FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 08 mar 2015, 18:28

Na jucerasnji dan prije 14 god. nas aktuelni trener zabiberio komsijama u 115 vecitom derbiju!

Kakvi su to bili derbiji, oni zbog kojih se bjezalo iz skole :cool:

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 mar 2015, 20:57

Papalukas je napisao/la: Ja sam gledao na tv-u i mislim da je to ta cifra,hiljadu vise maksimum,a slazem se sa tobom za Parkera,ne mozes ovo uraditi,samo zamisljam scenu da je sudija svirnuo offside :D.
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-cont ... 5-58-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Rekoh ti ja da je bila koja hiljada vise. :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 08 mar 2015, 22:32

Rekoh ti ja da je bila koja hiljada vise. :)
:thumbup: jbga meni se onako na tvu ucinilo bas prazno,ocekivao sam dobru posjetu zbog proslave al kisa je ucinila svoje.
Priznaj dobra parola firme :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 mar 2015, 21:36

U prijateljskoj utakmici Zvezda pobijedila Železnik sa 4:1 (Orlandić 3x i Savićević)

Igrali smo u sastavu: Kahriman- Mijailović, Pavićević, Mbođ, Đorđević- Grujić Gavrić, Avramovski, Savićević, Bosančić-Orlandić. Kasniej su ušli Trkulja, Živković, Martinović i Cvetković.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 mar 2015, 11:17

Parker :puke: :puke: :thumbdown: :thumbdown:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 mar 2015, 12:44

arelinho je napisao/la:Parker :puke: :puke: :thumbdown: :thumbdown:
:lol:

Ovako je reagovao svako koga znam posle pregledanja klipova sa Parkerovim golom. :mrgreen: Ali kako ga igraci ne yebu uopste :clap: kad je sutnuo loptu, svi trk ka Kataiju da proslave. :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 mar 2015, 19:10

O ovome se vec izvjestan period suska i pise...
Vezista Zvezde na radaru Borusije: Derbi bi mogao da odluči o budućem transferu.

Crvena zvezda ima nekoliko talentovanih fudbalera koji su interesantni klubovima iz najjačih evropskih liga. Momak o kojem se puno priča u poslednje vreme je Mihailo Ristić, a prema pisanju Sporta Borusija iz Menhengladbaha već neko vreme prati njegove igre. Predstavnici nemačkog kluba su ga gledali i proteklog vikenda protiv Vojvodine, kada je ponovo bio na visini zadatka, a značajno je doprineo i vodećem pogotku Zvezde. Ristić doduše u poslednje vreme ima nešto defanzivniju ulogu u timu, ali slobodno se može reći da se vrlo dobro snašao i u novoj ulozi. Ipak, Nemci i dalje taktiziraju kada je ponuda Zvezdi u pitanju, a poznato je da cena ispod koje na Marakani neće ni da razgovaraju jeste milion i po evra. Navodno Nemci čekaju "večiti derbi" kako bi dali konačnu ocenu Ristiću. Ukoliko u najvažnijem meču sezone, koji bi mogao da reši i pitanje šampiona, talentovani vezista bude na visini zadatka, čelnici Borusije bi definitivno krenuli u "ofanzivu" na Ristića.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 mar 2015, 01:12

slika

Za svaku pohvalu, bez obzira na stanje i situaciju u klubu! :clap:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 mar 2015, 19:27

Evidentno je da smo jaci nego jesenas! Raduje sto su klinci u prvom planu, sva 3 strijelaca nasa skola... :thumbup:

Jako nam je falio Lazović, jer je nezamjenjiv na krilu!

Danas najgori Parker i Orlandić... :thumbdown:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 mar 2015, 20:41

Rutinski odrađeno gostovanje, igrali smo koliko nam je trebalo. Malo sam se pribojavao terena jer se juče moglo pročitati da je u užasnom stanju tako da danas kad je počeo prenos, prijatno sam se iznenadio.
Jović opet pogodio :thumbup: , Stojanović odličan.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 mar 2015, 14:22

marconato je napisao/la: Danas najgori Parker i Orlandić... :thumbdown:
Realno. :) Onaj Orlandicev pokusaj foliranja penala :urnebes: Ali zato zvezdina deca spremna za odbranu titule. ;) Mnogo nam fali Lazovic u ovakvim utakmicama, da je on bio tu rezultat bi bio 1-5 na kraju. :)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 mar 2015, 16:45

i opet smo na 0:2 imali zicer da već u prvom poluvremenu završimo posao, ali orlando fulio :problem: i odmah ga primili, a malo poslije toga spartak imao šansu i za 2:2.

