GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Damian
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Damian » 28 jul 2013, 11:53

Titova-Juga je napisao/la:Ima li igdje cijeli intervju ovog retardiranog narkica :?:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/prijen ... 96324.html" onclick="window.open(this.href);return false;

imas mozda tu..
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 jul 2013, 11:57

Hajd nek neko veceras postavi dobar link za tekmu,hvala unaprijed.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 jul 2013, 12:33

arelinho je napisao/la:Hajd nek neko veceras postavi dobar link za tekmu,hvala unaprijed.
http://sportska-tv.com/ Bit ce tu

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jul 2013, 13:25

gerdmuller je napisao/la:Ocigledno je da ratni profiter zeli da BBB-i dođu na zapad protiv Sheriffa jer zeli iscenirati sukob doticnih i njegovih dupelizaca i ulizivaca.
Jasno.Al sumnjam da će itko od njih pisnut.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 jul 2013, 19:05

Kruno **** , treba što prije da leti sa klupe Dinama. Čovjek pojma nema , evo i današnja postavka protiv Rijeke to pokazuje.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 jul 2013, 19:18

Dinamo za dva dana igra puno bitniju utakmicu od ove danasnje. Ako danas kiksa ima cijelo prvenstvo da to nadoknadi, a kiks u utorak moze da bude kljucni u Europi, pa je i logicno da se igraci odmaraju, pogotovo kad je ovakvo vrijeme koje bas i ne dozvoljava velike napore. Ja vjerujem da i ovakav Dinamo moze pobijediti na Kantridi. Steta sto mi je net prelos vec danima, pa ne mogu da gledam utakmicu.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 28 jul 2013, 19:42

Nemas sta pogledat, igramo ocajno. Jednio sto me vise zivcira od Krune i igre Dinama je Bozo Susec. Lik se tako ulaci Mamicu u supak da to nisu istine...
RIP CITY!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 28 jul 2013, 19:52

Ocajna igra je vise zbog Rijeke koja namjerno igra bunker, iskreno ocekivao sam mozda da ce na domacem terenu barem malo stisnuti Dinamo. U prvom pol nisu imali niti jednu priliku.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 jul 2013, 20:56

Nemogu se sjetit jesam goru utakmicu gleda u zadnjih....pa ikada. slika

Odvratno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 jul 2013, 20:58

Dobit Šerifa bez primljenog gola, to je puno važnija utakmica
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 28 jul 2013, 20:59

Tritolone je napisao/la:Nemogu se sjetit jesam goru utakmicu gleda u zadnjih....pa ikada. slika

Odvratno.
:!: :!:
RIP CITY!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 jul 2013, 21:56

Damian je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Nemogu se sjetit jesam goru utakmicu gleda u zadnjih....pa ikada. slika

Odvratno.
:!: :!:
:!: :!: :!:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 29 jul 2013, 00:29

Jel' izvukao Dinamo koju paru za onog Calella ?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 jul 2013, 06:59

:lol: Ne znam kako niste naucili, utakmice od kojih se najvise ocekuje uvijek budu najgore. Veliki derbiji su zanimljivi samo zbog imena klubova, igra rijetko kad zadovolji ocekivanja, a tako i ova utakmica. Ja hvala Bogu nisam gledao, a s 0-0 sam zadovoljan. Sad protiv Sheriffa upisat minimalno 2-0 pobjedu i super, a i Rijeci sretno u cetvrtak.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 29 jul 2013, 11:28

