FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zike_HzSa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zike_HzSa » 02 dec 2009, 14:17

Gerrard je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:FEDERALNI RADIO, EMISIJA CENTRALNI ZATVOR KOJA POCINJE U 15:30. GOSTI EMISIJE PREDSTAVNICI BORDO PRIJATELJA 1946
Hvala na info ;)

Usput sinoc smo ostali bez jos jednog brata sa tribine u tragicnoj saobracajnoj nesreci kod Semizovca zivot je izgubio dvadesetogodisnji Haris Hasanbegovic ... R.I.P.

Izgubili smo još jednog brata sa sjevera...

Rahmet mu duši!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 dec 2009, 14:19

R.I.P.

Tuzno je pomisliti da je vjerovatno u nedjelju bio na nasem stadionu a da ga sad vise nema.....

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 dec 2009, 14:30

Gerrard je napisao/la:Usput sinoc smo ostali bez jos jednog brata sa tribine u tragicnoj saobracajnoj nesreci kod Semizovca zivot je izgubio dvadesetogodisnji Haris Hasanbegovic ... R.I.P.
Tuzno je kad ode jedan mlad zivot.

Neka mu dragi Allah podari vjecni Dzennet!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2009, 14:37

zao mi je sto cala ide jbg...ipak je on nase dijete i voli klub...al eto puno srece mu zelim...treba nam taj stoper kao pojacanje jer tu smo najtanji...samo torlaka imamo od pravih stopera...uh kad bi vule doso...daleko najaca odbrana u pl i jos dupovca nek prikljuce iz juniora.S tim da bi i o desnom beku mogli razmislit...osim mirze mi nemamo desnog beka...znaci stoper i desni bek su prioriteti...pa cak i lijevi al eto hajd...hadzija moze po potrebi dole odigrat

Vezni red...eto cala ode..al ostaje pape,hame,dado,maksa ce gore isto igrat ako se vule vrati i naravno nas univerzalac dudo....i jos kenu i amela iz juniora nek prikljuce i kompletirani smo....ne trebaju nam tu pojacanja.

napad...taj huskic nezz kakav je...al buducnost je prva u federalnoj ligi pa vjerovatno ima odredjeni kvalitet...mada imamo 3 spica jbg...nije nam tolko potreban al dobro..avdic je vec u godinama....on bi bio nasljednik.

Sto se smajlovica tice...strasno dobar igrac...cini mi se da je u zvijezdi nosio br 7 prsle god...prebrz i preopasan...moze na krilo nekad umjesto mumija...

R.I.P. HARIS :(
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 02 dec 2009, 15:00

sarajlija89 je napisao/la:zao mi je sto cala ide jbg...ipak je on nase dijete i voli klub...al eto puno srece mu zelim...treba nam taj stoper kao pojacanje jer tu smo najtanji...samo torlaka imamo od pravih stopera...uh kad bi vule doso...daleko najaca odbrana u pl i jos dupovca nek prikljuce iz juniora.S tim da bi i o desnom beku mogli razmislit...osim mirze mi nemamo desnog beka...znaci stoper i desni bek su prioriteti...pa cak i lijevi al eto hajd...hadzija moze po potrebi dole odigrat

Vezni red...eto cala ode..al ostaje pape,hame,dado,maksa ce gore isto igrat ako se vule vrati i naravno nas univerzalac dudo....i jos kenu i amela iz juniora nek prikljuce i kompletirani smo....ne trebaju nam tu pojacanja.

napad...taj huskic nezz kakav je...al buducnost je prva u federalnoj ligi pa vjerovatno ima odredjeni kvalitet...mada imamo 3 spica jbg...nije nam tolko potreban al dobro..avdic je vec u godinama....on bi bio nasljednik.

Sto se smajlovica tice...strasno dobar igrac...cini mi se da je u zvijezdi nosio br 7 prsle god...prebrz i preopasan...moze na krilo nekad umjesto mumija...

to je taj..prebrz za nasu ligu
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 02 dec 2009, 15:00

sarajlija89 je napisao/la:zao mi je sto cala ide jbg...ipak je on nase dijete i voli klub...al eto puno srece mu zelim...treba nam taj stoper kao pojacanje jer tu smo najtanji...samo torlaka imamo od pravih stopera...uh kad bi vule doso...daleko najaca odbrana u pl i jos dupovca nek prikljuce iz juniora.S tim da bi i o desnom beku mogli razmislit...osim mirze mi nemamo desnog beka...znaci stoper i desni bek su prioriteti...pa cak i lijevi al eto hajd...hadzija moze po potrebi dole odigrat

