Da. A inače Leotar zna.jordan 23 je napisao/la:evo ko kaze da se iz tuzle ne mogu odnijeti bodovi.kada sakati leotar odnese bodove,onda nikome opravdanje ne moze biti da su oni mesari i slicno.samo treba znati.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Slatinash_7
- Kontakt:
jeste vi neki opasni frajeri sto pitate gdje su fukare bilo nas je u vrlo malom broju gdje si ti na utakmici ako si iz tuzle.A ovi Hz Tm niste mi jasni stvarno,citavo kolo je kiks pa tako i mi,Nema pobjede kuci tako da...........vidjet cemo vas sutra
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
KARL HAJNC je napisao/la:DRUGA LIGA VAM NE GINE AKOBOGDA AKO VAM OPET GAVARIĆ NE POMOGNE.POZZ OD HZ
hehhe dobar si...al neces taj film gledati....taj jos film nije bio a i nece ga ni biti da znas....pacenikkk.....
zelim vam sutra sve najgore da izgubite....
- Omerbavarac
- Kontakt:
E jesu nasli protiv koga ce da gube bodove
Ovo se mora negdje nadoknaditi. Sta mislite gdje? (Banovici
)
Ovo se mora negdje nadoknaditi. Sta mislite gdje? (Banovici
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jeste jadni!!
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
iz aviona se vidi da si hordas cekaju kakav kiks slobode da bi se javilii...hahha...jadni ste vi svi pitari...nevrijedi se s vama raspravljati jer stvarno ste tankog mozga....vama netreba biti ime grupe Horde Zla neg Malo Umni...et malo rizmislite to vam je moj prijedlog da promjenite to je vise nalik vama....januar je napisao/la:Jeste jadni!!
- slani grad
- Kontakt:
sramota....jel to uigravanje i mini pripreme u Madzarskoj...leotar potpuno zasluzeno uzeo bod...cak im nije sviran cist penal u prvom poluvremenu....plus...dosta raje koja je bila blize kaze da je nas gol postignut iz cistog ofsajda...jos jedno...SRAMOTA
...na kraju su Fukare i pored loseg rezultata dale podrsku igracima mada je nisu zasluzili..vidjet cemo sta nas ceka u srijedu i subotu...mnogo toga ce bit jasnije
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Omerbavarac
- Kontakt:
januar je napisao/la:Jeste jadni!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Ma samo vam se sve vraca ono prozivanje,kradje,i Gavaric koji sa kartonima igra,smijanje HZ kako unistavamo stadion,a zbog toga smo dobili nasu borbu i imamo daleko najacu upravu a vi gledajte kako vam tim propada!P.S. gledajte sutra kako to rade HZ i divite se!
- Elektrika
- Kontakt:
Ajlice jel to udario malo PMSFKR_ajla_TZ je napisao/la:iz aviona se vidi da si hordas cekaju kakav kiks slobode da bi se javilii...hahha...jadni ste vi svi pitari...nevrijedi se s vama raspravljati jer stvarno ste tankog mozga....vama netreba biti ime grupe Horde Zla neg Malo Umni...et malo rizmislite to vam je moj prijedlog da promjenite to je vise nalik vama....januar je napisao/la:Jeste jadni!!![]()
![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako propada? Pa covjece, koliko samo utakmica nismo izgubili kod kuce, u koliko istih nismo primili gol?samo sarajevo je napisao/la:Ma samo vam se sve vraca ono prozivanje,kradje,i Gavaric koji sa kartonima igra,smijanje HZ kako unistavamo stadion,a zbog toga smo dobili nasu borbu i imamo daleko najacu upravu a vi gledajte kako vam tim propada!P.S. gledajte sutra kako to rade HZ i divite se!
Nakon jednog kiksa i gubitka bodova su svi generali. Gdje ste bili kad se dolazilo do pobjeda?
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
samo sarajevo je napisao/la:Ma samo vam se sve vraca ono prozivanje,kradje,i Gavaric koji sa kartonima igra,smijanje HZ kako unistavamo stadion,a zbog toga smo dobili nasu borbu i imamo daleko najacu upravu a vi gledajte kako vam tim propada!P.S. gledajte sutra kako to rade HZ i divite se!
hahha koliko je tebi godina...cuj vama da se divimo nedo Bog nikom....pa sta ti je bolan tek je prva polusezona
prerano se nadate....xD
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Ja nisam mislio na ovu tekmu nego u globalu godinama vam je klub na niskim granama jer vam ga vode levati kao sto su vodili i nama,ali mi smo to silom otjerali sve i sad sve funksionise hvala bogu,a ova malena sto spominje HZ upali malena sutra tv pa pogledaj kako to mi radimo! Pricas djevojcice o HZ a pogledaj nasta vam lici navijacka grupa a na sta lice HZ budi malo objektivna!Omerbavarac je napisao/la:Kako propada? Pa covjece, koliko samo utakmica nismo izgubili kod kuce, u koliko istih nismo primili gol?samo sarajevo je napisao/la:Ma samo vam se sve vraca ono prozivanje,kradje,i Gavaric koji sa kartonima igra,smijanje HZ kako unistavamo stadion,a zbog toga smo dobili nasu borbu i imamo daleko najacu upravu a vi gledajte kako vam tim propada!P.S. gledajte sutra kako to rade HZ i divite se!
