FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

FIFA/UEFA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FIFA/UEFA » 11 jun 2011, 19:46

Pirke_TM87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam ja jedan od mlađih na forumu, da li smo imali normalnog predsjednika i normalnu upravu poslije rata ?
Ovaj Žujo izađe jednom godišnje pred kamere i stalno šuplju prosipa, a i ne zna progovoriti. Ima jaku firmu, a pare nije donio u klub. Ima jake veze, a sponzora nije doveo.
Ma sta ti koji k.... pricas vise protiv Zuje ??? Pa imas li ti predstavu koliko je taj covjek pozitivnog donio u Zelju svojim povratkom. O kakvim ti sponzorima i o kakvim parama pricas ? Jel se tebi ikad iko pozalio da igracima Zelje slucajno kasne plate ? Jesi li upoznat sa izlascima u evrupu i mog i tvog Zelje dok Zujo nije sjeo na predsjednicku stolicu, jesi li upoznat sa nekom od trofeja dok Zujo nije bio tu, jel se ikada igdje bar provukla tema kroz usi navijacima o izgradnji, ne o izgradnji nego o rekonstrukciji stadiona ma i rekonstrukcija je velika, da su bar rekli o izgradnji neke istocne tribine a kako je Zujo dosao odmah se pocelo sa realizacjom plana izgradnje stadiona. Kako mozes takve stvari pricati a neke stvari uopste ne znas. Jesi li uponat sa tim da su Zeljini racuni bili blokirani prije dolaska Zuje i ostalih u Zelju? Naravno da nisi upoznat jer isti taj Zujo je iz svog dzepa ne jednom nego vise puta kehnuo pare da bi se klub stabilizovao. Sjeti se za koliko para je otisao jedan Dijaliba, jedan Stilic a oba ta trasfera zajedno su manja od trasfera Bekrica. Pusti se bolan Zuje, uzivaj kad ti je covjek omogucio. Doci ce pojacanja, ne brini ni ti ni peti i deseti, doci ce ne sekiraj se ali nece doci neko ko se ne moze smatrati pojacanjem. Uzivaj brate, sta si u svakom svom desetom postu nasao mjesto gdje ces kritikovati covjeka koji za razliku prethodnika gine za plavi dres i momke koji u njemu igraju.
mnogo je neobrazovane i neodgojene djecurlije u sarajevu, pogotovo na tribinama

ne zamjeri mu ;)
treba nam jos igraca iz BiH

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 11 jun 2011, 19:49

Omar500 je napisao/la:Da vas pitam, pošto sam ja jedan od mlađih na forumu, da li smo imali normalnog predsjednika i normalnu upravu poslije rata ?
Ovaj Žujo izađe jednom godišnje pred kamere i stalno šuplju prosipa, a i ne zna progovoriti. Ima jaku firmu, a pare nije donio u klub. Ima jake veze, a sponzora nije doveo.
Ma sta ti koji k.... pricas vise protiv Zuje ??? Pa imas li ti predstavu koliko je taj covjek pozitivnog donio u Zelju svojim povratkom. O kakvim ti sponzorima i o kakvim parama pricas ? Jel se tebi ikad iko pozalio da igracima Zelje slucajno kasne plate ? Jesi li upoznat sa izlascima u evrupu i mog i tvog Zelje dok Zujo nije sjeo na predsjednicku stolicu, jesi li upoznat sa nekom od trofeja dok Zujo nije bio tu, jel se ikada igdje bar provukla tema kroz usi navijacima o izgradnji, ne o izgradnji nego o rekonstrukciji stadiona ma i rekonstrukcija je velika, da su bar rekli o izgradnji neke istocne tribine a kako je Zujo dosao odmah se pocelo sa realizacjom plana izgradnje stadiona. Kako mozes takve stvari pricati a neke stvari uopste ne znas. Jesi li uponat sa tim da su Zeljini racuni bili blokirani prije dolaska Zuje i ostalih u Zelju? Naravno da nisi upoznat jer isti taj Zujo je iz svog dzepa ne jednom nego vise puta kehnuo pare da bi se klub stabilizovao. Sjeti se za koliko para je otisao jedan Dijaliba, jedan Stilic a oba ta trasfera zajedno su manja od trasfera Bekrica. Pusti se bolan Zuje, uzivaj kad ti je covjek omogucio. Doci ce pojacanja, ne brini ni ti ni peti i deseti, doci ce ne sekiraj se ali nece doci neko ko se ne moze smatrati pojacanjem. Uzivaj brate, sta si u svakom svom desetom postu nasao mjesto gdje ces kritikovati covjeka koji za razliku prethodnika gine za plavi dres i momke koji u njemu igraju.
ne budi smijesan, igracima plate ne kasne jer amar daje pare iz svog djepa, zujo je jedan obicni ublehas koij samo gleda kako da uzme sebi koju marku, kad nam nadje nekog jakog sponzora i kad odrijesi kesu za pojacanja e tek tad ce se mozda nesto i pozitivno rec za njeg

