Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
Evo preokreta.
Poveo Fulham preko Murphya iz penala a onda Denis Sta-nešto dao gol za izjednačenje. Do vodstva se došlo preko Fellainia. COYB !
Who dares, wins !
Ovako i završi. S jednim golom u Londonu, mislim da Everton sigurno ide dalje.NeToBoLa je napisao/la:Evo preokreta.Poveo Fulham preko Murphya iz penala a onda Denis Sta-nešto dao gol za izjednačenje. Do vodstva se došlo preko Fellainia. COYB !
Who dares, wins !
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
hehe...i čudo na Goodisonu se dogodi-DenisTheManece i Fella,oba glavom,oba na ubačaj Donovana.Dobar osječaj.Idemo dalje.
Tekma malo rastrgana mi bila-Everton totalno dominantan,no kad je Fulham imao loptu ,nije bilo svejedno.Valjda poučen sa lošim iskustvom i sudbinom.Zaslužena pobjeda.
Sljedeća tekma u utorak,31.01.'12 - Man. City na Goodison Parku, i kako god bilo-ja ču tamo ,aBd, uživo gledati tekmu iz nekog 8-9 reda na Lower Gwladys Stands.
Kao prvo-obečah sam sebi, drugo na poslu dobih sedmicu godišnjeg,žena odlučila da malo popusti a i bio rođendan
COYB
Tekma malo rastrgana mi bila-Everton totalno dominantan,no kad je Fulham imao loptu ,nije bilo svejedno.Valjda poučen sa lošim iskustvom i sudbinom.Zaslužena pobjeda.
Sljedeća tekma u utorak,31.01.'12 - Man. City na Goodison Parku, i kako god bilo-ja ču tamo ,aBd, uživo gledati tekmu iz nekog 8-9 reda na Lower Gwladys Stands.
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Maa,NTBola care-nema uzvrata...Everton je u petom krugu (broj 13 je u izvlačenju parova u nedelju)NeToBoLa je napisao/la:Ovako i završi. S jednim golom u Londonu, mislim da Everton sigurno ide dalje.
Sad samo nekog lakšeg protivnika.Da nam nebude baš baksuzan broj 13
COYB
- spielführer_21
- Kontakt:
ohoho care, svaka čast. Očekujemo iscrpan multimedijalni (slike, video i ostalo) izvještaj. Ne bi bilo loše da napraviš transparent "COYB- ss.ba fans"obi-punk-kenobi je napisao/la: Sljedeća tekma u utorak,31.01.'12 - Man. City na Goodison Parku, i kako god bilo-ja ču tamo ,aBd, uživo gledati tekmu iz nekog 8-9 reda na Lower Gwladys Stands.Kao prvo-obečah sam sebi, drugo na poslu dobih sedmicu godišnjeg,žena odlučila da malo popusti a i bio rođendan
![]()
![]()
COYB
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
cuj ss.ba nevalja to, kucace tamo ko ss.ba pa ništa neće nać, fino sportsport.ba forum fansspielführer_21 je napisao/la:ohoho care, svaka čast. Očekujemo iscrpan multimedijalni (slike, video i ostalo) izvještaj. Ne bi bilo loše da napraviš transparent "COYB- ss.ba fans"obi-punk-kenobi je napisao/la: Sljedeća tekma u utorak,31.01.'12 - Man. City na Goodison Parku, i kako god bilo-ja ču tamo ,aBd, uživo gledati tekmu iz nekog 8-9 reda na Lower Gwladys Stands.Kao prvo-obečah sam sebi, drugo na poslu dobih sedmicu godišnjeg,žena odlučila da malo popusti a i bio rođendan
![]()
![]()
COYBNego, koliko košta takav izlet? Bar otprilike...
Vođa zna.
A sve kontam ima. Eto ga još bolje, haj valjda zapadne nekog poput Crawleya i sličnih.obi-punk-kenobi je napisao/la:Maa,NTBola care-nema uzvrata...Everton je u petom krugu (broj 13 je u izvlačenju parova u nedelju)NeToBoLa je napisao/la:Ovako i završi. S jednim golom u Londonu, mislim da Everton sigurno ide dalje.![]()
![]()
Sad samo nekog lakšeg protivnika.Da nam nebude baš baksuzan broj 13![]()
COYB
I malo ti zavidim za to u utorak, ali imam u planu takvo nešto nekad kasnije. Želja mi je na Merseyside derby otići.
Who dares, wins !
Number 13
ma bit ce ovo lucky number 13
Nego pazi ovo Man Utd U18s 1-4 Everton U18s - Barkley Inspires Blues razbili male dzavole znaci barem ovi mladi nista ne zaostaju za "velikim".
Nego pazi ovo Man Utd U18s 1-4 Everton U18s - Barkley Inspires Blues razbili male dzavole znaci barem ovi mladi nista ne zaostaju za "velikim".
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Dosta sreće u žrijebu. Protiv Blacpoola sad, od ozbiljnijih ekipa još Chelsea, Liverpool,Arsenal, Tottenham i Stoke ostali. Mogli bi gledati Merseyside finale ako bude i dalje sreće. 
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 29 jan 2012, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !
Sky Sports **** understand Everton have made an official offer to sign Rangers' in-demand striker Nikica Jelavic.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Otišao Bily. Dobar je bio s obzirom koliko je igrao. Dao je nekoliko strašnih golova koji se teško zaboravljaju.
A Jelavić, šta ja znam. Nezz.
A Jelavić, šta ja znam. Nezz.
Who dares, wins !