Nakon jednog kiksa i gubitka bodova su svi generali. Gdje ste bili kad se dolazilo do pobjeda?
FKR_ajla_TZ je napisao/la:samo sarajevo je napisao/la:Ma samo vam se sve vraca ono prozivanje,kradje,i Gavaric koji sa kartonima igra,smijanje HZ kako unistavamo stadion,a zbog toga smo dobili nasu borbu i imamo daleko najacu upravu a vi gledajte kako vam tim propada!P.S. gledajte sutra kako to rade HZ i divite se!
hahha koliko je tebi godina...cuj vama da se divimo nedo Bog nikom....pa sta ti je bolan tek je prva polusezona
prerano se nadate....xD![]()
![]()
Ajlice sreco imas pozivnicu za sutra da dodes na AFH- Sjever i da vidis atmosferu garantujem ti da ces poceti navijati za F.K Sarajevo,a posle ces kad vidis Fukare na Tusnju kako navijaju umrijeti od smijeha!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da, i godinama nam pricaju da propadamo, a mi uvijek ostajemo na zdravim nogama. Ako je iko sumnjao u Slobodu, to je bilo prosle sezone, ali se na kraju ponovo sve vratilo gdje treba. Ovaj poraz ne dovodi Slobodu na rub ponora, jer kao prvo, tek je pocetak prvenstva, a uz to je jos veliki broj utakmica pred nama.samo sarajevo je napisao/la: Ja nisam mislio na ovu tekmu nego u globalu godinama vam je klub na niskim granama jer vam ga vode levati kao sto su vodili i nama,ali mi smo to silom otjerali sve i sad sve funksionise hvala bogu,a ova malena sto spominje HZ upali malena sutra tv pa pogledaj kako to mi radimo! Pricas djevojcice o HZ a pogledaj nasta vam lici navijacka grupa a na sta lice HZ budi malo objektivna!
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Ja ti ovo govorim jer mislim da nema potrebe da se zadovoljavate da budete u dnu vec treba da budete u vrhu,i mi smo se borili za evropu al smo htjeli da polomimo upravu jer su lopovi o tome ti pricam al neces da me skontas!Omerbavarac je napisao/la:Da, i godinama nam pricaju da propadamo, a mi uvijek ostajemo na zdravim nogama. Ako je iko sumnjao u Slobodu, to je bilo prosle sezone, ali se na kraju ponovo sve vratilo gdje treba. Ovaj poraz ne dovodi Slobodu na rub ponora, jer kao prvo, tek je pocetak prvenstva, a uz to je jos veliki broj utakmica pred nama.samo sarajevo je napisao/la: Ja nisam mislio na ovu tekmu nego u globalu godinama vam je klub na niskim granama jer vam ga vode levati kao sto su vodili i nama,ali mi smo to silom otjerali sve i sad sve funksionise hvala bogu,a ova malena sto spominje HZ upali malena sutra tv pa pogledaj kako to mi radimo! Pricas djevojcice o HZ a pogledaj nasta vam lici navijacka grupa a na sta lice HZ budi malo objektivna!
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
januar je napisao/la:FKR_ajla_TZ je napisao/la:samo sarajevo je napisao/la:Ma samo vam se sve vraca ono prozivanje,kradje,i Gavaric koji sa kartonima igra,smijanje HZ kako unistavamo stadion,a zbog toga smo dobili nasu borbu i imamo daleko najacu upravu a vi gledajte kako vam tim propada!P.S. gledajte sutra kako to rade HZ i divite se!
prerano se nadate....xD![]()
![]()
Ajlice sreco imas pozivnicu za sutra da dodes na AFH- Sjever i da vidis atmosferu garantujem ti da ces poceti navijati za F.K Sarajevo,a posle ces kad vidis Fukare na Tusnju kako navijaju umrijeti od smijeha!
a jel bgt imam pozivnicu e bas fino od tebe ali neka hvala....nikad na Sjever....ma nezz da vam je atmosfera bolja neg kosto je kod Katalonaca koji navijaju za Barsu nebi vala navijala za FKS....
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Kod nas i jeste bolja atmosfera od katalonaca jer oni nikad ni nisu bili navijaci vec penzioneri!
hahaha nemoj ih vise basamo sarajevo je napisao/la:Kod nas i jeste bolja atmosfera od katalonaca jer oni nikad ni nisu bili navijaci vec penzioneri!
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
ma *ebo te atmosfera...nije meni do atmosfere meni je do mog kluba....samo sarajevo je napisao/la:Kod nas i jeste bolja atmosfera od katalonaca jer oni nikad ni nisu bili navijaci vec penzioneri!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.