FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

eliminator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la eliminator » 15 jun 2011, 20:19

aleksandar_veliki je napisao/la:Trenutno nema nikakvih pojacanja, price o ovom ili onom su samo suplje. Prema tome, beze vam je prica.
bice sve jasnije nakon prozivke

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jun 2011, 20:21

eliminator je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Trenutno nema nikakvih pojacanja, price o ovom ili onom su samo suplje. Prema tome, beze vam je prica.
A kada je prozivka? Ako me ne bude mrzelo da malo vidim sta se desava.Naravno jedino ako je na Grbavici. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jun 2011, 20:24

Devil je napisao/la:
A kada je prozivka? Ako me ne bude mrzelo da malo vidim sta se desava.Naravno jedino ako je na Grbavici. ;)
19.06 je prozivka. Koliko sam ja čuo, biće svega, jedva čekam :D

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 jun 2011, 20:27

Devil je napisao/la:
Da na grbavici je u nedjelju,satnicu ne znam....
Generalno gledajuci tesko je ocekivati da nece biti pojacanja,znaci logicno.Imamo solidne finansije,otislo nam je 5-6 igraca...Siguran sam da necemo ostati na Vasilicu i Bogiju kao jedinim stoperima :mrgreen: ...isto tako,sigurno je da nam Ramic nece biti napadac kojeg imamo,a da se prislanjaju Baljic i Nikolic...znaci nema sanse...ako ode Mirko,nemamo beka,Stanic je tu onako kao potreba,sumnjam da ce biti samo on i niko vise na toj poziciji...sve ostalo manje vise imamo,ali ako hocemo biti kvalitetniji,u sta vjerujem,moze se desiti...ja vjerujem u dolazak 4 igraca koji su bolje kvalitete :mrgreen: ...i uopste se ne sekiram :mrgreen: ...na kraju krajeva,cilj nam je da se jacamo,i sefu i upravi,a ne da nam ode 5 igraca a mi da dovedemo samo Drakula,koji se mora dokazati kod nas :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 15 jun 2011, 21:01

Sutra će klub objaviti saopćenje za javnost u kojem će sve biti jasno što se pojačanja tiče. Toliko.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 jun 2011, 21:04

Hajde da vam covjek povjeruje,kada pojedinci toliko najavljuju dobre vijesti.Mene samo strah da ne bude kao i u Januaru ,a takodjer i pred pocetak prosle sezone,kada ste na sva usta najavljivali cuda,pa na kraju nista.Identicne su se price pricale,tako da nisam bas siguran.Iskreno bih volio da ste upravu,jer nam je to potrebno,ali ako je sve suplja,onda fakat ne znam kakve su vam to furke.Hajde Omare 500,javi na pp kakve nas to lijepe vijesti ocekuju.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 15 jun 2011, 21:36

barbarez je napisao/la:Hajde da vam covjek povjeruje,kada pojedinci toliko najavljuju dobre vijesti.Mene samo strah da ne bude kao i u Januaru ,a takodjer i pred pocetak prosle sezone,kada ste na sva usta najavljivali cuda,pa na kraju nista.Identicne su se price pricale,tako da nisam bas siguran.Iskreno bih volio da ste upravu,jer nam je to potrebno,ali ako je sve suplja,onda fakat ne znam kakve su vam to furke.Hajde Omare 500,javi na pp kakve nas to lijepe vijesti ocekuju.
pa nije bas ista situacija , koliko se sjecam bas smo nakon januara potpisali neke sponzorke ugovore , te nismo imali ni glavnog sponzora , pare od lige sampiona su tek nekad sad dosle mislim mjesec ,dva od djeke tek su rate pocele stizati itd. jbga ide se polako ono sto je najbitnije kako se govori da igracima se ne ostaje duzno znaci redovno sve uz to vraca se onaj dug ...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jun 2011, 21:50

U belgiji se radi kao , a znamo gdje buba igra :D Ma sabura ljudi ..... :mrgreen: Bice burno :D

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 15 jun 2011, 22:02

dodji po muslimovica haha
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 15 jun 2011, 22:10

Kako price kruze a ne price mahalske nego pouzdane,doci ce par igraca na koje se mozemo popisati tipa Drakul,i 2,3 za nase prilike super kvalitetna igraca,da li ce to biti dovoljno za evrope ne zna se,ali za Premier ligu(kako bahato zvuci) bez beda predobri igraci.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 15 jun 2011, 22:21

Ljudi vama trebaju bar dva -tri ljevaka.Dođite na TK imamo ih na izvoz.mala šala -ali ozbiljno mislim-sa srećom vam u daljim takmičenjima

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jun 2011, 22:22

Meni ovaj moler što mi je krečio, kaže kreso trebu od Ćorluke, i rekla mu da Vedran želi u Želju. :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Sirenje
Kontakt:

Post Postao/la Sirenje » 15 jun 2011, 22:33

KB-TM87 je napisao/la:Meni ovaj moler što mi je krečio, kaže kreso trebu od Ćorluke, i rekla mu da Vedran želi u Želju. :lol:
HAHAHAHAH
ja sam cuo da je zovnuo i Luku al da se ovaj jos premislja :D

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 15 jun 2011, 22:51

LudLo 4 je napisao/la:Kako price kruze a ne price mahalske nego pouzdane,doci ce par igraca na koje se mozemo popisati tipa Drakul,i 2,3 za nase prilike super kvalitetna igraca,da li ce to biti dovoljno za evrope ne zna se,ali za Premier ligu(kako bahato zvuci) bez beda predobri igraci.
jesu li tI SUPER kvalitetni iz naše lige ili ?

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 15 jun 2011, 22:52

nidi je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Kako price kruze a ne price mahalske nego pouzdane,doci ce par igraca na koje se mozemo popisati tipa Drakul,i 2,3 za nase prilike super kvalitetna igraca,da li ce to biti dovoljno za evrope ne zna se,ali za Premier ligu(kako bahato zvuci) bez beda predobri igraci.
adilović , dialiba navodno ...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 15 jun 2011, 22:55

nidi je napisao/la:
Nisu iz nase lige,kako ce biti ako su oni super za nase lige ,logicno da nisu od nas,a doci ce polovnjaka sigurno sad jel to Adilovic ili nego drugi nebitno.Uglavnom znat ce se ubrzo i ovo se nece izjaloviti,barem se nadam(o).
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 15 jun 2011, 22:58

zna li se ide li šeha

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 15 jun 2011, 22:58

Da li mi neko može reći na PP potencijalna pojačanja? Ubih se od razmišljanja.Unaprijed hvala.
FEDERER= KLOC

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 15 jun 2011, 23:03

Iker C je napisao/la:Da li mi neko može reći na PP potencijalna pojačanja? Ubih se od razmišljanja.Unaprijed hvala.
u obzir samo dolaze provjerene i povjerljive informacije

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 15 jun 2011, 23:05

lisander je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Da li mi neko može reći na PP potencijalna pojačanja? Ubih se od razmišljanja.Unaprijed hvala.
u obzir samo dolaze provjerene i povjerljive informacije
Evo i ja bi zamolio ako nekom nije mrsko bar da nas malo informise ma mogu i spekulacije
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Orvel i 51 gost.