U vezi ove kazne?! Uefe?? Dinamu, da kažem koju jer sam bio na utakmici.
Dakle, kao što sam već prije pisao, na istok se ulazilo na način da su vas pregledavale dvije kontrole. Prvo sami redari na ulazu nakon prolaska kroz brojač karata, a zatim interventni policajci!!! koji su pregled vršili punu minutu (uključujući i izuvanje!!!). Pojedini redari su imali neki spisak (navodno je riječ o spisku Boysa), pa oni koji su bili na spisku kasnili su na tekmu dobrih 20 minuta. Tribina je bila stvarno ugodno popunjena. E sad, ono što je najtužnije i najžalosnije od svega jest da NIKAKVOG, dakle nikakvog navijanja nije bilo!75- 80 minuta sablasne tišine, tišine koja je toliko neugodna da se može čuti udarac po lopti, dovikivanje na terenu, trener Luksemburžana kako se dere.. Tišina koja smeta, boli, ne samo mene kao neutralnog promatrača, nego i same ljude na istoku, Dinamovce od rođenja. U 25. - 30. minuti jedno 50-tak momaka (moja pretpostavka da je riječ o Boysima) dolazi na tribinu nakon bezobrazne procedure na ulasku i smještaju se na dijelu tribine u smjeru juga. Od ostatka vremena, 10-15 minuta čulo se sljedeće pjevanje: "Mamiću cigane, odlazi i svetinje", "Igrajte ped.eri". Bila je još jedna pjesma koju su dugo vrtili i poslije toga MUK!! Tek kad bi Dinamo malo priprijetio i kad je dao gol, moglo se čuti nekog kratkotrajnog navijanja, koje bi se ugasilo prije nego bi i počelo.
I onda upalim radio i čujem da je Dinamo kažnjen od UEFA-e za nekakvo rasističke i diskriminirajuće povike i ja sebe upitam, pa dovraga di sam ja bio kad to nisam čuo??!
Ovo sigurno nije kazna Uefe, jer ako jest, mogu počiniti kolektivni harakiri, ovdje je riječ o potezu očajnika, jednog prepredenjaka koji perfidno pokušava izbaciti i posljednje navijače sa Istoka, koji se pokušava na jedan bezobrazan i brutalan način obračunati sa neistomišljenicima. Tuđman je Boyse udarao, mlatio i privodio ali im nikad nije zabranjivao navijanje. Nikad nije zatvorio Sjever ili Istok. Ali, ovaj, ovaj lisac će učiniti sve, prodati će vlastitog ćaću da ostane u stolici.
Ni čija nije do zore gorjela!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 jul 2013, 12:35

Kaj sereš,super je bila atmosfera.slika

Signore je napisao/la:Dinamo za dva dana igra puno bitniju utakmicu od ove danasnje. Ako danas kiksa ima cijelo prvenstvo da to nadoknadi, a kiks u utorak moze da bude kljucni u Europi, pa je i logicno da se igraci odmaraju, pogotovo kad je ovakvo vrijeme koje bas i ne dozvoljava velike napore.
A stalno se hvalio kako ima dvije podjednake postave. :( Atomski GNK.
starmo94 je napisao/la:Jel' izvukao Dinamo koju paru za onog Calella ?
Mislim da ne.

Još 2 stvari oko kazne:kazna je "dobivena",a komisija,koja treba odlučivat o kaznama za prošli tjedan,se nije niti sastala (tek 22.8.).Kao drugo...u "dopisu" nigdje ne pise da je kazna zbog homofobnih ispada kao što ovaj tvrdi.
Jednostavno sam oduševljen.Čovjek je nadmašio samog sebe.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 29 jul 2013, 13:32

Uefa misli objavit kaznu sutra na dan utakmice :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa znaci mi bi trebali saznat da se istok zatvara na dan utakmice kad je vecina ljudi kupila ulaznicu za tu tribinu :lol: :lol:

Pa veze rade cuda.
RIP CITY!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 jul 2013, 16:38

[youtube][/youtube]

Koji ej ovo kralj. :mrgreen:
1946

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 jul 2013, 18:15

Ode estetika :mrgreen:

slika

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 30 jul 2013, 04:27

Da je jednog Mamica u BIH , pa nek radi sta hoce nek im je i menadzer i babo i majka , samo da nam napravi ovakav klub! Nek uzima 80% samo da gledamo i mi ozbiljan fudbal jednog dana u BIH , da i nasa talentovana djeca mogu negdje doci u bolju sredinu jer nemogu napustati bih prije 18 god a nijedna ih akademija ili Nogometna skola nece sa 18!!! Dajte nam Mamića , evo vam cijela liga :lol: :lol: :lol:
>>No body likes us but we dont care<<

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.