Da, Ristića sam zaboravio pomenuti. Bravo dečko :clap: .
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 15 mar 2015, 18:02

Ristic, Lazic i Jovic.. pa i Rajkovic, iako nije iz nase skole. Kako ih je samo lijepo gledati na terenu.

Ristic cijele sezone pruza dobre partije, dosta je zreo za svoje godine, barem na terenu. Ima dobra rijesenja.. u defanzivi nije nesto, ali ga je svakako bolje gledati nego Kovacevica.

Jovic pored golova sto je dao, igra sve bolje.. Znao sam da mora procepiti kad tad, ali mi je drago da je bio na terenu medju boljim u Subotici. Iskoristio je svoju sansu, iznudio penal, nije gubio lopte, bio na pravim mjestima u pravo vrijeme.. On mora i protiv Napretka biti u prvoj, bez obzira sto ce se Lazovic vratiti u tim. Njega u spic, a Lazu i Parkera na krila, pa da dobijemo carapane i nastavimo sa dobrim igrama.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 mar 2015, 18:19

Tribalian je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Parker :puke: :puke: :thumbdown: :thumbdown:
:lol:

Ovako je reagovao svako koga znam posle pregledanja klipova sa Parkerovim golom. :mrgreen: Ali kako ga igraci ne yebu uopste :clap: kad je sutnuo loptu, svi trk ka Kataiju da proslave. :mrgreen:
Decko hoce da se dokaze, ali na pogresan nacin.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 15 mar 2015, 18:37

Ristic, Lazic i Jovic.. pa i Rajkovic, iako nije iz nase skole. Kako ih je samo lijepo gledati na terenu.

Ristic cijele sezone pruza dobre partije, dosta je zreo za svoje godine, barem na terenu. Ima dobra rijesenja.. u defanzivi nije nesto, ali ga je svakako bolje gledati nego Kovacevica.

Jovic pored golova sto je dao, igra sve bolje.. Znao sam da mora procepiti kad tad, ali mi je drago da je bio na terenu medju boljim u Subotici. Iskoristio je svoju sansu, iznudio penal, nije gubio lopte, bio na pravim mjestima u pravo vrijeme.. On mora i protiv Napretka biti u prvoj, bez obzira sto ce se Lazovic vratiti u tim. Njega u spic, a Lazu i Parkera na krila, pa da dobijemo carapane i nastavimo sa dobrim igrama.
Odakle je ovaj mali Jovic,znam da je Ristic iz Ugljevika a ne mogu se sjetiti odakle je Jovic?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 mar 2015, 18:38

Papalukas je napisao/la: Odakle je ovaj mali Jovic,znam da je Ristic iz Ugljevika a ne mogu se sjetiti odakle je Jovic?
Iz Bijeljine.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 15 mar 2015, 18:41

A i on je iz te regije,zato se Savo Milosevic uvalio u Radnik,da kupi klince u Partizan,da ne idu kod komsija :)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 mar 2015, 18:57

Bas je Savo i odigrao veliku ulogu da mali danas igra u Zvezdi!

http://www.moz.zartsport.com/vesti/cude ... nice/67871" onclick="window.open(this.href);return false;

Imas u tekstu, samo izbaci tacku izmedju dva Z.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 15 mar 2015, 19:17

Procitao sam ovo od rijeci do rijeci,mogu samo reci svaka cast,da nesto lijepo procitam o sportu.
Vise sam u sali ovo napisao za Savu,a cuo sam da je ljudina a za ovo kapa do poda,ali treba pohvaliti i oca od malca,ne znam od kad je ovaj clanak al vidim da je mali poceo postizati i golove,jos jednom svaka cast :tokralju:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 mar 2015, 12:02

http://www.mojacrvenazvezda.net/105551/ ... -marakani/" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.