www.djezapelo.ba

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hocel oni da ih mi iskakiljamo do smrtineroazzurni je napisao/la:ako smijem koju reci o Adilovicu:
znaci zivotom se smijem zakleti da je momak fizicki/kondiciono najspremniji igrac ove nase usrane lige, to zna nasa citava carsija i za to mu skidam kapu, medjutim sta je njegov problem, njegov otac, frajer ima cudne poremecaje vrijednosti...mali nikad nece uspjeti u celiku, i to je realnost, zato mu ja zelim svu srecu svijeta gdje god da ode. Momak je postao omrazen u cijelom gradu bas zbog svog oca, koji ga po mom misljenju i sputava u karijeri i nabija mu bespotrebni teret na ledja, znaci frajer upadne na trening i "naredi" Ibraki da sve akcije idu na njegovog sina, da ovaj izvodi sve prekide, penale, da svaki vezni igrac u akciji prvo mora pokusat naci njegovog malog a ostalo nije bitno...ma fuj. Uglavnom ako dodje kod vas ja vjerujem da ce puno bolje igrati(rasterecenije) i da njegov babo nece imati uticaj na želju koliki je imao na likČe. Mada ja ne sumnjam da ce se on(otac) uvezati sa nekim vasim lokalnim kabadahijama(kakav je i sam) i onda nastaje ŠekiShow, primitivizam kakav se rijetko vidja...
pozdrav, i sretno vam sa Adilović family
ma ok, ne kazem ja da ce kod vas bit kao kod nas da upada na treninge i odredjuje ko ce igrati i ko ce biti kapiten, ali ne pusi ni ta tvoja prica o strogom Osimu, naravno osim ako vi kao navijaci ne stanete u njegovu odbranu, jer nije ni Ibraka htio njega slusati pa boooom ode Jaguar. Nemam namjeru s ovim da sad nesto kenjam i pravim terminatora od njega, zaista, al eto nako vam samo kazem da je frajer jedno veliko zlo, al ne sumnjam da ce te vi izaci s njim na kraj kad vec mi nismo znali/htjeli...bosnas_ je napisao/la:podrzavam dolazak Adilovica.a to za njegovog babu,eh to kod Osima ne pije vode..mrsnut ce ga ne samo sa Grbavice nego i iz Sarajeva...Nijaz Brkovic je pokusao Osimu naturiti svog sina,i svi znamo kako je zavrsio..kod Osima to ne pali...Adilovic je po meni medju 3 najbolja napadaca u Bh ligi,bar je 10 puta bolji od ijednog naseg napadaca,pogotovo od Popovica! vjerujem da ce u Zelji pokazati sav svoj potencijal,ali naravno nama treba jos jedan napadac,kao sto je npr Buba...onda bi u napadu konkurencija bila zestoka...ostati samo na Adilovicu,je smrtonosan potez uprave..treba nam jos jedan napadac inace eto belaja u narednoj sezoni!
Slazem se sa tobom.Sa Zeljom sam prosao sve i svasta.Kako igracki ,tako i navijacki.Znao sam raspust cijeli provesti na treninzima,potrosio para i para,na novine cekajuci informacije o kojekakvim pojacanjima.Onda dodjem ovdje na forum,kontam hajde mozda nesto i bude tacno.Ali sto vise citam shvatam,koliko mi megamona imamo,pogotovo iz njegovog hairliskog doba,kada se taslacio sa Blekicem.Svi sve znaju,samo nece o imenima moglo bi se izjalovit,pa je onda sve to preraslo u sprdnju.Kakve su im to furke.Koji vam je **** vise,ako znate nesto recite konkretno,ako ne znate,sta pravite cirkus od kluba.Cega se bojite da Gracic cita forum ,pa samo cekao da vi napisete nesto da vas on zajebe,i onda propao transfer jer ste vi izletili na forumu.lottdogg je napisao/la:ja ne znam ko dolazi al bi bilo fino da svi ovi sto bubaju i prave posalice naprave transfer u banovice. pa nije vasar da se 10 stranica sprda sa temom naseg kluba
ma stvar je u tome sto ovdje pola raje nema pojma ko bi treba doci , mozda dva tri lika a ostalo se zeza ...a sto se tice adilovica i njegovog oca samo da kazem da bi ta prica imala smisla da je period od prije 7,8 godina kad je bilo oko naseg kluba svega i svaceg dok danas cisto sumnjam da ce moci takvim pristupom prismrditi ulazu na grbavici a ne da naredjuje ...barbarez je napisao/la:Sa Zeljom sam prosao sve i svasta.Kako igracki ,tako i navijacki.Znao sam raspust cijeli provesti na treninzima,potrosio para i para,na novine cekajuci informacije o kojekakvim pojacanjima.Onda dodjem ovdje na forum,kontam hajde mozda nesto i bude tacno.Ali sto vise citam shvatam,koliko mi megamona imamo,pogotovo iz njegovog hairliskog doba,kada se taslacio sa Blekicem.Svi sve znaju,samo nece o imenima moglo bi se izjalovit,pa je onda sve to preraslo u sprdnju.Kakve su im to furke.Koji vam je **** vise,ako znate nesto recite konkretno,ako ne znate,sta pravite cirkus od kluba.Cega se bojite da Gracic cita forum ,pa samo cekao da vi napisete nesto da vas on zajebe,i onda propao transfer jer ste vi izletili na forumu.lottdogg je napisao/la:ja ne znam ko dolazi al bi bilo fino da svi ovi sto bubaju i prave posalice naprave transfer u banovice. pa nije vasar da se 10 stranica sprda sa temom naseg kluba
Prijatelju,Sarajevo je dosta velik grad u odnosu na ostale po broju stanovnika,tako da i po broju nazovi "kabadahija i mangupa" prednjaci nad ostalim sredinama siguran sam...bilo ih je i jako veliki i siguran sam dosta vecih od tog šekija,da sad ne nabrajam imena,pa nisu uspjeli da poremete,uticu,naredjuju,sude i drze pod kontrolom neke stvari..a i na kraju krajeva vidis i sam gdje su svi ti mangup zavrsili..a zeljo sarajevo pa i celik ce ostati tamo gdje jesu i uvjek ce biti malo iznad svega toga...neroazzurni je napisao/la:ma ok, ne kazem ja da ce kod vas bit kao kod nas da upada na treninge i odredjuje ko ce igrati i ko ce biti kapiten, ali ne pusi ni ta tvoja prica o strogom Osimu, naravno osim ako vi kao navijaci ne stanete u njegovu odbranu, jer nije ni Ibraka htio njega slusati pa boooom ode Jaguar. Nemam namjeru s ovim da sad nesto kenjam i pravim terminatora od njega, zaista, al eto nako vam samo kazem da je frajer jedno veliko zlo, al ne sumnjam da ce te vi izaci s njim na kraj kad vec mi nismo znali/htjeli...bosnas_ je napisao/la:podrzavam dolazak Adilovica.a to za njegovog babu,eh to kod Osima ne pije vode..mrsnut ce ga ne samo sa Grbavice nego i iz Sarajeva...Nijaz Brkovic je pokusao Osimu naturiti svog sina,i svi znamo kako je zavrsio..kod Osima to ne pali...Adilovic je po meni medju 3 najbolja napadaca u Bh ligi,bar je 10 puta bolji od ijednog naseg napadaca,pogotovo od Popovica! vjerujem da ce u Zelji pokazati sav svoj potencijal,ali naravno nama treba jos jedan napadac,kao sto je npr Buba...onda bi u napadu konkurencija bila zestoka...ostati samo na Adilovicu,je smrtonosan potez uprave..treba nam jos jedan napadac inace eto belaja u narednoj sezoni!
Daj tog klosara vamo da mu objasnimo neke stvari !hordas'87 je napisao/la:ja sam imao priliku da upoznam tu spodobu i to je stvarno da te bog dragi sacuva a ovo za ulijetanje u trening mi je pricao jedan prijatelj u zenici
Dajte molim vas , uozbiljite se ! Pa momku je 25 god nema potrebe za tim tkz guranjem trenutno , i vecina tih stvari sto se desavala je potekla iz njegovog neslaganja sa upravom Celika ! Uostalom kao sto neko rece prije , Sa je malo veca sredina tako da ovde niti moze ( moze probati ), niti ce raditi takvo nesto !hordas'87 je napisao/la:ja sam imao priliku da upoznam tu spodobu i to je stvarno da te bog dragi sacuva a ovo za ulijetanje u trening mi je pricao jedan prijatelj u zenici
Admiral_TM87 je napisao/la:Cestitke Vasilicu
Pridružujem se.tm8782 je napisao/la:Admiral_TM87 je napisao/la:Cestitke Vasilicu