Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Večeras očekujem laganu pobjedu za mir u kući,i nadam se da će Arteta dobiti crveni pred kraj u takmice da ne igra protiv Citya..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Ma ne mogu ja ocima ovih 11 besramnika,veceras cu gledati gradski derbi a ovi hadalji nek mudo sisaju,.U kojoj su mjeri ti pokemoni osramotili ime kluba ove sezone to se ne moze rijecima opisati,.
-
BigBigBang
- Kontakt:
jao promjena kakva smo mi komedija
fol digla se uzbuna tajni sastanak a isti flopovi i dalje u timu, i dalje vezni na krilima sve isto ko da smo pobjedili proslu utakmicu 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jasan dokaz da su mediji vise digli frku nego ovi nasi...BigBigBang je napisao/la:jao promjena kakva smo mi komedija![]()
![]()
fol digla se uzbuna tajni sastanak a isti flopovi i dalje u timu, i dalje vezni na krilima sve isto ko da smo pobjedili proslu utakmicu
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
nakon onakve tekme u subotu, on ostavi poljskog velemajstora na golu
Prema pisanju francuskih medija, Antoan Grizman je postigao usmeni dogovor sa čelnicima ekipe iz Pariza i očekuje se da on pređe u ovaj klub na kraju ove sezone.
opcija manje za lijevo krilo
Prema pisanju francuskih medija, Antoan Grizman je postigao usmeni dogovor sa čelnicima ekipe iz Pariza i očekuje se da on pređe u ovaj klub na kraju ove sezone.
opcija manje za lijevo krilo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Za sad 2 pogresna pasa Artete i jedna losija reakcija, a tek 8. min i to protiv Swansea, i kako da nam taj igrac nosi igru?
Celik!3,2,2.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Suze u Wengerovim očima,kako onaj Vermalen a i ostali imaju obraza primit platu..
Nek da ostavku i nece niko plakati, ni on ni navijaci.Rosicky je napisao/la:Suze u Wengerovim očima,kako onaj Vermalen a i ostali imaju obraza primit platu..
BONY, naravno.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 25 mar 2014, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja ne vjerujem da su suze hhahah kako smo primili gol, gledam derbi, ove kretene necu da uzimam za ozbiljno vise???Rosicky je napisao/la:Suze u Wengerovim očima,kako onaj Vermalen a i ostali imaju obraza primit platu..
Svaka cast, prizvo si bonio da ga fakat daSamoZeljo je napisao/la:Nek da ostavku i nece niko plakati, ni on ni navijaci.Rosicky je napisao/la:Suze u Wengerovim očima,kako onaj Vermalen a i ostali imaju obraza primit platu..
BONY, naravno.
Vec 2 dana pises kako ce nam ga uvaliti
Ima li neko Wengerovu sliku nakon primljenog gola
Ja sam tog momka prozivao prosle godine, dok je jos igrao u Holandiji i pokusao objasniti da za manje para nema boljeg napadaca na trzistu. Lik nije bezze bio igrac godine u Holandiji (i naj strijelac).VGS je napisao/la:Svaka cast, prizvo si bonio da ga fakat daSamoZeljo je napisao/la:Nek da ostavku i nece niko plakati, ni on ni navijaci.Rosicky je napisao/la:Suze u Wengerovim očima,kako onaj Vermalen a i ostali imaju obraza primit platu..
BONY, naravno.![]()
Vec 2 dana pises kako ce nam ga uvaliti
Ima li neko Wengerovu sliku nakon primljenog gola
Naravno da sam na ovoj temi ismijan. Giroud je za Bonyja bio Romario.
Sigurno je Wenger kriv što samo 3 igača igraju večeras,Rosicky iako ga gotivim al jedini se kida sa Gibbsom zajedno,ovi ko primadone pa Vermalena molim da napusti klub ako ikako voli grb.
Da ne bi bloka zabi Giroud.
Da ne bi bloka zabi Giroud.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
BigBigBang
- Kontakt:
Tako je to, dozivis debakl i genije napravi samo izmjenu koju je morao zbog ozlijede da napravi ista ekipa.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Evo prebacio sam da vidim kako stojimo, i gledaj Girouda odma, veliki majstor covjek mu je daje u prostor a on ide ne krilo nesto i ne prati uopste kretnju odbrane i kuda lopta moze proci hahahahaha kakav diletant, pa ovakve kod Brace u Vrbanjuši poslije 3 treninga nogiraju odma 
Spasi nas Flamini od debakla,kakva nonšalantnost odbrane.
hrpa beskičmenjaka s luzerom na klupi,**** se njima
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cazorla, Vermaelen i Arteta nisu za Arsenala. Sramote se samo.
@Seaman dosadan si.
@Seaman dosadan si.
Celik!3,2,2.
Oj koje hadalje mi imamo
Ovo je žalosno, samo Ox valja, Vermaelen je mrtva kita, veći kikser odavno nije bio u Arsenalu
Ovo je žalosno, samo Ox valja, Vermaelen je mrtva kita, veći kikser odavno nije bio u Arsenalu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.