Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Consigliere
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Consigliere » 20 jul 2014, 20:40

Ne mogu da vjerujem da ce budala istresti 80 miliona za igraca za kojeg nije znao da postoji prije mjesec dana :facepalm:
Nadam se preokretu u zadnji momenat i da mu Monaco ponudi 20 mil po sezoni :mrgreen:

p.s. ako je dobio ime po Bondu, onda se cita Dzejms... ali nadam se da to nama nece biti bitno u buducnosti :pray:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 jul 2014, 20:44

Hames se cita.
I da , doci ce nam.

Carlo ce opet radit sizifov posao , valda moze.

Sto se tice para valda smo naucili da ih ne trebamo komentarisati.
Pero ce to vec pokriti.

Dal ce Ancelotti s druge strane moci na terenu naci balans potrebni , he heej..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 20 jul 2014, 20:44

Ja ne mogu vjerovat da ima još ljudi koji se "pale" na Ozila. Pogledajte medije u Njemačkoj niko ga ne želi u prvih 11. Sigurno neće ni igrat kad se vrate Reus i Gundogan. Ozil je nevjerovatno fizički nemoćan igrač. Ja mislim da je Modrić jači nego on u duelu. Čovjek je u jednoj sezoni nevjerovatno pao u svim segmentima nogometa. On se jednostavno vuče po terenu.... Hvala bogu pa se Real na vrijeme riješio Ozila. U prošloj sezoni je Di Maria pokazao da je daleko ispred Ozila.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 jul 2014, 20:46

franklampard8 je napisao/la:Ima li negdje zvanicna objava da je James potpisao za RMCF ? :)
Ne.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 20 jul 2014, 20:48

Garfield je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da ima još ljudi koji se "pale" na Ozila. Pogledajte medije u Njemačkoj niko ga ne želi u prvih 11. Sigurno neće ni igrat kad se vrate Reus i Gundogan. Ozil je nevjerovatno fizički nemoćan igrač. Ja mislim da je Modrić jači nego on u duelu. Čovjek je u jednoj sezoni nevjerovatno pao u svim segmentima nogometa. On se jednostavno vuče po terenu.... Hvala bogu pa se Real na vrijeme riješio Ozila. U prošloj sezoni je Di Maria pokazao da je daleko ispred Ozila.
:puke:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 jul 2014, 20:49

Mi ovdje podrzavamo Peru u potpunosti :kafa:

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 20 jul 2014, 20:52

U koliko uz hamesa dolazi i napadac onda je transfer glup,ali ako je hames jedino pojacanje jos onda ne vidim razlog panike .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 20 jul 2014, 20:53

Francuski mediji tvrde da će Di Maria do petka postati novi član PSG. Navode kako postoji jedan detalj dogovora između UEFE i PSG, koji javnosti nije bio poznat. Kao što znamo uprava PSG svaki transfer mora nadoknaditi zbog fair-playa. Transfer Davida Luiza su već nadoknadili... PSG je u prošloj sezoni u LP zaradio najviše novca (naravno poslije RMD)... Sav taj novac je UEFA uračunala u nadoknadu fair - playa. Tako da PSG nema problema sa kupovinom Di Marie..
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 jul 2014, 20:55

Taman posla jos napadac.
Kad ces Isca tu gurati , Hamesa.

U biti svi na isti fazon kao Karim koji igra malo povucenije nego vecina centarfora.
Plus ce biti Baletova zamjena na desnom krilu(bolja nego Angel).

Al kako ce sredina izgledati boga pitaj :hmmmmm:

Ne mogu Kroos i Modric bit pivoti , nema sanse , uz Ronalda,Hamesa i Baleta.

I procita valencijin post
po defaltu nije ispratio dosta utakmica , to mu je jel trademark :urnebes:
al si se zajebao za Carvajala jer je on masina
i bek od 22 godine koji ce napredovati i napredovati..

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 20 jul 2014, 20:56

suhi je napisao/la:
Garfield je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da ima još ljudi koji se "pale" na Ozila. Pogledajte medije u Njemačkoj niko ga ne želi u prvih 11. Sigurno neće ni igrat kad se vrate Reus i Gundogan. Ozil je nevjerovatno fizički nemoćan igrač. Ja mislim da je Modrić jači nego on u duelu. Čovjek je u jednoj sezoni nevjerovatno pao u svim segmentima nogometa. On se jednostavno vuče po terenu.... Hvala bogu pa se Real na vrijeme riješio Ozila. U prošloj sezoni je Di Maria pokazao da je daleko ispred Ozila.
:puke:
Da možeš vratit Ozila, bili ga vratio? :think:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 20 jul 2014, 20:57

Rajaz je napisao/la:Mi ovdje podrzavamo Peru u potpunosti :kafa:
Kao i svim poslušnim bitchesima to vam spada u opis posla :kafa:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 jul 2014, 21:04

