Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
A imal gdje video gola ? 
http://rep.rez.ent.ac.ija.ba/bh-interna ... laniu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo tačkice izbriši
Samo tačkice izbriši
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Preostaje ti ipak jedino badminton.Saurman je napisao/la:Fino je to sve daje 120% gine ovo ono, ali ono glavno nema a to je kvalitet za repku.Prelako ispada kao što je bio slučaj protiv Meksika i Grčke sreća je da ovi drugi to nisu znali iskoristiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ogiju svaka cast za onu izjavu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
veceras bez greske. Samo ovako nastavi momcino !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nevjerovatno kako ovaj momak iz utakmice u utakmicu igra sve savrsenije,i nije cudo sto je Mancester ga trazio
Bravo Ogi samo tako nastavi.
Bravo Ogi samo tako nastavi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
maestralan! kako je samo spizdio samarasa dole prema desnoj out liniji u drugom poluvremenu, naklon do poda ogi!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Ogi majstore svaka cast 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Svka ti čast momče, večeras si ubijao Samarasa, za čistu desetku.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Nije on ni za badmintonaharishp je napisao/la:Preostaje ti ipak jedino badminton.Saurman je napisao/la:Fino je to sve daje 120% gine ovo ono, ali ono glavno nema a to je kvalitet za repku.Prelako ispada kao što je bio slučaj protiv Meksika i Grčke sreća je da ovi drugi to nisu znali iskoristiti.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ognjen je brat
Svaka cast majsta !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dobro odrađena utakmica do greške kad je na centru izgubio loptu nakon čega nam je Grčka složila kontru i zabila gol.
@balavi strike again.
@balavi strike again.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Dobro odrađena utakmica do greške kad je na centru izgubio loptu nakon čega nam je Grčka složila kontru i zabila gol.
@balavi strike again.
DRUG NEBI TI PUNCA
alo balvane protiv meksika nije igro ogi, nego njegov bratbagrcavi je napisao/la:Nije on ni za badmintonaharishp je napisao/la:Preostaje ti ipak jedino badminton.Saurman je napisao/la:Fino je to sve daje 120% gine ovo ono, ali ono glavno nema a to je kvalitet za repku.Prelako ispada kao što je bio slučaj protiv Meksika i Grčke sreća je da ovi drugi to nisu znali iskoristiti.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- el-fighter
- Kontakt:
Odlicna utakmica veceras. Ognjen je odlicno igrao u odbrani gdje se Samarasu osvetio za ono u Grckoj, a prema naprijed je 2 puta dobro zaprijetio. Msm da je on napravio onu gresku na kraju kada smo primili gol, ali to je potpuno nebitno. Utakmica za cistu desetku!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Principatus
- Kontakt:
U nekoliko situacija se vidjelo kojom zustrinom je Ognjen isao na Samarasa, cvrsto. Dakle naucio je jasno iz prosle utakmice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Rockefeller
- Kontakt:
To je i najbitnije - da nauče iz svojih pogreški. A ovi momci su pametni, brzo uče.
Nego, onaj treći gol je po meni Spahićev (mada ono, nema zamjerke).

Ono, imali smo offside ovde, al' Emir nije izašao na vrijeme. No, to je nebitno. Hoću samo da kažem da ni Ognjen ne snosi sav teret tog njhovog* gola.
*pardon
Nego, onaj treći gol je po meni Spahićev (mada ono, nema zamjerke).

Ono, imali smo offside ovde, al' Emir nije izašao na vrijeme. No, to je nebitno. Hoću samo da kažem da ni Ognjen ne snosi sav teret tog njhovog* gola.
*pardon
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Utakmica odlicna, greske se svima desavaju. A mislim da je ono smijesno i da se racuna u gresku, da bolje da nismo primili, ali pobjeda se jedino racuna, a u tome je i Ognjen dao veliki doprinos.
Celik!3,2,2.
Dobar je bio skroz. Uostalom, ako bih pokusao izdvojiti nekoga ko nije zadovoljio, nema sanse. Svi su odigrali na visokom nivou, i to je najbitnije. kao da bi onaj gol pao da smo vodili sa jednim golom razlike. Pa i slijepac je vidio da je to bio trenutak opustanja, i spoznaje da smo pobijedili. nevazno, apsolutno.