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 11 jun 2011, 19:56

eliminator je napisao/la:
ne budi smijesan, igracima plate ne kasne jer amar daje pare iz svog djepa, zujo je jedan obicni ublehas koij samo gleda kako da uzme sebi koju marku, kad nam nadje nekog jakog sponzora i kad odrijesi kesu za pojacanja e tek tad ce se mozda nesto i pozitivno rec za njeg
Ma sta ti ba pricas! Eto prosla uprava na celu sa Teleibecerivicem i Ahmedbegocem je u Zelju donijela milionske cifre, doveli su sponzore kakve nema niko u regionu pa su nam racuni bili blokirani dvije sezone ako ne i vise, igraci su za platu mogli cuti samo kroz salu. Trazite covjeku dlaku u jajetu, kako vas nije sramota. Do jucer smo kukali kako ovo kako ono a kad se covjek vratio sve je krenulo nabolje. Pa imas li ti mozga, jel znas koji je to predsjednik Zelje pored Zuje donio titulu prvaka ili kup ??? Izmisli ga bar nece ti niko zamjeriti.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 11 jun 2011, 19:57

@"eliminator"

e sa'š vidjeti kad te Pirke naruzi :lol: :lol: pa i Šuman je bolje znao progovoriti od ovog Žuje,hoce FAN shop preko imena F.K.Sarajeva jer nije u stanju da sam to realizira,VELIKO smo mi ime sto je i žujo dokazao ovim postupkom.... 8-)

P.S.Preduhitrio me ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 jun 2011, 20:00

sa vasim imenom mozes reklamirat samo javnu kuhinju
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 11 jun 2011, 20:02

Koji ste vi debili... Ne znati nekoga a pričati da je balavurdija, dijete i slično. Još k tomu čovjek kao i vi navija za isti klub. I onda se čudite što nema Seye i sličnih... Forum je da svako piše svoje mišljenje, a ako ćeš vrijeđati nekog učini to na private message. Neka administrator obriše sve ovakve (i moj!) postove, ali morao sam vam to reći. :idea:
Osim - drugo ime za Želju !

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 11 jun 2011, 20:03

nick je napisao/la:sa vasim imenom mozes reklamirat samo javnu kuhinju
ok,vaš predsjednik ne misli tako....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 jun 2011, 20:04

padobranac1978 je napisao/la:
nas predsjednim ne misli i to je jedino tacno u tvom postu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 11 jun 2011, 20:05

padobranac1978 je napisao/la:@"eliminator"

e sa'š vidjeti kad te Pirke naruzi :lol: :lol: pa i Šuman je bolje znao progovoriti od ovog Žuje,hoce FAN shop preko imena F.K.Sarajeva jer nije u stanju da sam to realizira,VELIKO smo mi ime sto je i žujo dokazao ovim postupkom.... 8-)

