezentaciju kakvu imamomo mi "
[youtube][/youtube]
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mnogo realnije je ovo za očekivati:
Begovic, Kolasinac, Spahic, Cocalic, Susic, Besic, Pjanic, Hadzic, Lulic, Visca, Dzeko
Zamjene: Cocalic- Graovac ; Hadzic- Vrancic ; Visca- Duljevic; Besic- Grahovac; Kolasinac- Zukanovic ; Lulic- Ibisevic
Begovic, Kolasinac, Spahic, Cocalic, Susic, Besic, Pjanic, Hadzic, Lulic, Visca, Dzeko
Zamjene: Cocalic- Graovac ; Hadzic- Vrancic ; Visca- Duljevic; Besic- Grahovac; Kolasinac- Zukanovic ; Lulic- Ibisevic
Zašto Zukanovića gurate na beka kad je i bolji i korisniji kao stoper???JavierBosnia je napisao/la:Mnogo realnije je ovo za očekivati:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, legendarnadruga i 17 gostiju.