SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

sedra
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la sedra » 13 jun 2010, 20:57

Isnar je napisao/la:slika

Ajmo kenguri, pometite ovu dosadnu kvaziselekciju... 8-)
Ako cemo generalno gledato ko za koga navija,politicki,ekonomski itd...ja bih navijo za svabe,mnogo su pomogli i humanitarno i ekonomski sve drzave iz bivse Juge...narocito BiH..UPS EVO VEC DRUGI GOL...KLOSZZEEE
ali sportki gledano volim i iznenadjenja

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 jun 2010, 20:59

Isnar je napisao/la: Ajmo kenguri, pometite ovu dosadnu kvaziselekciju... 8-)
Ova kvaziselekcija je do sada jedina koja potvrdjiva svoj kvalitet, a ovo jos nije nista, kad se pogleda klupa. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jun 2010, 21:02

sedra je napisao/la: Uh pa ti so onda izuzetak,svaka cast takve moramo cuvati ko malo vode na dlanu... :D
Pozdrav!
Ne daj mi Bože da me takvi i tebi slični "čuvaju". Neka hvala. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 jun 2010, 21:03

Gotovo je u ovoj skupini što se tiče prolaza to će biti Gana i Njemačka
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Post Postao/la Avatar » 13 jun 2010, 21:06

edinko je napisao/la:
Schlager je napisao/la:kako mi je sad glupo gledati ove svabe i australiju kad pojma nemam kakav bi nam ishod najvise odgovarao,nerijeseno?
Ovo je NEVJEROVATNO!

Moderator iz BiH,na BH stranici -pod zastavom druge zemlje!

Nevjerovatno!Ovo samo kod nas ima i ovo samo mi ostali Bosanci i Hercegovci mozemo da dozvolimo!NEVJEROVATNO..hajd sad odmah izbrisi ovaj moj post jer ovaj portal sve manje i manje lici na BH portal..PO SVEMU!

Pitao sam te bolan koji ste to"vasi"a koji su"nasi"?Vidim ti si iz Banja Luke a pises"sta NAMA odgovara najvise?"..
Ja koliko znam nama ne odgovara NISTA jer se Bosna i Hercegovina nije plasirala na Svjetsko prvenstvo?Ili sam ja stagod promasio ovdje pa ne znam..?

Admin ce ti odgovoriti ovo nije BH portal :roll:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 jun 2010, 21:08

alan_kardec je napisao/la:
sedra je napisao/la: Uh pa ti so onda izuzetak,svaka cast takve moramo cuvati ko malo vode na dlanu... :D
Pozdrav!
Hehehe pa sta mi fali,volim drzavu u kojoj sam rodjen,postujem i respektujem drzavu u kojoj zaradjujem kruh-hljeb i u kojoj su mi se rodila djeca(Holandija),podrzavam sve normalne susjede ,mislim sve obicne ljude dobre volje,mislim prvenstveno na one drzave u sirem okruzenju-Srbija i Hrvatska...
Sta ima lose u tome? Jel to ne valja? :o

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 jun 2010, 21:10

3. gol lezi u vazduhu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2010, 21:10

alan_kardec je napisao/la:
Pozdrav!
Pazi Slavko,metak. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 jun 2010, 21:11

Nijemci su to...vjeciti favoriti

srbija mislim nema sta trazit vise jbg...iduca sa njemackom....realno nemaju sta trazit al eto
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2010, 21:21

To je ta Njemacka. Pomeli su Australiju u prvom poluvremenu, a siguran sam da ce to isto uciniti i sa istalim selekcijama u grupi.
Svaka cast, veceras sam osjetio draz SP-a!

Edit: 5 igraca Bayerna u prvom sastavu, wow. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

crusader77
Kontakt:

Post Postao/la crusader77 » 13 jun 2010, 21:23

Jeden dobronamjeran savjet za igrace i strucni stab Srbije. Nek svi zajedno odu u crkvu i dobro se pomole bogu. Protiv ovakve Njemacke oni se u igri futbala nemaju cemu nadati. Iako bih volio da grijesim mislim da je ovo sasvim ocigledno.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 13 jun 2010, 21:23

E hajmo sad kriticari, malo se pospite hladnim lavorom vode....

Kao, ne valja njemacka, prosjecna reprezentacija... Eeee mati moja mila, mi ovu postavu u prvom (do izlaska Mravca) drzali u saci ko malo vode, nisu imali dvije akcije, a oni uvale hladno u 20 minuta Australiji (koja NIJE losa reprezentacija) dva gola i metar jos prilika... A da se razumijemo, Kenguri dosli s priprema, nasi se sabrali na plazi pa dosli u frankfurt da igraju...

i da, Njemacka je prosjecna reprezentacija!

Auf gehts Deutschland!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 13 jun 2010, 21:25

Sto se tice utakmice Srb.-Ghana razocaran sam kvalitetom, vise sam definitivno ocekivao od susjeda, takvi igraci, koji igraju u najacim klubovima Europe, onako da odigraju, bruka. Od Pantelica i nisam nesto Bog zna ni ocekivao, ali od ostalih jesam, mozda najvise od Krasica, ali podbacili su svi. Vjerovao sam da ce biti najvece iznenadjenje ovog prvenstva, jos nije kasno ali sa ovakvom igrom tesko da ce se izvuci, ali sve je moguce, iskreno volio bi da ne bude.

