zasluzeno sociedad na 4.mjestu ,drago mi je radi njih al mi nije drago sto su se bas morali zadnje kolo sastat sa deportivom al et . valjda u kvalifikacijama LP dobiju malo laksu ekipu pa da ih gledamo u grupnoj fazimerdanovic je napisao/la:Sociedad zasluženo,ima ekipu dovest ce 2-3 pojacanja i to je to.Trebaju da zadrže igru samo šteta što trener ode.Ali eto možda dodje i neki bolji.Naredne sezone trebaju se kvalificirati za Ligu Prvaka ispuniti cilj,te kroz prvenstvo takodjer trebaju ponoviti ovaj rezultat.Ovo govorim jer znam da ova ekipe Sociedad za razliku od one 2003/2004 to može.Ekipa 2003/2004 jedva je bila u sredini tabele iz razloga sto su imali samo 11 igrača te ako nisu igrali 2 ili 3 nositelja igre(Nihat,Kovačević,Karpin,Xabi Alonso) nakon meča lige prvakato je bila totalna katastrofa.Ova ekipa ima potrebnu rotaciju te ono što je za svaki respekt imaju 16 igrača iz svoje škole i napravili su ovaj rezultat.Pretpostavljam da ce nakon ove sezone Carlos Martinez,Inigo Martinez,Xabi Prieto te Agirretexe mogli da zaigraju za Španiju.Prieto to zaslužuje i najpotcijenjeniji je Španski fudbaler.Griezman bi isto tako mogao u Francusku.Tako da bi se uskoro i neki veliki transferi mogli da očekuju.

sad je pitanje da li ce ostati svi ovi igraci sto su nosili ekipu ove sezone
ocekujem iniga martineza od sljedece sezone u barci ,za ostale ne znam