Vladan Kovacevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Vladan Kovacevic

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2022, 09:51

Victor je napisao/la:
31 maj 2022, 09:43
MortemHz je napisao/la:
31 maj 2022, 09:39
Victor je napisao/la:
31 maj 2022, 09:34

Da mu daju kapitensku traku on bi otisao svejedno da brani za srbiju ako ga pozovu..tamo mu ne bi smetalo bit i 6i golman..smijesna prica napacenih bosnja...jos ce od njega napravit nekakvog heroja i borca za pravdu :rol: :rol:
Ma ne znam, on je uvijek bio korektan momak. Objavljivao je slike u bosanskom dresu i jedva je čekao poziv. Nepravda jeste učinjena prema njemu jer je trenutno naš najkvalitetniji golman a dođe Husara i plati pa da neko drugi bude na spisku. Koliko ja znam on i nema srbijansko državljanstvo.
Slazem se, ja bih ipak sacekao takodjer zvanicno objasnjenje...al cim sam vidio da se nije javio odmah mi je scenario oko srbije pao napamet jer ne vidim nijedan drugi razlog

Nije Kovacevic Dzeko pa da on neku pravdu tjer...plus njemu bi u karijeri znacilo i da bude treci golman trenutno, pa ne brani u Cityu
Značilo bi njemu definitivno i ja lično ne razumijem što je odbio poziv. Na stranu ogromna nepravda ali bi se trebao odazvati, samo njemu može biti bolje tako. Ne brani u City-u ali evo najbolji je golman kompletne Poljske lige i sad će se dobro prodati u neki mnogo jači klub + je i dalje relativno mlad. Ja bi isto volio da se on oglasio povodom toga, baš bi me razočarao ako bi ispalo da ovo ima neke veze sa Srbijom. Mislim da su i sami Srbi rekli da nikad nije bilo priče oko toga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 31 maj 2022, 09:53

Zukanovic je napisao/la:
31 maj 2022, 09:44
" Nije Kovacevic Dzeko pa da on neku pravdu tjer...plus njemu bi u karijeri znacilo i da bude treci golman trenutno, pa ne brani u Cityu"

:bow:
Ne razumijem sta nije jasno? On vrlo dobro zna da poziv u repku pa taman i na klupi samo moze donijet mu dobro, odmoc ne moze nikako...i on to vrlo dobro zna, ali eto najlakse je prat obraz floskulama...
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 maj 2022, 09:54

Moze ako si Piric ili golman Borca. ali ne za jednog Kovacevica.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 maj 2022, 09:55

mma_hz je napisao/la:
31 maj 2022, 09:47
Dres repke je svetinja,**** mi se ko je trener kad te pozove ima da dodjes.Sto neko napisa ne branis za city **** te usta Vladane.Idi brani je bo te caca za Srbiju a sve ti Bosna i Sarajevo dali.Zavrsio bi ti u Krupi krelac mali.
Za malo igrača trenutno je dres reprezentacije svetinja, tako da je to otrcana priča, da je svetinja ne bi igrali kako igraju, nego bi ginuli na terenu. Pa svako malo neko uvrijeđen, ne odazove se, ide sa okupljanja kako se hoće, ako je svetinja to se ne radi, ovo je jedan obični cirkus.

Ali najbolje da sačekemo da se sam Kovačević oglasi po ovom pitanju, jer ova agencija mu je amaterska, Fadil Novalic bi im pozavidio na komunikaciji sa medijima :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 31 maj 2022, 09:55

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 maj 2022, 09:50
Victor je napisao/la:
31 maj 2022, 09:41
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 maj 2022, 09:38

ABd kad ubrzo ode i Cuic iz repke, isto cu ovako napisati. Jer nisu ludi da ih neki chetalj handri, i ubija u pojam.
Kad ce te skontati da nije do igraca ( vecinom) nego do gice ?
Kakve to veze ima? Znaci sutra dzeko i jos 5 igraca ocekuje XY selektora i taj isti ne budr izabran i sad trebaju dzeko i kompanija da se ne odazovu pozivu?