P.S.Preduhitrio me ;)
Sta se ba ti imas javljati, vi ste Blekica velicali kao tobejarabi da ne kazem cime pa kad vas je covjek nategao usutili ste se i bili ste manji od makovog zrna. Gdje vam je onaj brazilac ZUNINJO aaaaaaaaaaaa??? Gdje je nestao ekran sa Koseva ??? Imali ste covjeka na celu kluba kojeg su se sve vase legende stidile i ne samo to nego su se javno preko TV-a izvinjavali nasim ljudima koji su na krajne bezobrazan i primitivan nacin bili prozvani. Svaki njegov komentar i izgovorena rijec stepen inteligencije su drasticno smanjivale i obarale ga na skali ka minusu, a ono glupiranje oko organizacije derbija te one psovke sa njegove strane i gospodsko ponasanje Zuje sa druge strane pokazuje kakvi ste vi a kakvi mi. A to sto Zujo hoce da radi fan shop u saradnji sa upravom sarajeva je jednostavno da ne moze biti jednostavnije zato sto sada imate na celu uprave jednog normalnog covjeka sa normalnim razmisljanjem i prijateljskim odnosom sa nasom upravom, i vi taj fan shop nikad niste ni imali a niste imali ni u planu da ga radite a mi smo imali i imat cemo opet ali cemo sigurno ovaj put i vas progurati da se mozete i vi busati preko nasih ledja.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 11 jun 2011, 20:05

Omar500 je napisao/la:Željo i Sarajevo otvaraju zajednički fan shop?

E Žujo Žujo :lol: :lol: :lol: :lol:

Imate na izvoru treći dio intervjua
Omar500 poznat kao scout i menager nemoj te mu zamjerit svoje iskustvo i znanje je posvetio u pronalazenju igrackog kadra za predstojecu sezonu...evo pomalo se prebacuje na ocjene i kritike rukovodstva zasad mu bas i ne ide al polako nadoce on mlad je..!!!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 11 jun 2011, 20:06

jesam li ja mozda spomenuo telibecirevica i ahmedbegovica ?
nabolje nam je krenulo jer se vratio AMAR OSIM, samo ne znam jel zujo donio milionske cifre al znam da smo zbog njega imali velike dugove
osvojili smo titulu kad je predsjednik bio Kemal Kozaric mada ne znam kakve to veze ima, glavnu ulogu u osvajanju titule imaju trener i igraci

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 11 jun 2011, 20:09

nick je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:
nas predsjednim ne misli i to je jedino tacno u tvom postu...
misli Pirke i za njega i za vas izgleda 8-)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 11 jun 2011, 20:12

eliminator je napisao/la:jesam li ja mozda spomenuo telibecirevica i ahmedbegovica ?
nabolje nam je krenulo jer se vratio AMAR OSIM, samo ne znam jel zujo donio milionske cifre al znam da smo zbog njega imali velike dugove
osvojili smo titulu kad je predsjednik bio Kemal Kozaric mada ne znam kakve to veze ima, glavnu ulogu u osvajanju titule imaju trener i igraci
Ma ja ne znam cemu vodi ova rasprava stvarno! Pa ti ili nisi dobro upucen ili ne znam sta pokusavas da uradis, a ako hoces mene da isprovociras tesko da ce poci za rukom jer ja ne padam na te fore. Pa jel prvo Amar Osim dosao u Zelju pa tek onda Zujo ??? Ko je koga molio da dodje u Zelju i sjecas li se mozda sta je ono bio uslov Amarovog dolaska u Zelju ??? Koliko je ono Zeljo bio duzan Amaru aaaa. Brzo zaboravljas drug. Amaru se dug vratio preko plata koje je dobio od Zeljeznicara i budi sigran da u Zelju nije dosao a da mu se nije dalo na ruke a ja mu sigurno nisam dao a ni ti ni tamo peti ni deseti nego covjek o kojem pricamo. Nepoznato je bilo da ce i Amar preuzeti Zelju nekoliko dana dok se nisu dogovorili. Ova uprava na celu sa Amarom kao sefom strucnog staba moze napraviti nesto u bliskoj buducnosti a da je kojim slucajem neko drugi mjesto Zuje na celu, bilo bi mjesanja u ekipu sto ovog puta nema i to Amar sigrno nebi tolerisao tako da je ovako kako je i vise nego dobro s obzirom kakvo je stanje u nasem fudbalu trenutno.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 11 jun 2011, 20:16

