FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Ne znam koliko ima istine u svemu, ali u nasim medijima se pojavila info da su PSV i Real Sosjedad zainteresovani za Grujića. Navodno ga upratili na ovom kvalifikacionom U19 turniru u Holandiji!
Nevezano za to, nije mi jasno sto mu Lalatović ne pruza sansu, a realno, niko osim Ristića na toj poziciji ne pruza neke partije koje bi mu zacementirale startnu postavu...
Nevezano za to, nije mi jasno sto mu Lalatović ne pruza sansu, a realno, niko osim Ristića na toj poziciji ne pruza neke partije koje bi mu zacementirale startnu postavu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kakva majstorija Luke Jovića
[youtube][/youtube]
Inace, solidna partija danas! Bosančić me pozitivno iznenadio
Takodje, nadam se sto skorijem oporavku Ristića, kao i Petkovića!
[youtube][/youtube]
Inace, solidna partija danas! Bosančić me pozitivno iznenadio
Takodje, nadam se sto skorijem oporavku Ristića, kao i Petkovića!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ja se nadam..
Da ce Kovacevic uskoro ici na klupu, a i iz kluba. Za njeg su dobar pas u polje napada i pametno rijesenje pod pritiskom samo san. Steta je sto Grujic zbog njega, odnosno onog zbog koga igra, ne dobija sansu.
Da ce Avramovski jednom odigrati barem 30 minuta, a ne uvijek zadnjih 10ak kada se nikome ne igra i kada se igra sjecka sa stalnim "grcevima".
Da ce Gavric shvatiti da Zvezda nije klub ranga Napretka i da je seljacina sto pokusava cuvati vrijeme uz korner zastavicu pri rezultatu 3:1. Avramovski mu je u toj situaciji pokazao sta pravi fudbaler Zvezde treba raditi.. prvi put ga je ispalio za loptu, a drugi put kad je vidio sta radi je gurnuo sto dalje od njega.
Da ce Mbodj barem osjetiti travu nekada.
Luka je u ovom trenutku nas najbolji napadac. Onaj drugi gol je bio u rangu iskusnih napadaca.. Samo je steta sto ga Lalatovic gura na krilo da bi Parker igrao u napadu.. tim vise sto su Parkerove kretnje u rangu Tenkovih dodavanja.
Inace, Bild je objavio da je RB Leipzig zainteresovan za Rajkovica. Ko da gledam da ce ga nasi prodati za neka 2 miliona.. a ja ga ne bih dao za manje od cetiri pa makar ostao do kraja ugovora u Zvezdi.
Da ce Kovacevic uskoro ici na klupu, a i iz kluba. Za njeg su dobar pas u polje napada i pametno rijesenje pod pritiskom samo san. Steta je sto Grujic zbog njega, odnosno onog zbog koga igra, ne dobija sansu.
Da ce Avramovski jednom odigrati barem 30 minuta, a ne uvijek zadnjih 10ak kada se nikome ne igra i kada se igra sjecka sa stalnim "grcevima".
Da ce Gavric shvatiti da Zvezda nije klub ranga Napretka i da je seljacina sto pokusava cuvati vrijeme uz korner zastavicu pri rezultatu 3:1. Avramovski mu je u toj situaciji pokazao sta pravi fudbaler Zvezde treba raditi.. prvi put ga je ispalio za loptu, a drugi put kad je vidio sta radi je gurnuo sto dalje od njega.
Da ce Mbodj barem osjetiti travu nekada.
Luka je u ovom trenutku nas najbolji napadac. Onaj drugi gol je bio u rangu iskusnih napadaca.. Samo je steta sto ga Lalatovic gura na krilo da bi Parker igrao u napadu.. tim vise sto su Parkerove kretnje u rangu Tenkovih dodavanja.
Inace, Bild je objavio da je RB Leipzig zainteresovan za Rajkovica. Ko da gledam da ce ga nasi prodati za neka 2 miliona.. a ja ga ne bih dao za manje od cetiri pa makar ostao do kraja ugovora u Zvezdi.
Potpisujem sve!
Zalosno je da Grujić ne dobija sansu zbog Kovačevića...
Dalje, ako vec Parker mora igrati, onda neka stavi ijepo 4-4-2 ili 4-1-3-2 i cao, a ne da Jovića muci na krilu, a djecko rodjeni kiler..
Ako Rajkovića prodaju ispod 3-4 mil, onda ce to biti tragikomedija!
Zalosno je da Grujić ne dobija sansu zbog Kovačevića...
Dalje, ako vec Parker mora igrati, onda neka stavi ijepo 4-4-2 ili 4-1-3-2 i cao, a ne da Jovića muci na krilu, a djecko rodjeni kiler..
Ako Rajkovića prodaju ispod 3-4 mil, onda ce to biti tragikomedija!
Ne stigoh danas na utakmicu , ali ovaj gol Jovica me podseti zasto navijam za Zvezdu.
Црвена $ – & 3:1 (1:0)
$ & "
$: 7 000
?: ? " у 11. " 51. " $ ? у 66. за $, а " у 80. " за &
$: ?, ¥, ?, ", ", $
Црвена $: ", ", ?, ", ", ", " ($ 75. "), ", ? ($ 71. $), " ($ 56. "), &. Тренер: ?
&: ", " ($ 73. "), ", ?, ", ", ", ", Зец, " ($ 66. ?), ". Тренер: "
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Navodno mu je Stojadin menadžer pa ga Terza mafioza ucjenjuje da pređe kod Ramadanija. Mada imali bi velikih problema u defanzivi bez Tenka, mora neko trčati i za Stojanovića i Kataija.marconato je napisao/la:Ne znam koliko ima istine u svemu, ali u nasim medijima se pojavila info da su PSV i Real Sosjedad zainteresovani za Grujića. Navodno ga upratili na ovom kvalifikacionom U19 turniru u Holandiji!