Sto ti navijas za sarajevo evo vratise vam hadzica, imate pare ko niko u ligi a niste ni u evropu...zar po toj logici ne bi trebao neki bojkot puc dok se ne rijese stvari?
Samo je razlika sto ja ne vidim da iko protiv kluba radi kod mene. Imamo investitora i dosao je iz dobre namjene, nije lik primjera radi najveci navijac anamo onih, pa nas kupio da nam napakosti. Sto se tice prvog dijela teksta, valjda ti je jasno da nije problem u dzeki koji ce se svakako odazvati, nego da moramo zvati i postovati igrace koji imaju izbora da igraju za drugu repku. A mi to gledamo sad kao uvredu jer hoce za Srbiju da igra, a 100 prilika imali da ga zovemo i garantujem ti da bi dosao i odigrao minute na terenu ponosno!
Evo i Zovke, ybg i on je ustasa, sram ga bilo kako moze razmisljati o tome da igra za drugu repku, a buljavi gico se nikad nije sjetio da ga pozove u reprezentaciju
Vec dobio poziv, i to na zadnjim prijateljskim utakmicama. On se odazvao, i bio zadovoljan. Kakve to sad ima veze sa njegovom odlukom da mu se ipak ne igra?

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 31 maj 2022, 09:58

MortemHz je napisao/la:
31 maj 2022, 09:51
Victor je napisao/la:
31 maj 2022, 09:43
MortemHz je napisao/la:
31 maj 2022, 09:39

Ma ne znam, on je uvijek bio korektan momak. Objavljivao je slike u bosanskom dresu i jedva je čekao poziv. Nepravda jeste učinjena prema njemu jer je trenutno naš najkvalitetniji golman a dođe Husara i plati pa da neko drugi bude na spisku. Koliko ja znam on i nema srbijansko državljanstvo.
Slazem se, ja bih ipak sacekao takodjer zvanicno objasnjenje...al cim sam vidio da se nije javio odmah mi je scenario oko srbije pao napamet jer ne vidim nijedan drugi razlog

Nije Kovacevic Dzeko pa da on neku pravdu tjer...plus njemu bi u karijeri znacilo i da bude treci golman trenutno, pa ne brani u Cityu
Značilo bi njemu definitivno i ja lično ne razumijem što je odbio poziv. Na stranu ogromna nepravda ali bi se trebao odazvati, samo njemu može biti bolje tako. Ne brani u City-u ali evo najbolji je golman kompletne Poljske lige i sad će se dobro prodati u neki mnogo jači klub + je i dalje relativno mlad. Ja bi isto volio da se on oglasio povodom toga, baš bi me razočarao ako bi ispalo da ovo ima neke veze sa Srbijom. Mislim da su i sami Srbi rekli da nikad nije bilo priče oko toga.
Pa to da li treba branit ili ne se moze diskutovati, iskreno ja sam bio za to da ga se stavi od prve minute, sehic je star, begovic manje vise u penziji a nema nikoga vise...pored toga Vladan mlad perspektivan i ako se pokaze mozes imat dugorocno rijesenje ...znaci svi preduslovi su tu

Samo je belaj sto se doticni nije odazavao...evo napiso sam par "pljuvackih" postova jer zaista je vidim razlog zasto se ne bi odazvao osim da ceka poziv srbije..al mozda grijsim dusu (u sto cisto sumnjam) pa volio bi da cujem zvanicno i od njega razlog...

Medjutim ne vidim koji bi mogao biti...kao sto rekoh nit je uredu da ucjenjuje selekotra da bude prvi golman nit je on dovoljo dobar i velik da to radi..i on to vrlo dobro zna..tako da ova prica oko srbije itekako vjerodostojno djeluje..bar sad za sad
Ex "invincible"

/Internazionale Milano/

=NYK=

makron
Kontakt:

Post Postao/la makron » 31 maj 2022, 09:59

Sheyi je napisao/la:
31 maj 2022, 09:48
Ja dobio informacije da se zeni 6. juna, i da mu je neko trazio pare da bude u repki, te da je Vladanu stalo do toga da igra za nas. Eto :)
Ma nije moguce. Ni prvi ni zadnji igrac kojem se zgadila repka zbog ovog

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 31 maj 2022, 10:02

Zukanovic je napisao/la:
31 maj 2022, 09:54
Kao da je Neuer a ne yebeni Kovačević golman preloše poljske lige. :rol: :rol:

Nek ide u Srbiju yebala mu ona majku kroz majku

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 31 maj 2022, 10:04

SF6 je napisao/la:
31 maj 2022, 10:02
Zukanovic je napisao/la:
31 maj 2022, 09:54
Kao da je Neuer a ne yebeni Kovačević golman preloše poljske lige. :rol: :rol:

Nek ide u Srbiju yebala mu ona majku kroz majku
Polako, razmatra ponudu Lecha.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 maj 2022, 10:08

Kako se prodao Piric? sto je imao 0 minuta u Mariboru? Kovacevic gradi svoju buducnost na terenu a ne preko 3 golmana u BIH. to je ta razlika.

