Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 okt 2009, 13:49

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 08 okt 2009, 13:50

Rahimic moze igrati,jedino ne mogu Supic i Pjanic,te Radeljic koji svakako nije ni pozvan.

Po jedan zuti karton imaju: Rahimic,Damjanovic,Mravac,Berberovic,Spahic,Misimovic,Nadarevic,Jahic,Muratovic,Ibricic i Bajramovic.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2009, 13:50

Stole iz Bora je napisao/la:slika
Bez ikakvog iznenadjenja. Mozda se ovako i ocekivalo iako sam ja prizeljkivao drugaciji sastav.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 08 okt 2009, 13:51

ovaj sastav jednostavno mora pobijedit!!!!!
...nisu mogli da te ugase!!!

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 08 okt 2009, 13:53

Joj Cire foliranta starog.....hahahahahahha

Ciro old school....Igrat ce samo sa Dzekom u spici, znam to.....Maze oci raji ali i Estoncima...... :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 okt 2009, 13:53

omerbavarac je napisao/la:
Bez ikakvog iznenadjenja. Mozda se ovako i ocekivalo iako sam ja prizeljkivao drugaciji sastav.
@omere-nemjenjaj sastav koji dobija.Nije svako Van de Gal pa da Pranjice i Olice stavlja :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 okt 2009, 13:54

pa ciro lazovcino stara rekao si da ces salihovica staviti na njegovu prirodnu poziciju :evil:
jedino ako smo se zayebali pa u subotu igramo protiv spanije a 14-og protiv estonije :evil:
nadam se kako je ovo patka za estonce i da ce na teren sa drukcijim sastavom
za nabijanje :?
...................hasagic...................
ibricic(M).....nadarevic.....spaha.....jahic
pjanic............bajramovic.........salihovic
....................miske.......................
.........ibisevic..........dzeko................
M-kod cire Mora igrati :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 okt 2009, 14:00

dexter___ je napisao/la:Rahimic moze igrati,jedino ne mogu Supic i Pjanic,te Radeljic koji svakako nije ni pozvan.

Po jedan zuti karton imaju: Rahimic,Damjanovic,Mravac,Berberovic,Spahic,Misimovic,Nadarevic,Jahic,Muratovic,Ibricic i Bajramovic.
cuj pjanic ne igra...nisam znao..
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

semir m.
Kontakt:

Post Postao/la semir m. » 08 okt 2009, 14:03

secer je napisao/la:pa ciro lazovcino stara rekao si da ces salihovica staviti na njegovu prirodnu poziciju :evil:
jedino ako smo se zayebali pa u subotu igramo protiv spanije a 14-og protiv estonije :evil:
kad je reko da ce igrat salihovic na svojoj poziciji.
i ovo je trenutno najbolje sto imamo.
ko bi mogo igrat beka umjesto ibre trenutno.
i zasto mijenjat sastav koji dobija.
pa prosli put je ovaj sastav uvalio 7 komada.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2009, 14:05

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
@omere-nemjenjaj sastav koji dobija.Nije svako Van de Gal pa da Pranjice i Olice stavlja :lol:
Definitivno da nije svako Van Gaal, a brate pa zar nesto imas protiv Olica. Momak je dobar igrac. Heh, volio bi ja Ciru vidjeti u omiljenom mi klubu. Nego sto se tice sastava, pa svi odavno znamo da Ciro zadnjih 15-tak minuta odredi igrace koji ce zapoceti utakmicu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 okt 2009, 14:05

secer je napisao/la:pa ciro lazovcino stara rekao si da ces salihovica staviti na njegovu prirodnu poziciju :evil:
Igrao bi taj M i kod drugih selektora ;) Sjasite malo sa sedla Wyat Erpovi i Sejnovi.
Salihovic na prirodnoj poziciji,jest pa da mi Hrgovica metne na ljevog beka,ne hvala :o
P.S Olica ni u NK Boksit nebih postavio ,,trkaca kokos,, :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 okt 2009, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 08 okt 2009, 14:05

E ljudi ja jos malo i idem se pakovati...Putuje se za Tallin....

Vidimo se braco tamo i znam da ce biti tesko ali uzmet cemo ta 3 poena i ima da se svi radujemo !!!!!

Sreto svima i pozdrav!!!

Bosna je sampioooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2009, 14:11

Jack_Daniels je napisao/la:E ljudi ja jos malo i idem se pakovati...Putuje se za Tallin....

Vidimo se braco tamo i znam da ce biti tesko ali uzmet cemo ta 3 poena i ima da se svi radujemo !!!!!

Sreto svima i pozdrav!!!

Bosna je sampioooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
I tebi sretan put i svima koji putuju za Estoniju. Da sve prodje u najboljem redu, jer je svaki navijac vrlo bitan. Ja cu ABD kod kuce lagano uz TV propratiti tekmu.

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 08 okt 2009, 14:13

secer je napisao/la:
dexter___ je napisao/la:Rahimic moze igrati,jedino ne mogu Supic i Pjanic,te Radeljic koji svakako nije ni pozvan.

cuj pjanic ne igra...nisam znao..

To ti mene zajebavas?!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 08 okt 2009, 14:40

ok je ovo- salihovic ne moze igrati svoju poziciju- ili ce je igrati onoliko koliko mi budemo ofanzivni a kada estonci navale brze bolje na svoju poziciju odbrambenog.ne znam, ocekuje nas tvrda tekma jer su , nisam prvi koji to govori, me+utratovic i rahimic prije svega defanzivci koji razbijaju igru. Nema nista lose u tome ali to vise znaci tvrdo uz nasu kontrolu utakmice ali i sredine terena. valjda je to najbitnije da se misimovicu da vise prostora da se razmase a svi znamo sta to znaci. nego, ako pobijedimo , ja ne sumnjam ali nikada se ne zna(nismo bas sretna nacija) bilo bi super protiv spanaca igrati malo ofanzivnije sa pjanicem i misimovicem ili sa salihovicem na njegovj poziciji. Mozda bi ta tekma mogla biti probna bez muratovica koji je ipak u godinama- valja razmisljati i o budućnosti.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 08 okt 2009, 15:05

džakailibu je napisao/la:ok je ovo- salihovic ne moze igrati svoju poziciju- ili ce je igrati onoliko koliko mi budemo ofanzivni a kada estonci navale brze bolje na svoju poziciju odbrambenog.ne znam, ocekuje nas tvrda tekma jer su , nisam prvi koji to govori, me+utratovic i rahimic prije svega defanzivci koji razbijaju igru. Nema nista lose u tome ali to vise znaci tvrdo uz nasu kontrolu utakmice ali i sredine terena. valjda je to najbitnije da se misimovicu da vise prostora da se razmase a svi znamo sta to znaci. nego, ako pobijedimo , ja ne sumnjam ali nikada se ne zna(nismo bas sretna nacija) bilo bi super protiv spanaca igrati malo ofanzivnije sa pjanicem i misimovicem ili sa salihovicem na njegovj poziciji. Mozda bi ta tekma mogla biti probna bez muratovica koji je ipak u godinama- valja razmisljati i o budućnosti.
Buraz nije vrijeme za probe.ova tekma je previše važna.experimentiše se u prijateljskoj utakmici,a ne u utakmici koja nam znači BITI ILI NE BITI
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 08 okt 2009, 15:07

urban corps je napisao/la:--------------------------------hasagić--------------------------------
----------------jahić--------nadarević--------spahić----------------
---berberović--------------------------------------------salihović---
---------------------rahimić----------muratović---------------------
--------ibrićić-------------------------------------misimović--------
-------------------------džeko-------ibišević-------------------------

1min. = počinje tekme, 2500 bosanaca tribinama stadiona u talinu
17min. = edin džeko daje go za vodstvo 0-1, igrači se raduju pretjerano, skida dres ispod bijela majica na kojoj piše R.I.P Vedrane, naši navijači se ne raduju postignutom golu
24min. = na tribini gdje su smješteni naši navijači dižu se crni papiri i onda počinje gromoglasno navijanje
37min. = estonci prvi put prijete našem golu
45min. = kraj prvog poluvremena u kojoj je bih bila bolji protivnik i dominirala je u svim segmentima na terenu
46min. = počinje drugo poluvrijeme
52min. = misimović iz slobodnjaka dovodi "zlatne ljiljane" u vodstvo od 2-0
54min. = već slijedeći napad ibišević dovodi bih u vodstvo od 3-0
58min. = iz igre izlaze ibišević i muratović, a u igru ulazi bajramović i muslimović
65min. = nakon dobro izvedenog slobodnjaka salihovića, najbolje se snalazi spahić i postavlja rezultat od 0-4
77min. = muslimović je strijelac nakon duplog pasa sa džekom
90min. = kraj tekme bih je slavila 5-0 protiv estonaca i počinje slavlje kako u talinu, tako i u gradovima širom bih

BOSNA I HERCEGOVINA JE U BARAŽU
neće ti nikda miske izvest slobodni pored salihovića... :D

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 08 okt 2009, 15:16

ovaj hasagic mi neuljeva povjerenje ipak on nije igro skoro godinu dana

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 08 okt 2009, 15:31

vejza_ je napisao/la:ovaj hasagic mi neuljeva povjerenje ipak on nije igro skoro godinu dana
hasagić je meni uvjek bio nesiguran i slabašan.....supić kad krene na loptu ruši sve pred sobom...a hasagić na utakmici više preleži nego što prestoji...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 08 okt 2009, 15:36

TMovac je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:ok je ovo- salihovic ne moze igrati svoju poziciju- ili ce je igrati onoliko koliko mi budemo ofanzivni a kada estonci navale brze bolje na svoju poziciju odbrambenog.ne znam, ocekuje nas tvrda tekma jer su , nisam prvi koji to govori, me+utratovic i rahimic prije svega defanzivci koji razbijaju igru. Nema nista lose u tome ali to vise znaci tvrdo uz nasu kontrolu utakmice ali i sredine terena. valjda je to najbitnije da se misimovicu da vise prostora da se razmase a svi znamo sta to znaci. nego, ako pobijedimo , ja ne sumnjam ali nikada se ne zna(nismo bas sretna nacija) bilo bi super protiv spanaca igrati malo ofanzivnije sa pjanicem i misimovicem ili sa salihovicem na njegovj poziciji. Mozda bi ta tekma mogla biti probna bez muratovica koji je ipak u godinama- valja razmisljati i o budućnosti.
Buraz nije vrijeme za probe.ova tekma je previše važna.experimentiše se u prijateljskoj utakmici,a ne u utakmici koja nam znači BITI ILI NE BITI
Mislim da me baš i nisi shvatio. ako pobijedimo estonce, tekma sa SPANCIMA nema preveliku vaznost (pitanje rang liste je ipak u drugom planu i ne mislim da mozemo biti u prvoj skupini). A isto tako mislim da se sa spancima moze samo igrati hrabro i ofanzivno. Ova prica nema nikakve veze sa barazom. Nadam se da je sada jasnije!!?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.