Dobili smo prvo pojacanje za sledecu sezonu. Vladimir Jovovic ( 20 ) , igrac Sutjeske i reprezentativac Crne Gore. Kaznjen je zbog nekog sukoba sa sudijom u CG pa nema pravo nastupa do kraja sezone
tako da se vec prikljucio treninzima Crvene Zvezde. Igra na poziciji prednjeg veznog.
- alan_kardec
- Kontakt:
Zamjena za Lazovića, a pitanje je kakva. Nekad sam ga gledao prošle godine u onim nekim pregledima utakmica kvalifikacija kad je igrao za CG, ništa vidio nisam (doduše pitanje je koliko se tu uopšte i može vidjeti).
Nego @Trib da te pitam, znaš li možda kad počinje prodaja karata za derbi (cijenim nekad početkom sljedeće sedmice) i hoće li se moći preko neta naručivati?
Nego @Trib da te pitam, znaš li možda kad počinje prodaja karata za derbi (cijenim nekad početkom sljedeće sedmice) i hoće li se moći preko neta naručivati?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Igra se sledece subote od 19 casova, racunaj onda ce karte pustiti u ponedeljak-utorak. Za prodaju preko neta pojma nemam. To proveri na klupskom sajtu.alan_kardec je napisao/la:
- alan_kardec
- Kontakt:
ok, hvala.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nema na cemu.alan_kardec je napisao/la:ok, hvala.
- alan_kardec
- Kontakt:
ma čitao sam danas nešto na mozzartu da se parker navodno naljutio jer ga klub nije htio pustiti da ode kući zbog smrtnog slučaja u porodici i onda idu standardna naglabanja u stilu niko ne zna gdje je, nikome se nije javio, a Lalatove izjave nisam vidio.
Parker kažnjen od kluba sa dvije utakmice hlađenja. Dobro došlo da se malo odmorim od njega.
Parker kažnjen od kluba sa dvije utakmice hlađenja. Dobro došlo da se malo odmorim od njega.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
O tome se i radi, prave klub neozbiljnijim nego sto u stvari jeste.alan_kardec je napisao/la:ma čitao sam danas nešto na mozzartu da se parker navodno naljutio jer ga klub nije htio pustiti da ode kući zbog smrtnog slučaja u porodici i onda idu standardna naglabanja u stilu niko ne zna gdje je, nikome se nije javio, a Lalatove izjave nisam vidio.
- alan_kardec
- Kontakt:
ne možemo biti neozbiljniji nego što smo
izbacili nas iz jevrope a i ove sezone nam vise evrotakmičenja. svaka kurta i murta nas tuži, stotine hiljada evra isplaćujemo nekim trupcima koji kod nas ništa nisu odigrali, po klubu nam se motaju sumnjive njuške...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tako je vec vise od 10 godina, a obratiti se treba onima koji su potpisivali te ugovore sa igracima koji nas danas tuzakaju. Politicare necu da pominjem, nece ni oni za vek i vekova biti u klubu.alan_kardec je napisao/la:ne možemo biti neozbiljniji nego što smoizbacili nas iz jevrope a i ove sezone nam vise evrotakmičenja. svaka kurta i murta nas tuži, stotine hiljada evra isplaćujemo nekim trupcima koji kod nas ništa nisu odigrali, po klubu nam se motaju sumnjive njuške...
Opet nas Luka cupa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Derbi je definitivno u subotu od 18 casova, karte su danas pustene u prodaju.
Danas je zapocet projekat " Skole fudbala Crvena Zvezda" , 13 fudbalskih skola je od danas pod pokroviteljstvom naseg kluba.

Danas je zapocet projekat " Skole fudbala Crvena Zvezda" , 13 fudbalskih skola je od danas pod pokroviteljstvom naseg kluba.
& „? $ Црвене $“ $ " " са $. $ ' су " 13 ? $ са " ? ". % ? у $ је $ у & $ у " " ? $ Црвене $, $ " & тога & ? на " " $. " је $ " $, праве $ " наравно Црвену $. / ' је $ $ & по ? " ' $ ? Црвене $ " по ? " $ " ?, $ тај $ ' " $ $ " постојао у & ". $ $ $ - све ? $ са " ' " " Црвене $, " & Црвене $, " ? " - $ Црвена $. ? ? $ - " - $ се $ " $ " $ $ " $ " Црвене $, $ Црвене $, а " $ ? " - " " на " " " $ " своје " " ". Овај & " " " " за Црвену $, а % се " ", ' је " " $ " $ " $ " Црвену $.
" 13 ? $ & - $ $ $ $ по ? " ' Црвене $, ? се " " " & су:
„$“ – $, „$ ?“ – &, „& Црвена $“ – ", „& $“ – %, „"“ – $, „" ?“ – " ?, „"“ – $, „& Футог“ – Футог, „& 2010″ – ?, „?“ – ", „& Арена“ – &, „&“ – $ " „"“ – ".

Subota je sigurno.
Odlican potez sa ovim skolama fudbala. Vjerujem da ima jos dosta skola u regionu koje bi bile voljne preci pod komandu FKCZ.
Odlican potez sa ovim skolama fudbala. Vjerujem da ima jos dosta skola u regionu koje bi bile voljne preci pod komandu FKCZ.
- alan_kardec
- Kontakt:
Jović i Kalinić pred subotnji derbi posjetili fudbalere.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.