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Hvala hvala,naravno da će i fotki i pisanja biti i svega,brat bratu. Da sam nervozan pred put -jesam,ko leptir od sto kila-masivno.A što se tiče koštanja-hmm, pa kad sam onako otprilike "bacim na papir" u glavi-došlo me je /dočiće me-nekih 350-400 € /ali tu je i avion, spavanje u Londonu i Liverpoolu,karte za tekmu,voz ,ovo-ono ( i naravno i za pojesti i popiti-a oboje mogu onako udarnički ) i za koju sitnicu "za uspomenu"...maaa i nije toliko ,samo ima ,frende, planiranja da se izvuče što jeftinije. I naravno, od srca želim da svi mognete ,kad poželite , jednom da odete tamo.Iskreno. A možda se i NTBoli ostvari želja uskoro-kako je bilo ovo izvlačenje mogao bi se i u maju igrati Merseyside derby (ovaj ligaški je 25.02)
Zadovoljan sam sa ždrijebom (Blackpool ili Sheffield Wednesday) moglo bi se i u četvrtfinalni krug.
Toliko-sad pomalo u krpice-sutra palim sabahile za Trst i let za Londru. A onda u utorak-za Liverpool,grad Evertona
i što se tiče tekme-Que Sera,Sera-Whatever Will Be, Will Be....
COYB
Zadovoljan sam sa ždrijebom (Blackpool ili Sheffield Wednesday) moglo bi se i u četvrtfinalni krug.
Toliko-sad pomalo u krpice-sutra palim sabahile za Trst i let za Londru. A onda u utorak-za Liverpool,grad Evertona
COYB
- spielführer_21
- Kontakt:
Sretan put i uživaj 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Koliko te je karta izašla ?obi-punk-kenobi je napisao/la:Hvala hvala,naravno da će i fotki i pisanja biti i svega,brat bratu. Da sam nervozan pred put -jesam,ko leptir od sto kila-masivno.A što se tiče koštanja-hmm, pa kad sam onako otprilike "bacim na papir" u glavi-došlo me je /dočiće me-nekih 350-400 € /ali tu je i avion, spavanje u Londonu i Liverpoolu,karte za tekmu,voz ,ovo-ono ( i naravno i za pojesti i popiti-a oboje mogu onako udarnički ) i za koju sitnicu "za uspomenu"...maaa i nije toliko ,samo ima ,frende, planiranja da se izvuče što jeftinije. I naravno, od srca želim da svi mognete ,kad poželite , jednom da odete tamo.Iskreno. A možda se i NTBoli ostvari želja uskoro-kako je bilo ovo izvlačenje mogao bi se i u maju igrati Merseyside derby (ovaj ligaški je 25.02)
Toliko-sad pomalo u krpice-sutra palim sabahile za Trst i let za Londru. A onda u utorak-za Liverpool,grad Evertona![]()
![]()
i što se tiče tekme-Que Sera,Sera-Whatever Will Be, Will Be....
![]()
COYB
Što bi dobro bilo da na nekom panou, onako markerom, napišeš Džeki,'' bem ti gacko i kulu'', u potpisu Karamele iz BiH i držiš malo da te kamera uhvati.
Who dares, wins !
Evo izgleda je Nikica navalio da pređe u Everton. Nije ni lud. 
Iz Rangersa ga ne bi dali za 4,5 miliona funti ali izgleda da je dečko postavio ultimatum tako da je vrlo vjerovatan prelazak. Ne isplati ga se držati nezadovoljnog u klubu, a Rangersu je svaka financijska inekcija potrebna u ovom trenutku.
Iz Rangersa ga ne bi dali za 4,5 miliona funti ali izgleda da je dečko postavio ultimatum tako da je vrlo vjerovatan prelazak. Ne isplati ga se držati nezadovoljnog u klubu, a Rangersu je svaka financijska inekcija potrebna u ovom trenutku.
Who dares, wins !
- M. Scofield
- Kontakt:
izgleda da je gotovo sve samo još treba liječnički pregled proći. Dobar je Nikica bit će vam od koristiNeToBoLa je napisao/la:Evo izgleda je Nikica navalio da pređe u Everton. Nije ni lud.
Audere est Facere
Jelavić nije jedini napadač kojeg Everton dovodi zadnjeg dana prijelaznog roka. PSG-ov Guillaume Hoarau također treba pojačati napad posrnulih velikana engleskog nogometa. David Moyes je jučer izjavio: "Nadam se da ću dovesti dva napadača, ali ne mogu to tvrditi sa sigurnošću."
Ohoho, može majke mi.
A kont'o sam da se neće ni sad niko dovoditi, a na kraju će Moyes fin napad imati.
Ohoho, može majke mi.
Who dares, wins !
Na kraju će ispasti da je QPR najbolje poslovao u ovom prijelaznom roku, potom Everton pa Newcastle.
Ubili ste dvije muhe jednim udarcem, kupovina Jelavića i posudba Sahe do kraja sezone Tottenhamu. Prodajom Bylatedinova ste skupili pare za Jelavića koji je navikao na britansku fudbal i ima dobru statistiku, ali na njemu je da se pokaže i u premiershipu.
Ubili ste dvije muhe jednim udarcem, kupovina Jelavića i posudba Sahe do kraja sezone Tottenhamu. Prodajom Bylatedinova ste skupili pare za Jelavića koji je navikao na britansku fudbal i ima dobru statistiku, ali na njemu je da se pokaže i u premiershipu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jelavic potpisao cijena transefera nekih 7.5-8 miliona eura.. Saha najvjerovatnie ide u Tottenham.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Jele ako bude zabijao za Everton kao za Skote ma bit ce gotiva
zabio je oko 30 komada u 45 nastupa.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.