eliminator je napisao/la:jesam li ja mozda spomenuo telibecirevica i ahmedbegovica ?
Ma ja ne znam cemu vodi ova rasprava stvarno! Pa ti ili nisi dobro upucen ili ne znam sta pokusavas da uradis, a ako hoces mene da isprovociras tesko da ce poci za rukom jer ja ne padam na te fore. Pa jel prvo Amar Osim dosao u Zelju pa tek onda Zujo ??? Ko je koga molio da dodje u Zelju i sjecas li se mozda sta je ono bio uslov Amarovog dolaska u Zelju ??? Koliko je ono Zeljo bio duzan Amaru aaaa. Brzo zaboravljas drug. Amaru se dug vratio preko plata koje je dobio od Zeljeznicara i budi sigran da u Zelju nije dosao a da mu se nije dalo na ruke a ja mu sigurno nisam dao a ni ti ni tamo peti ni deseti nego covjek o kojem pricamo. Nepoznato je bilo da ce i Amar preuzeti Zelju nekoliko dana dok se nisu dogovorili. Ova uprava na celu sa Amarom kao sefom strucnog staba moze napraviti nesto u bliskoj buducnosti a da je kojim slucajem neko drugi mjesto Zuje na celu, bilo bi mjesanja u ekipu sto ovog puta nema i to Amar sigrno nebi tolerisao tako da je ovako kako je i vise nego dobro s obzirom kakvo je stanje u nasem fudbalu trenutno.
cuj da te isprovociram :roll:
eto jedini zujin plus je vracanje Osima al sta je on to drugo uradio za klub, njegovo je da obezbjedi pare za pojacanja ja ne znam jesmo li mi ijednog igraca doveli a da nije bio slobodan igrac, pricao je o milionima nekim al izgleda da ce to samo ostat na prici

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 11 jun 2011, 20:22

eliminator je napisao/la:
cuj da te isprovociram :roll:
eto jedini zujin plus je vracanje Osima al sta je on to drugo uradio za klub, njegovo je da obezbjedi pare za pojacanja ja ne znam jesmo li mi ijednog igraca doveli a da nije bio slobodan igrac, pricao je o milionima nekim al izgleda da ce to samo ostat na prici
Veci plus ti ne treba to sto je Amara doveo u Zelju i sto je Amar u zelji evo vec drugu sezonu a nadam se da ce ako Bog da ostati i ciniti nas sretnim u buducnosti. Prelazni rok tek pocinje i ne znam sta ocekujete vi od tih pojacanja ? Jel vi mislite da igraci iz nase lige mogu iznijeti teret igranja na euro sceni? Jel mislite da je kvalitetnog igraca lagano dovesti danas. Pa i da lupis 100 000 eura za igraca ne znas da li moze odgovoriti tvojim zahtjevima a realno gledajuci zasto bi se bacale tolike pare kada moze sagledati situaciju i dovesti igraca kojeg odavno ciljas i kojeg redovno gledas a znas da ce biti slobodan ili je vec slobodan te ti finansije nece praviti barijeru prilikom njegovog dovodjenja. U nasoj ligi po meni pojacanje bi bio Maletic, Torlak i Wagner ovo ostalo tesko, al eto to je moje misljenje!

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 11 jun 2011, 20:26

Pirke bravo.

