Vladan Kovacevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

CYN3
Kontakt:

Re: Vladan Kovacevic

Post Postao/la CYN3 » 31 maj 2022, 09:25

Ko da Vasilj nebi branio za Hrvatsku da ima kvalitet 🤣 nista Belmin Dizdarevic buducnost nase reprezentacije.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 maj 2022, 09:29

CYN3 je napisao/la:
31 maj 2022, 09:25
Ko da Vasilj nebi branio za Hrvatsku da ima kvalitet 🤣 nista Belmin Dizdarevic buducnost nase reprezentacije.
Sumnjam da je Belmin kalibar za repke, ali nek me demantuje.
Muhamed Šahinović, Šutkovic, sve dok je akademije bit će i golmana za reprezentacije( a navedeni će biti kalibar za repke), osim ako iz chetalj ne zayebe.
Gledajte to s pozitivnije strane, Cetkovic ce braniti za nas, kao moderna repka cemo ga uvesti u zvanicnu utakmicu, da ne moze za drugu repku igrati. :bih:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 31 maj 2022, 09:34

CYN3 je napisao/la:
30 maj 2022, 23:55
Evo sta se desilo i ovo je provjerena informacija. Vladan je bio nezadovoljan svojim statusom u reprezentaciji jer po formi i kvaliteti je zasluzio biti prvi golman. Na proslom okupljanju nije dobio niti jednu minutu a iz prve ruke je vidio rasulo u reprezentaciji poraz od slabasne Gruzije i tesko izborena pobjeda nad Luksemburgom. On u takvoj reprezentaciji ne zeli biti treci golman kad po svom potencijalu moze puno vise pa cak i biti prvi golman reprezentacije Srbije.
Da mu daju kapitensku traku on bi otisao svejedno da brani za srbiju ako ga pozovu..tamo mu ne bi smetalo bit i 6i golman..smijesna prica napacenih bosnja...jos ce od njega napravit nekakvog heroja i borca za pravdu :rol: :rol:
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 31 maj 2022, 09:35

Da nije ranije igrao za Sarajevo, iste osobe bi drugacije pisale.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 maj 2022, 09:38

Tristan10 je napisao/la:
31 maj 2022, 09:35
ABd kad ubrzo ode i Cuic iz repke, isto cu ovako napisati. Jer nisu ludi da ih neki chetalj handri, i ubija u pojam.
Kad ce te skontati da nije do igraca ( vecinom) nego do gice ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2022, 09:39

Victor je napisao/la:
31 maj 2022, 09:34
CYN3 je napisao/la:
Evo sta se desilo i ovo je provjerena informacija. Vladan je bio nezadovoljan svojim statusom u reprezentaciji jer po formi i kvaliteti je zasluzio biti prvi golman. Na proslom okupljanju nije dobio niti jednu minutu a iz prve ruke je vidio rasulo u reprezentaciji poraz od slabasne Gruzije i tesko izborena pobjeda nad Luksemburgom. On u takvoj reprezentaciji ne zeli biti treci golman kad po svom potencijalu moze puno vise pa cak i biti prvi golman reprezentacije Srbije.
Da mu daju kapitensku traku on bi otisao svejedno da brani za srbiju ako ga pozovu..tamo mu ne bi smetalo bit i 6i golman..smijesna prica napacenih bosnja...jos ce od njega napravit nekakvog heroja i borca za pravdu :rol: :rol:
Ma ne znam, on je uvijek bio korektan momak. Objavljivao je slike u bosanskom dresu i jedva je čekao poziv. Nepravda jeste učinjena prema njemu jer je trenutno naš najkvalitetniji golman a dođe Husara i plati pa da neko drugi bude na spisku. Koliko ja znam on i nema srbijansko državljanstvo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 31 maj 2022, 09:40

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 maj 2022, 09:38
Tristan10 je napisao/la:
ABd kad ubrzo ode i Cuic iz repke, isto cu ovako napisati. Jer nisu ludi da ih neki chetalj handri, i ubija u pojam.
Gurali likovi Pirica i to forumasi podrzavali. Pricama da nije bitno ko je treci golman itd.
A sad kukaju. :salut:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 31 maj 2022, 09:41

Tristan10 je napisao/la:
Kakve to veze ima? Znaci sutra dzeko i jos 5 igraca ocekuje XY selektora i taj isti ne budr izabran i sad trebaju dzeko i kompanija da se ne odazovu pozivu?

Sto ti navijas za sarajevo evo vratise vam hadzica, imate pare ko niko u ligi a niste ni u evropu...zar po toj logici ne bi trebao neki bojkot puc dok se ne rijese stvari?
Ex "invincible"

/Internazionale Milano/

=NYK=

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 31 maj 2022, 09:43

Tristan10 je napisao/la:
Bile su nedavno prijateljske utakmice protiv Gruzije i Luksemburga. Kovacevic bio jako zadovoljan za poziv i bio je prva opcija sa klupe. Da nije imao ozlijedu dobio bi priliku. Kako je onda bilo ko kriv osim njega i njegove agencije sto je odbio naredne poziv?
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 31 maj 2022, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 maj 2022, 09:43

Zovko ( Serie A)

"Nastupao sam za mlađe selekcije Bosne i Hercegovine, a za budućnost vam ne mogu reći ništa jer u zadnje dvije godine niko me nije kontaktirao, tako da nije do mene" - jasan je bio naš sugovornik.