Pricas Lech ali sutris za Rangers, Augsburg i dalje.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 31 maj 2022, 10:14

Zukanovic je napisao/la:
31 maj 2022, 10:08
Kako se prodao Piric? sto je imao 0 minuta u Mariboru? Kovacevic gradi svoju buducnost na terenu a ne preko 3 golmana u BIH. to je ta razlika.

Pricas Lech ali sutris za Rangers, Augsburg i dalje.
Sta treba da se prodaje preko repke? Mislim nebitno...poenta je da ga nista ne kosta pa taman bio i 4. golman repke, a siguran sam da bi priliku dobio jer petvu se moze svasta prigovoriti, ali da ne daje sansu igracima kao sto je to bio slucaj sa nekim selektorima prije njega ...NIKAKO
Ex "invincible"

/Internazionale Milano/

=NYK=

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 31 maj 2022, 10:16

Vico im kriv sto Vladan vise voli Srbiju nego BiH, pa vi sami sebe lazete. :tokralju:
Mozda se dogovorio s Vicom :rol: Vico kriv i za Vrancica i Simunovica. Ne ide vam u glavu da ljudi igraju za nas samo kad nemaju drugog izbora i da je svejedno da li tu bio Vico, Begic ili neko treci. Strasna mentalna gimnastika.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 maj 2022, 10:17

zeljovac21 je napisao/la:
Jel moguce da pitari pokusavaju oprati njegovu zelju da brani za srbiju a ne za BiH hahah
Ako su mu tražili pare da igra, nek ide.
mma_hz je napisao/la:
Dres repke je svetinja,**** mi se ko je trener kad te pozove ima da dodjes.Sto neko napisa ne branis za city **** te usta Vladane.Idi brani je bo te caca za Srbiju a sve ti Bosna i Sarajevo dali.Zavrsio bi ti u Krupi krelac mali.
Ove repke?
80% raje se ohladilo od ovog.

Ovako se birvaktile psovalo i Salihamidžiću što neće da igra ili što loše igra kad igra.
A i njemu su svojevremeno tražili pare da igra.
Koševo Zapad

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 31 maj 2022, 10:17

Ma danas kad se sve gleda kroz novac i kroz menadzerovo oko nema vise iger bez interesa. Nece on branit za Srbiju jer je "prirodni" Srbin, vec ce braniti ako ima sansu tamo jer ce biti na vecoj sceni, jer ce biti na vecoj cijeni, jec ce dobijati bolje ugovore nego sto to ima kad igra za BiH, isto tako bi bio on i "prirodni" Hrvat da ga ovi hoce i da on ima sansu za njihov poziv. Mi moramo napraviti rekonstrukciju svega, napraviti terene, pojacati omladinski pogon, ulagati u infastrukturu - postati u mladjim selekcijama jedni od najboljih (kao Srbija i Hrvatska), redovni biti na velkim takmicenjima, da za repku uvijek igraju najbolji (oni za koje selektor misli da su najbolji, a ne oni za koje selektor dobija novac da igraju). E kad postignes taj nivo - i kad igraci kroz reprezentativne nastupe se budu mogli dokopati Bundes lige, Seri A, La lige ili EPL, kad budu mogli kroz dobre nastupe za BiH doci pod lupu najboljih klubova i milionskih ugovora - tad ce biti Bosanci i Hercegovci i nece im na um padati komsije - a nazalost trenutno u nasoj reprezentaciji je sve obrnuto i nastup za ovu trenutnu reprezentaciju ti ne moze donijeti nista vise od transfera u tursku ligu.
A s druge strane ovaj mladic je puno puta u zadnje 2 godine zakinut za poziv da bi bi se tu pojavio neki Piric i slicni koji ni u svojim klubovima nemaju posao osim da poslije treninga skupljaju lopte.

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 31 maj 2022, 10:18

Ma poenta price je da ga je Sarajevo napravilo igracem, i dobijao je pozive u mladjiim selekcijama reprezentacije gdje je branio kao prvi golman. Da nije toga bilo, sad bi igrao u klubu sa dna tabele prve RS lige, i skupljao pare da subotom popije 3 nektara. Fuj, jadno i ogavno. Ostvari fin transfer, Sarajevu donesi pare, a poslije toga ti zelim sve najgore

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 maj 2022, 10:19

Bezveze se ovdje piše, iz jedne krajnosti u drugu. Sačekajmo Vladana i njegovu reakciju na ovo.
Mnogo se neistine napisalo, od toga da ne želi da grije klupu Sehicu i Vasilju jer je kao bolji od njih (subjektivno mišljenje pojedinaca koje nema argumentaciju za potporu takvog zaključka) do onih koji blate kvalitet Kovačevića i poljsku ligu.
Istina je negdje na pola puta.
Nit je Vladan los da nam treba biti svejedno, nit je proteklih mjeseci trebao biti nasa Jedinica (medju 3 pozvana, da). On je trebao sad dobiti priliku i boriti se za jedinicu. A to da zasluzuje jedinicu je van svake pameti. Govorim o ovom trenutku i periodu do ovog trenutka.
A da je zaslužio poziv makar u novembru, to je tačno.

Zato sam prošle sedmice pisao, kad je spisak objavljen, da bi mi u ovom prozoru najdraže bilo da Vladan debituje. A dobio bi priliku u ove 4 utakmice, sigurno.
Ako se i odlučio za drugu stranu i nas poništio, to je vjerovatno pod uticajem i pritiscima ljudi koji ga okružuju. A i to ce govoriti o njegovom karakteru u konačnici. Ali sačekajmo.

A sto se tice navijača Sarajeva...ovih na forumu, to je dno dna...većina njih, čast izuzecima. Naravno, ovo govorim kao navijac Sarajeva, umjereni :)

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 31 maj 2022, 10:19

Trazili Kovacevicu pare da igra :rol: Istina boli, toliko plakanja i prizivanja u repku da vas ovako odyebe. :tokralju:
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 31 maj 2022, 10:20

Zar je moguće da ste ovako naivni.. Dečko ima svadbu 6.6. najavio je ranije da neće doći i ako dobije poziv, pa nije lud da 3. golman bude. Vico i Petev tu pametno iskoristili situaciju i pozvali ga opet da bude da se nije javljao i da onda imaju opravdanje da ga ne zovu nikad više, a uz sve to i da pozovu golmana Borca kao zamjenu. Al glupe bošnje nikad ne vide širu sliku.

PS Uz sve to, Vladan nema državljanstvo Srbije.
Zadnja izmjena: PapirnaMarka, dana/u 31 maj 2022, 10:21, ukupno mijenjano 2 puta.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 maj 2022, 10:20

KSG je napisao/la:
31 maj 2022, 10:16
Vico im kriv sto Vladan vise voli Srbiju nego BiH, pa vi sami sebe lazete. :tokralju:
Mozda se dogovorio s Vicom :rol: Vico kriv i za Vrancica i Simunovica. Ne ide vam u glavu da ljudi igraju za nas samo kad nemaju drugog izbora i da je svejedno da li tu bio Vico, Begic ili neko treci. Strasna mentalna gimnastika.
Hajmo realno, gdje je perspektivnije igrati, za reprezentaciju Srbije ili BiH?
Al realno, da zanemarimo ko je šta?
Ima momak opciju da brani za reprezentaciju koja će biti redovan učesnik EP i SP ili da brani za reprezentaciju koja će biti 4. šešir i boriti se za 3. mjesto u grupama kvalifikacija?
Budite malo realni.
Jeste Srbin i praviti nekakvu dramu jer eto voli Srbiju, to je ono baš iznenađenje.
To mu je da lakše odluči gdje će i šta će.
Prošao sve omladinske kategorije, bio i u seniorskoj reprezentaciji, znači da je bila prilika da ga ovjerimo.
Nismo, hvala Petev, idemo dalje.
Koševo Zapad

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 31 maj 2022, 10:21

Vladan Kovačević neće braniti ni za jednu reprezentaciju osim BiH. Bezveze pljujete momka na osnovu insinuacija i na osnovu izmišljenih izjava.

Ovo je isključivo na relaciji Petev-Kovačević i to biste trebali shvatiti. Kovačević će u budućnosti braniti za BiH i nema nikakvu dilemu oko toga.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.