Vecina ovdje nema pojma da su Manijaci postavili uslov kad je Zujo ponovo dolazio,da dovede Amara i osvoji titulu.Zato Amar nije prije dosao kad je bio Telibecirevic zasto?Covjek to u prvoj godini uradio ono stoje obecao,i sta je problem porasli nam apetiti pa ne valja Zujo.
Ne kazem je da je on Laporta ali mi boljeg u ovoj situaciji nemamo, to smo vidjeli i u proteklih nekoliko godina.
Kad je rekao zajednicki fan shop,fino je naglasio da bi problem prestavljala lokacija u centru grada,tacnije prostor pa se zato ide na zajednicki...meni bi bilo bas to cool zajednicki zasto ne,bar bi tim malo smirili tenzije u gradu.Ali lakse je pljuvati sve redom,pa i bilo kakvu novu ideju...znam ja nas yebo ti nas.

P.S Kad bi vam reko da sam sinoc cuo da bi nas mogao pojacati Zlatan Muslimovic nebi mi vjerovali :mrgreen:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 11 jun 2011, 20:28

normalno da ne mislim da je lagano dovest nekog kvalitetnog igraca, ali za pojacanja se trebaju izdvojit pare a ne da svake sezone gomilamo igrace na pripremama, zar nije bolje dovest odma igrace za koje se zna da su pojacanja i uigrat ekipu za evropu

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 11 jun 2011, 20:36

eliminator je napisao/la:normalno da ne mislim da je lagano dovest nekog kvalitetnog igraca, ali za pojacanja se trebaju izdvojit pare a ne da svake sezone gomilamo igrace na pripremama, zar nije bolje dovest odma igrace za koje se zna da su pojacanja i uigrat ekipu za evropu
slazem se, ako neka ekipa u BiH može dovesti kako treba igrača, onda je to Željo!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 11 jun 2011, 20:41

babilonTM je napisao/la:
eliminator je napisao/la:normalno da ne mislim da je lagano dovest nekog kvalitetnog igraca, ali za pojacanja se trebaju izdvojit pare a ne da svake sezone gomilamo igrace na pripremama, zar nije bolje dovest odma igrace za koje se zna da su pojacanja i uigrat ekipu za evropu
slazem se, ako neka ekipa u BiH može dovesti kako treba igrača, onda je to Željo!
Sve to stoji, i tu veliku ulogu igra velicina samog Zelje kao kluba, al ti moras da shvatis da kvalitetnog igrace ne mozes dovesti za male pare, kvalitetan igrac, igrac koji moze komotno donijeti prevagu bar u ovom drugom pretkolu evropa lige zahtjeva nesto vecu sumu novca.
Kad smo bili strasno jaki, kad smo drmali nasom Bosnom i Hecegovinom, kad smo igrali sa Newcastlom mogli smo priustiti sebi takav luksuz da otkpimo ugovor Sergeja Tice koji ni tada za tadasnje uslove nije bio ni malo jeftin. Sada smo u situaciji da opet stanem na taj nivo i da idemo samo naprijed ali za sve to treba vremena i strpljenja.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 11 jun 2011, 20:45

babilonTM je napisao/la:
Sve to stoji, i tu veliku ulogu igra velicina samog Zelje kao kluba, al ti moras da shvatis da kvalitetnog igrace ne mozes dovesti za male pare, kvalitetan igrac, igrac koji moze komotno donijeti prevagu bar u ovom drugom pretkolu evropa lige zahtjeva nesto vecu sumu novca.
Kad smo bili strasno jaki, kad smo drmali nasom Bosnom i Hecegovinom, kad smo igrali sa Newcastlom mogli smo priustiti sebi takav luksuz da otkpimo ugovor Sergeja Tice koji ni tada za tadasnje uslove nije bio ni malo jeftin. Sada smo u situaciji da opet stanem na taj nivo i da idemo samo naprijed ali za sve to treba vremena i strpljenja.
ma dobro ne mislim sad bas neki kvalitet, evo npr ovaj smajic sasvim solidno pojacanje za nas

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []