Potpisat će ugovor do 2020 godine, a godišnje će zarađivati 6 miliona eura.
Predstavljanje danas u 17:00h biće direktno na realmadrid.com

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Sacekaj da naidje Saurman, nabrace se pedeset milki.mandraX je napisao/la:Cijena?
TariqAli je napisao/la:Sacekaj da naidje Saurman, nabrace se pedeset milki.mandraX je napisao/la:Cijena?
TuttoSport - Lunedì è il giorno di Robinho, il Milan chiede 3-4 milioni. Per l’attacco il nome nuovo è Isco
Milan ne moze da otkupi Ramija, zao im dati pola miliona pa igrac sam mora placati.milanist je napisao/la:sad kad ste se natrpali igracima, sta je sa Isco-m , citam da je Milan ponovo zainteresovan za njega, pa jel ima kakve istine tu, ili je samo suplja opet.
TuttoSport - Lunedì è il giorno di Robinho, il Milan chiede 3-4 milioni. Per l’attacco il nome nuovo è Isco
Ma nece nigdjemilanist je napisao/la:sad kad ste se natrpali igracima, sta je sa Isco-m , citam da je Milan ponovo zainteresovan za njega, pa jel ima kakve istine tu, ili je samo suplja opet.
De ti meni reci.OfficialAgent je napisao/la:Saurman je frustriran ali nece to da prizna kao svejedno mu je![]()
sto ce placat kad moze igrac platitiMozambik je napisao/la:Milan ne moze da otkupi Ramija, zao im dati pola miliona pa igrac sam mora placati.milanist je napisao/la:sad kad ste se natrpali igracima, sta je sa Isco-m , citam da je Milan ponovo zainteresovan za njega, pa jel ima kakve istine tu, ili je samo suplja opet.
Ogromna sramota za tako veliki klub, meni licno najdrazi poslije Reala.
Bog te cuo.OfficialAgent je napisao/la:Navas dolazi Hames ne
Peri bi sociosi skocili na glavu kad bi prodao Isca.milanist je napisao/la: sto ce placat kad moze igrac platiti![]()
znaci i dalje nas zele
![]()
a ne salu na stranu, itekako da Berlusconi ima para, ali matora konjina ne zeli da da koju kintu na pojacanja, sta znas mozda mu je dosla luda pa odrijesi par desetina Miliona na pojacanja, sve je moguce
u pitanju bi bila pozajmica sa pravom otkupa.. a ako je galijani bude dogovarao onda je to na jedno 48 rata
Nice try Jose.OfficialAgent je napisao/la:Saurman je frustriran ali nece to da prizna kao svejedno mu je![]()
Ne laži.OfficialAgent je napisao/la:Navas dolazi Hames ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.