Homer Simpson je napisao/la:njukastl je potpisao endija kerola iz liverpula za 20 milijona i to neocekivano tako je pisalo na stranici fudbalvjesti.com a samo jedno pitanje jel on igro prije u njukastl

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Homer Simpson je napisao/la:njukastl je potpisao endija kerola iz liverpula za 20 milijona i to neocekivano tako je pisalo na stranici fudbalvjesti.com a samo jedno pitanje jel on igro prije u njukastl
Pardew mu rek'o:"Ajmo se rukovat da malo nafuramo medije na tvoj dolazak"Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:Nešto se počelo nagađat da smo već potpisali sa Drogbom, a nešto se moglo naslutiti i na prošloj utakmici, npr da se prilikom ulaska u igru rukovao sa Pardewom (odakle bi se njih dvojica uopče poznavala, nikad nisu radila skupa) i uzeo je bocu vode od našeg medicinskog tima (po meni malo prekomodno)... Osobno ne bi imao ništa protiv
Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:Nešto se počelo nagađat da smo već potpisali sa Drogbom, a nešto se moglo naslutiti i na prošloj utakmici, npr da se prilikom ulaska u igru rukovao sa Pardewom (odakle bi se njih dvojica uopče poznavala, nikad nisu radila skupa) i uzeo je bocu vode od našeg medicinskog tima (po meni malo prekomodno)... Osobno ne bi imao ništa protiv
Volio bi da se N'Zog vrati u klub, jedini razlog zašto je on otišao je Kinnear kojega hvala Bogu više od dvije godine nema u klubu. Erdinca sam gledao nekoliko puta i nije mi se nešto pretjerano dojmio, inače taj portal tribalfootball koji je prenio vjest je teže smeče, prošlo ljeto nas je npr povezivao sa Ronaldinhom.gloryhunter je napisao/la:svaka cast Didieru Drogbi ali on ima 33 godine...evo spominje se napadač Melvut Erdinc iz PSG-a...."It's flattering," he said.
Spominje se i N'Zogbia neki kažu da je to već gotovo (oko 10milijuna)...
Only two clubsChelsea_CBH je napisao/la: Only one club:
To je bilo prije nego je spoznao IstinuPer Ciljan Skjelbred je napisao/la:Volio bi da se N'Zog vrati u klub, jedini razlog zašto je on otišao je Kinnear kojega hvala Bogu više od dvije godine nema u klubu. Erdinca sam gledao nekoliko puta i nije mi se nešto pretjerano dojmio, inače taj portal tribalfootball koji je prenio vjest je teže smeče, prošlo ljeto nas je npr povezivao sa Ronaldinhom.gloryhunter je napisao/la:svaka cast Didieru Drogbi ali on ima 33 godine...evo spominje se napadač Melvut Erdinc iz PSG-a...."It's flattering," he said.
Spominje se i N'Zogbia neki kažu da je to već gotovo (oko 10milijuna)...![]()
Only two clubsChelsea_CBH je napisao/la: Only one club:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.