Meni ovo ruzno izgleda i to bijela boja ovaj nastavak..... bolje da je plava boja ili neka druga,mozda da centar bude u staklu i slicno....

Kakva je ovo šumaPonos Torina je napisao/la:Kad se postavila jedna slika mogle su i ostale...
bordo_Sarajevo je napisao/la:o cemu ti pricas ?hodža je napisao/la:Ja bih volio kada bi sutra ovaj stadion bio napravljen, ali ljudi dragi...70 miliona € ??? U Bosni ?!! U Sarajevu ?!!
Smiješno je o tome i razmišljati, a ne praviti neke makete i ostala "sr.anja"...
Kakvo nam je stanje u državi, možemo se samo nadati da će Amarov unuk doživjeti da vidi početak radova na Novoj Grbavici...
pa sam "Sarajevo city centar" ce kostat 150 miliona km
, a ovaj na grbavici ce imati i NOVI STADION
Eto Željo ili država imaju 30 miliona eura da naprave stadioncalcio je napisao/la:neće se ostvariti jer ciljaju na veliko, hoće da naprave ne samo stadion nego i nekakve hotele i shoping centre uz stadion. ne znam, možda je to jedini način da bi neko sa strane investirao u taj projekt ali to je onda ogromna investicija. sam stadion bi se mogao napraviti za 20-30 miliona i da bude završen za 6 mjeseci.
Ide ima par ljudi ono radi reda : dodju doruckuju udare 2x cekicem i odugospodin Seljakovic je napisao/la:kako ide gradnja Tusnja, u zadnje vrijeme nikakvih vijesti, nije valjda sve stalo
ma predpostavio sam, tako je to uvijek kod nas, kad krene ide astronomski 3 dana a onda poslije nece, nece pa staneTZ_BoY je napisao/la:Ide ima par ljudi ono radi reda : dodju doruckuju udare 2x cekicem i odugospodin Seljakovic je napisao/la:kako ide gradnja Tusnja, u zadnje vrijeme nikakvih vijesti, nije valjda sve stalokilavo ide pravo . ako se ovako nastavi nista od nove tribine ni na jesen
pa zna se kako to kod nas ide, prvo se namiri vlastiti džep, pa onda šta ostane...gospodin Seljakovic je napisao/la:ma predpostavio sam, tako je to uvijek kod nas, kad krene ide astronomski 3 dana a onda poslije nece, nece pa staneTZ_BoY je napisao/la:Ide ima par ljudi ono radi reda : dodju doruckuju udare 2x cekicem i odugospodin Seljakovic je napisao/la:kako ide gradnja Tusnja, u zadnje vrijeme nikakvih vijesti, nije valjda sve stalokilavo ide pravo . ako se ovako nastavi nista od nove tribine ni na jesen
![]()
.. kako Dinamo moze, na stadionu radi 300 ljudi, al imaju oni i para .. al sto se tice para, i Tuzlaci kao i Banjalucani su rekli da imaju pare za stadion, sad ne znam gdje su te pare
pa znam to ja, samo se izrazav sarkasticnoAlemC85 je napisao/la:
pa zna se kako to kod nas ide, prvo se namiri vlastiti džep, pa onda šta ostane...
pa naravno da nema ništa od ovakve grbavice, pa odakle pare, slovenci hoće da siromašna BiH nađe lovu, pa da kobajagi oni grade, eh ko ih ne zna skupo bi ih platio, pa da je ostala ona prijertana BiH, ne bi mogla ovaj projekat završiti, jer je preskupo, kako to ljudima objasniti, nemamo para ljudi, mi smo siromašni, na dnu evropske i svjetske ljestvice smo...cala je napisao/la:sve dok se bilo sta gradi dobro je, a od ovakve grbavice nema nista, sami su ljudi rekli prave ga na model stozica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.