Kasne kad bude igrao za HRV onda prica se nije on "nas" :kafa:
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 31 maj 2022, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 31 maj 2022, 09:43

MortemHz je napisao/la:
31 maj 2022, 09:39
Victor je napisao/la:
31 maj 2022, 09:34
CYN3 je napisao/la:
Ma ne znam, on je uvijek bio korektan momak. Objavljivao je slike u bosanskom dresu i jedva je čekao poziv. Nepravda jeste učinjena prema njemu jer je trenutno naš najkvalitetniji golman a dođe Husara i plati pa da neko drugi bude na spisku. Koliko ja znam on i nema srbijansko državljanstvo.
Slazem se, ja bih ipak sacekao takodjer zvanicno objasnjenje...al cim sam vidio da se nije javio odmah mi je scenario oko srbije pao napamet jer ne vidim nijedan drugi razlog

Nije Kovacevic Dzeko pa da on neku pravdu tjer...plus njemu bi u karijeri znacilo i da bude treci golman trenutno, pa ne brani u Cityu
Ex "invincible"

/Internazionale Milano/

=NYK=

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 maj 2022, 09:44

" Nije Kovacevic Dzeko pa da on neku pravdu tjer...plus njemu bi u karijeri znacilo i da bude treci golman trenutno, pa ne brani u Cityu"

:bow:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 maj 2022, 09:45

Maestro je napisao/la:
31 maj 2022, 09:40
Tristan10 je napisao/la:
Gurali likovi Pirica i to forumasi podrzavali. Pricama da nije bitno ko je treci golman itd.
A sad kukaju. :salut:
Sami su trazili da se Piric poziva , sad kad su momka uspješno otjerali iz repke, onda je chetalj, izdajnik bosanskog naroda i svasta nesto ostalo :rol:
Kaže guraju ga pitari u repku da zaradimo para, isto ko da momak igra za nas i dalje, a ne igra dobro pa nas strah da necemo od njega hajrovati :lol:

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 31 maj 2022, 09:45

Vladan je bez obzira na sve ispao šupak. Nije uredu kako je postupio. Trebao je od početka biti dosljedan samom sebi.

Sa druge strane sad i mi možemo da vidimo kako je kad ti druge države kradu talente.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 31 maj 2022, 09:46

Ako uopšte postoji dilema nek ide u srbiju yebo on majku svoju

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 31 maj 2022, 09:46

Tristan10 je napisao/la:
31 maj 2022, 09:43
Tristan10 je napisao/la:
Bile su nedavno prijateljske utakmice protiv Gruzije i Luksemburga. Kovacevic bio jako zadovoljan za poziv i bio je prva opcija sa klupe. Da nije imao ozlijedu dobio bi priliku. Kako je onda bilo ko kriv osim njega i njegove agencije sto je odbio naredne poziv?
Na tom okupljanju je sigurno nesto bilo. Ja i dalje ne vjerujem u one price da je imao neku bolest kad se igralo protiv Luxemburga.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2022, 09:47

Dres repke je svetinja,**** mi se ko je trener kad te pozove ima da dodjes.Sto neko napisa ne branis za city **** te usta Vladane.Idi brani je bo te caca za Srbiju a sve ti Bosna i Sarajevo dali.Zavrsio bi ti u Krupi krelac mali.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 31 maj 2022, 09:47

Jel moguce da pitari pokusavaju oprati njegovu zelju da brani za srbiju a ne za BiH hahah

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 31 maj 2022, 09:48

Ja dobio informacije da se zeni 6. juna, i da mu je neko trazio pare da bude u repki, te da je Vladanu stalo do toga da igra za nas. Eto :)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 maj 2022, 09:50

Victor je napisao/la:
31 maj 2022, 09:41
Tristan10 je napisao/la:
Kakve to veze ima? Znaci sutra dzeko i jos 5 igraca ocekuje XY selektora i taj isti ne budr izabran i sad trebaju dzeko i kompanija da se ne odazovu pozivu?

Sto ti navijas za sarajevo evo vratise vam hadzica, imate pare ko niko u ligi a niste ni u evropu...zar po toj logici ne bi trebao neki bojkot puc dok se ne rijese stvari?
Samo je razlika sto ja ne vidim da iko protiv kluba radi kod mene. Imamo investitora i dosao je iz dobre namjene, nije lik primjera radi najveci navijac anamo onih, pa nas kupio da nam napakosti. Sto se tice prvog dijela teksta, valjda ti je jasno da nije problem u dzeki koji ce se svakako odazvati, nego da moramo zvati i postovati igrace koji imaju izbora da igraju za drugu repku. A mi to gledamo sad kao uvredu jer hoce za Srbiju da igra, a 100 prilika imali da ga zovemo i garantujem ti da bi dosao i odigrao minute na terenu ponosno!
Evo i Zovke, ybg i on je ustasa, sram ga bilo kako moze razmisljati o tome da igra za drugu repku, a buljavi gico se nikad nije sjetio da ga pozove u reprezentaciju

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.