FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
On može u Travniku zabijati, kao što je i Dudić radio. Već dvije godine ide kao na probe u europske klubove. Nego, odakle vam ovo, jel Borovina 
E hoce se usreciti sa njimTeroweNth je napisao/la:Lazar Popović novo "pojacanje" Borca![]()
![]()
![]()
![]()
http://banjalukaforum.com/viewtopic.php ... tart=19540
Da nam ne prisjedne smijeh u vezi Lazara...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ma neće njega Osim pustiti u Borac nadam se. On mu je navodno menadžer???
Usrećili bi se sa njim kao i vi sa Stanceskim!

Usrećili bi se sa njim kao i vi sa Stanceskim!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Taj pateticni link ne zasluzuje da se nalazi na ovoj temi. Prvo sto procita kad otvori stranicu je "Ratko Mladic jedan je od nas". Bacajte ta **** odma...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nije mu Osim menadzer to je prica zlobnika kao Amar ga stavlja da igra...LEŠINAR je napisao/la:Ma neće njega Osim pustiti u Borac nadam se. On mu je navodno menadžer???
Usrećili bi se sa njim kao i vi sa Stanceskim!![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nažalost ja mislim da ta priča, kako Amar drži Lazu jer ga je on iskopao iz neke selendre, drži vodu. Volio bih da nisam upravu, al poslije svega Lazo uživa najveće povjerenje od svih naših igrača. Tu nešto ne štima, a to da se skonta, ne treba biti poseban znalac!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
SuperbabilonTM je napisao/la:Nažalost ja mislim da ta priča, kako Amar drži Lazu jer ga je on iskopao iz neke selendre, drži vodu. Volio bih da nisam upravu, al poslije svega Lazo uživa najveće povjerenje od svih naših igrača. Tu nešto ne štima, a to da se skonta, ne treba biti poseban znalac!
- Megamon
- Kontakt:
Trazil' sta vama Fajic na ruke.Nama je trazio 15-20 hiljada i nase rukovodstvo odlucilo da nije vrijedan tih para.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ko mu je onda menadzer ako nije Osim ? 
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Ma nezna, Amar nije tu a jedini on moze reci ko ide ko dolazi.Ocekujem da se i on vrati radi Skijine sahrane.Buu je napisao/la:Pile znali se tacno ko sve odlazi ?
Danas sam gledao ove crnce protiv ovih nasih omladinaca i meni se cini da ovi crnci mogu obrisat kopacke ovaj nasoj djeci.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dudic poceo i u varazdinu zabijatiOmar500 je napisao/la:On može u Travniku zabijati, kao što je i Dudić radio. Već dvije godine ide kao na probe u europske klubove. Nego, odakle vam ovo, jel Borovina
ukoliko se nyema ne vrati, jese je pod moranje da se dovede, smajic takodjer, ukoliko zeba ode, jos su spominjani vernes selimovic i vlado zadro i takodjer se mora naci zamjena za sehu, posto on 90 % ide i to je vjerovatno to od pojacanja ove sezone
Za zivot cijeli!
Nije niko, nema menadzera.Znas kako to funcionise sa mendzerima, oni se ponude samo igracu da ode negdje na probu i da on ima procenat a nemoraju ni imati nista potpisano sa tim igracem.Ono sto je sigurno da Amar nije menadzer niti jednom igracu uostalom nekom je lakse da misli da u svemu postoji neka teorija zavjere pa...1921 je napisao/la:ko mu je onda menadzer ako nije Osim ?
Lazar Popovic prelazi u Borac a Amar Osim preuzima Njanjajevo 
LAZARU je menadžer g,Petar Bazic iz Beogradadjale je napisao/la:Lazar Popovic prelazi u Borac a Amar Osim preuzima Njanjajevo
Što te zovu "s.o.u.r.c.e" (izvor)..????pabizo je napisao/la:LAZARU je menadžer g,Petar Bazic iz Beogradadjale je napisao/la:Lazar Popovic prelazi u Borac a Amar Osim preuzima Njanjajevo
- KB-TM87
- Kontakt:
Ja bio maloprije na koncertu u Slozi kad desetak crnaca, da to nisu ti što su na probi ? 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da su to neki Ameri, jer sam i ja jučer vidio neke, trče na Vrelo Bosne, došo kombi izbacio ih i oni odoše trčati, samo sam ih čuo da pričaju američki engleski...KB-TM87 je napisao/la:Ja bio maloprije na koncertu u Slozi kad desetak crnaca, da to nisu ti što su na probi ?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★