E sto se tice navijanja za susjede, **** svako ima pravo navijati, ja nemogu, imam 250 hijada razloga za to. Nemogu ni za Hrvatsku, niti za Srbiju, skim god igrali ja navijam kontra njih, vrijeme 0d '92. do 95 se ne moze zaboraviti nit oprostiti, ko moze neka, aferim mu bilo. Da ne bi pojedinacno piso svaki detalj zbog cega ih prezirem ne bi mogao zavrsiti ni do nove godine. Isti je slucaj i sa Turskom, i ona moze uz ove dvije susjedne zemlje, ne bas u tolikoj mjeri, ali i oni su mi "dragi" kao Tajvan.

E sad sto se tice ovih ljudi koji su Srbi a iz Bosne su, odnosno Bosanci su i Hercegovci, oni imaju pravo da navijaju za Srbiju, i to ime ne smijete niti mozete prigovarati, na ovom forumu mogu da pisu milion postova podrske, i milion postova ljubavi prema Srbiji to uopce ne treba da vam smeta, njihovo pravo, koje svakako postujem. Prvi put kad napisu nesto protiv BiH, onda mozete da "udarite" na njih, i to prstima po tastaturi, do tada kulirajte,nadam se da nece do toga doci. Ovo se odnosi i po pitanju drugih susjeda.

Aj zdravo.
93,4 % " !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 jun 2010, 21:26

omerbavarac je napisao/la:To je ta Njemacka. Pomeli su Australiju u prvom poluvremenu, a siguran sam da ce to isto uciniti i sa istalim selekcijama u grupi.
Svaka cast, veceras sam osjetio draz SP-a!

Edit: 5 igraca Bayerna u prvom sastavu, wow. 8-) 8-)
A reprezentativci im igraju u onoj "slabusnoj" Bundesligi, a mi budale kad je hvalimo. :D
Kao sto si rekao: Svaka cast, veceras sam osjetio draz SP-a!
Da najzad. ;)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 jun 2010, 21:26

Ne mogu klokani ništa protiv Elfa...pokušavaju nešto ali to je vrlo slabo.
Njemci standardno ko mašina kad se navije, imaju svoju igru i ritam i samo glođi kosti protivnicke.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 jun 2010, 21:28

Ozil je prejak igrac.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 13 jun 2010, 21:29

Trasimaco je napisao/la:Ozil je prejak igrac.
Jes mi krivo sto ne dade onaj lob cccccc
Rođen s tobom da budem

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 jun 2010, 21:31

ambrozija je napisao/la:Sto se tice utakmice Srb.-Ghana razocaran sam kvalitetom, vise sam definitivno ocekivao od susjeda, takvi igraci, koji igraju u najacim klubovima Europe, onako da odigraju, bruka. Od Pantelica i nisam nesto Bog zna ni ocekivao, ali od ostalih jesam, mozda najvise od Krasica, ali podbacili su svi. Vjerovao sam da ce biti najvece iznenadjenje ovog prvenstva, jos nije kasno ali sa ovakvom igrom tesko da ce se izvuci, ali sve je moguce, iskreno volio bi da ne bude.

E sto se tice navijanja za susjede, **** svako ima pravo navijati, ja nemogu, imam 250 hijada razloga za to. Nemogu ni za Hrvatsku, niti za Srbiju, skim god igrali ja navijam kontra njih, vrijeme 0d '92. do 95 se ne moze zaboraviti nit oprostiti, ko moze neka, aferim mu bilo. Da ne bi pojedinacno piso svaki detalj zbog cega ih prezirem ne bi mogao zavrsiti ni do nove godine. Isti je slucaj i sa Turskom, i ona moze uz ove dvije susjedne zemlje, ne bas u tolikoj mjeri, ali i oni su mi "dragi" kao Tajvan.

E sad sto se tice ovih ljudi koji su Srbi a iz Bosne su, odnosno Bosanci su i Hercegovci, oni imaju pravo da navijaju za Srbiju, i to ime ne smijete niti mozete prigovarati, na ovom forumu mogu da pisu milion postova podrske, i milion postova ljubavi prema Srbiji to uopce ne treba da vam smeta, njihovo pravo, koje svakako postujem. Prvi put kad napisu nesto protiv BiH, onda mozete da "udarite" na njih, i to prstima po tastaturi, do tada kulirajte,nadam se da nece do toga doci. Ovo se odnosi i po pitanju drugih susjeda.

Aj zdravo.
Hey ambrozija,ima nesto u ovom tvom komentaru sto mi lezi i sto smekam ;) ali zbog onih dobronamjernih ljudi iz okruzenja sto podrzavaju BiH JA NE MOGU JEDNOSTAVNO DA SVE STAVLJAM U ISTI TOR.
Zbog takvih ljudi ponekad i podrzavam uspjehe nasih susjeda.
Za sve ostalo si u pravu i ja te razumijem...bajram 92-ge :cry:

Derim

Post Postao/la Derim » 13 jun 2010, 21:40

Netreba tolika rasprava o susedima (ovog puta Srbiji).
Njihov problem je sto su pametni mangupi stalno se sepure i kurce, a na kraju puse vlastiti kamis.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 jun 2010, 21:41

Njemacke kombinacije naprijed sjajne, kao iz udzbenika. Mogao je goli ili dva vise pasti. Ovo bi trebalo 3:0 ili 4:0 zavrsiti.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.