Kakvu li ce sad formaciju Karlo morati smisliti :? lani je ub'o sa istom (prije svega sa Modrićem i DiMariom) i uzeo titule.
kad kažu Lako je voditi Real Madrid kad imaš Pereza iza sebe :lol: jest al u q

koliko god je privilegija što mu je Perez gazda, koji može nafatati i aliena ako treba - isto toliko je i zayebano, višestruko veci pritisak i odgovonost za rezultat nego u drugim klubovima.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 20 jul 2014, 21:07

Real Madrid i Monaco su postigli dogovor, James će doći za 70 miliona eura (nijedan igrač nije uključen u transfer). Real Madrid će objaviti transfer u sljedećih par dana, a prezentacija će biti u srijedu ili četvrtak. [Cadema SER]

:tokralju: :tokralju:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 jul 2014, 21:10

Oj kako cemo bit zajebani na PES-u picku maternu.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 20 jul 2014, 21:15

Kako ce to Carlo ukomponovati zivo me zanima. Kao sto rece @Raul Luka i Kroos ne mogu biti pivoti i drzati sredinu uz Hamesa koji se ne vraca u odbranu. Xabi ce morati igrati uz standardnog Luku u sredini.
Naprijed se BBC ne dira. Pojacanje od 70 miliona jednostavno mora igrati.
Sta ce biti sa Kroosom, gdje ce on igrati?
Cisto sumnjam da ce se ici sa 4-3-3 na 4-2-3-1 iako bi u tom slucaju iskoristili pun potencijal Hamesa ali je Kroos donji.
Solidne sezone do 23 godine, odlicnih 5 tekmi na mundijalu i eto te u Madridu za 70 miliona. Just Pero. :tokralju:

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 20 jul 2014, 21:22

Raul_64 je napisao/la:Taman posla jos napadac.
Kad ces Isca tu gurati , Hamesa.

U biti svi na isti fazon kao Karim koji igra malo povucenije nego vecina centarfora.
Plus ce biti Baletova zamjena na desnom krilu(bolja nego Angel).

Al kako ce sredina izgledati boga pitaj :hmmmmm:

Ne mogu Kroos i Modric bit pivoti , nema sanse , uz Ronalda,Hamesa i Baleta.
Onako kazem za napadaca,posto se spominje,a nista me ne bi zacudilo.

Ovako cemo imati jaku klupu,3 dobra igraca na klupi sto je jako bitno,nebitno ko bude na klupi. Nesto sto nismo imali prosle sezone. Kad dodas na to ozlijede koje se moraju desiti,i 60 utakmica ove sezone ,svi ce igrati dovoljno.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 jul 2014, 21:26

geoxx je napisao/la:Solidne sezone do 23 godine, odlicnih 5 tekmi na mundijalu i eto te u Madridu za 70 miliona. Just Pero.
Sve tacno , al znas dobro da Pero zna namiriti novac.
A baby face "desetka Madrida" / najbolji strijelac mundiala je idol svakog desetogodisnjaka svijeta u ovom trenutku.
Pare ce se namirit i ne treba o tome brinuti.

A ekipa ? :D
vjerovat Carlu da nece naci kompaktabilnu ekipu
i ponavljati "sezona je duga , sezona je duga"

sto je tacno
barem 60 utakmica
gdje nemas Jesea prva 2,3 mjeseca
gdje ce se Ronaldo morati vise cuvati nego prije
gdje nece imat klasicnog rezervnog napadaca(bar se nadam da necemo , kad ce vec Hames doci)

a onda pocnes racionalizirati i govoriti da ce biti dovoljno minuta za svakog
jer i prosle godine dodas Angela,Khediru(2 zdrava mjeseca), Moratu i Jesea u mix
pa je opet Ihko odigrao najvise utakmica od svih
a ove godine ce biti jos vise ...

Kad je vec blizu , ajmo malo trazit pozitivnih stvari.
Kad vec Pero zagorcava zivot Carlu :kafa:

@suhi , slicno i ja napisa

Hames , Bale , Ronaldo , Isco , Jese
za 3? ofanzivne pozicije nije previse
pogotovo kad uzmes u obzir da Jesea nema par mjeseci , da ce se Ronaldo morat cuvat vise
i da koliko god ne volio tvoju formaciju :tralala:
da nam daje tu dodatnu fleksibilnost tu , pa da imamo igrace za svaki tip utakmice..

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 20 jul 2014, 21:27

Lopez
Carvajal Ramos Pepe Marcelo

Kroos Modrić

Ronaldo James Bale

Benzema

James puno trči... Na SP se vraćao u odbranu i pomogao... To treba maksimalno koristiti. Imamo Isca koji može uskočiti kad god treba. Bale se vraća tako da tu nemamo problema. Ronaldo se nekad vrati nekad ne vrati.
Treba forsirat Kroosa i Modrića što više. Sad lijepo u SAD kad budemo stavite ih zajedno u sobu. Neka se upoznavaju.

Rasputin
Kontakt:

Post Postao/la Rasputin » 20 jul 2014, 21:28

rijesena dilema slika i onako je benzema sve osim napadaca

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 20 jul 2014, 21:30

Rasputin je napisao/la:rijesena dilema slika i onako je benzema sve osim napadaca
Ništa bez Benzeme :nene:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []