NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Barrettov ubačaj a la Haliburton prošle godine.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Smart igra odbranu kao iz prime dana.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Zavrsi se i ova grcko-rimska serija 
Kakav ciganski potez kamenjara Amena,onako se rame dislocira u sekundi,sreca pa je izgleda citav ostao Reaves.
Kakav ciganski potez kamenjara Amena,onako se rame dislocira u sekundi,sreca pa je izgleda citav ostao Reaves.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Meni je Kawhi prvi pao na pamet
Kakvu odbranu je veceras odigrao Smart.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovaj raspad Magica u drugom poluvremenu je za neke udžbenike. Ovo je gore nego da su prosuli 3-0 u seriji.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Apsolutno nevjerovatno sta GOAT radi u 42. godini zivota
Rakete jos jedan odlican primjer zasto NBA tek treba poceti ozbiljno pratiti kad krene PO...
Rakete jos jedan odlican primjer zasto NBA tek treba poceti ozbiljno pratiti kad krene PO...
Moglo bi se baciti u raspravu da li je Houston najlosija ekipa koja je ikad igrala PO

Max Allegri
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Svaka čast doktoru ove igre a to je LeBron. Čudo kako igra na najvišoj razini u ovim godinama. Da je Dončić zdrav mogli bi zaprijetiti OKCu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ti si realno sve moguce scenarije ocekivao. Pocetak 4-0 za Huston, prvi poraz ma ok biće 4-1, drugi poraz ok biće 4-2, treci poraz ma ako pobjedimo iducu idemo u 7 utakmica itd itd. Tako da si sigurno bio spreman za zvaki scenario
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Houston mi se ogadio kroz ovu seriju kao malo koja ekipa. Prvo flopanje turcina pa onda ovaj ciganluk Amena od sinoc. Trebat ce njima puno vise od Duranta kako bi bili ozbiljna ekipa jer kad se odbrane stisnu, nema mudonje koji ce preuzeti odgovornost.
S druge strane ovakvi Lakersi ce nazalost biti lagan zalogaj za OKC. Da je zdrav Luka i da se ova serija rijesila lakse, pa bi covjek mogao ocekivati neki otpor. Ovako, ides u Oklahomu ko kurban.
S druge strane ovakvi Lakersi ce nazalost biti lagan zalogaj za OKC. Da je zdrav Luka i da se ova serija rijesila lakse, pa bi covjek mogao ocekivati neki otpor. Ovako, ides u Oklahomu ko kurban.
Istok 3 tekme u game 7 u prvoj rundi, dobro smo se svi na pocetku PO slozili da ce ovo biti jedan od boljih PO unazad mnogo godina.
Al kakav raspad orlanda, ono je gore od mog Bostona u game 4 kad smo dali 11 koseva u 4/4 .
Al alem i mjegov Houston, od ekipe koja je kako on rece spremna uzeti titulu do toga da ih izbaci lik sa 41 godinom. E moj aleme nije da ti se nije govorilo da je ova Houston prosjecna RS ekipa, kad dodje PO to se onda vidi. Nije dzabe Udoki namjesten skandal da ga se rijese
Nadati se da se Luka vrati sto prije, jer sa njim mozemo tu gledati vehunsku seriju i vjv u 7 tekmi.
Ako se Luka ne vrati zapad je da kazem krnjav. Kompletni Spursi protiv osakacene Minestone i kompletni OKC protiv osakaceni Lakersa. Steta .
Al kakav raspad orlanda, ono je gore od mog Bostona u game 4 kad smo dali 11 koseva u 4/4 .
Al alem i mjegov Houston, od ekipe koja je kako on rece spremna uzeti titulu do toga da ih izbaci lik sa 41 godinom. E moj aleme nije da ti se nije govorilo da je ova Houston prosjecna RS ekipa, kad dodje PO to se onda vidi. Nije dzabe Udoki namjesten skandal da ga se rijese
Nadati se da se Luka vrati sto prije, jer sa njim mozemo tu gledati vehunsku seriju i vjv u 7 tekmi.
Ako se Luka ne vrati zapad je da kazem krnjav. Kompletni Spursi protiv osakacene Minestone i kompletni OKC protiv osakaceni Lakersa. Steta .
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
I ovo je uspjeh za Lakerse, svi su im predviđali metlu, ja prvi. Ovo je baš iznenađenje. Protiv OKCa realno nema se neke šanse, možda jednu pobjedu uzmu. Ne kaže se džabe samo da si zdrav u PO
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kakvi useri su raptorsi, al nema veze zasluzeno su izborili G7
Rj igra vrhunski plejof.
Harden je najveća štetočina u historiji košarke.
Harden je najveća štetočina u historiji košarke.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.