Nek mu bude laka zemlja bosanska i da mu Allah podari lijep Dzenet
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2009, 15:22

edo_malesak je napisao/la:

ma zapamtio sam ga...prosle godine kad je zvijezda na kosevu igrala doslo pola gradacca na tekmu hehe... a ja bio na zapadu...a i vas iz gradacca dosta bilo na zapdu...pa ga zovu smajo..smajo :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 02 dec 2009, 15:25

sarajlija89 je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la:

ma zapamtio sam ga...prosle godine kad je zvijezda na kosevu igrala doslo pola gradacca na tekmu hehe... a ja bio na zapadu...a i vas iz gradacca dosta bilo na zapdu...pa ga zovu smajo..smajo :mrgreen:
Dobro je da ce biti pojacanje :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 02 dec 2009, 15:26

Stole iz Bora je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Usput sinoc smo ostali bez jos jednog brata sa tribine u tragicnoj saobracajnoj nesreci kod Semizovca zivot je izgubio dvadesetogodisnji Haris Hasanbegovic ... R.I.P.
Tuzno je kad ode jedan mlad zivot.

Neka mu dragi Allah podari vjecni Dzennet!
AMAR OSIM!!!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 02 dec 2009, 15:27

Gerrard je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:FEDERALNI RADIO, EMISIJA CENTRALNI ZATVOR KOJA POCINJE U 15:30. GOSTI EMISIJE PREDSTAVNICI BORDO PRIJATELJA 1946
Hvala na info ;)

Usput sinoc smo ostali bez jos jednog brata sa tribine u tragicnoj saobracajnoj nesreci kod Semizovca zivot je izgubio dvadesetogodisnji Haris Hasanbegovic ... R.I.P.
Fakat nemogu da vjerujem Rahmet mu dusi :cry:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2009, 15:41

2. NAJBOLJI FUDBALER PREMIJER LIGE BiH U 2009.
(Selektor: Adnan Beganović, SportSport.ba)

Amer Osmanagić (Velež)
Stojan Vranješ (Borac)
Dalibor Šilić (Široki Brijeg)
Mario Ivanković (Zrinjski)
Duško Stajić (Modriča)

Joj sramote jbt....Skore nema medju nominovanim :roll: ...morace se ovaj selektor promjenit :lol:..........nemojte zaboravit slusat ovu emisiju...radio federacije...95.7 ;)

alibi

Post Postao/la alibi » 02 dec 2009, 15:54

ultra@rajvosa je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:
Hvala na info ;)

Fakat nemogu da vjerujem Rahmet mu dusi :cry:
Rahmet mu dusi.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 02 dec 2009, 15:55

Nek počiva u miru,a porodici iskreno saučešće.

:cry: :cry: :cry:

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 02 dec 2009, 16:01

sarajlija89 je napisao/la:2. NAJBOLJI FUDBALER PREMIJER LIGE BiH U 2009.
(Selektor: Adnan Beganović, SportSport.ba)

Amer Osmanagić (Velež)
Stojan Vranješ (Borac)
Dalibor Šilić (Široki Brijeg)
Mario Ivanković (Zrinjski)
Duško Stajić (Modriča)

Joj sramote jbt....Skore nema medju nominovanim :roll: ...morace se ovaj selektor promjenit :lol:..........nemojte zaboravit slusat ovu emisiju...radio federacije...95.7 ;)
Nema ni Bilbije... Ovo je neka zahebancija...

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 02 dec 2009, 16:16

Skore nema jer je nominovan za najboljeg igraca(ne samo PL) . A Bilbija je nominovan za najboljeg mladog igraca ili nest tako.. Mozda je to razlog...

High

Post Postao/la High » 02 dec 2009, 16:28

Kraj prvog dijela sezone je mozda mogao biti i bolji,ali sta je tu je.Na pocetku iste smo izgubili nekoliko vaznih bodova,nastupi u Europa ligi su nas kostali,zbog iscrpljenosti,ali moramo biti zadovoljni jer se dosta toga uradilo,za nase uslove i previse.

1.kolo-protiv slobode,osvojen bod,s tim da smo prvi primili gol,onda tamo negdje pred kraj izjednacili,stvarali prilike do kraja meca,ali je ostalo tako.Utakmica sa,dosta,dosta sansi.

2.kolo-gostovanje u modrici.To je bila utakmica prije one protiv svedjana,svi se nadali dobrom rezultatu,ali smo porazeni sa 3:0 i vec tada su mnogi mislili negativno o revansu na kosevu sa istom ekipom,ali to je kasnije sve demantovano.Sjecam se da smo jako,jako lose igrali,gotovo bez ijedne prilike.

3.kolo-U goste dosla ekipa veleza.Onako,puni optimizma dosli na Kosevo,najavljivali dobru igru,ruku na srce tako je i bilo,veoma kvalitetna ekipa.Tu smo opet prvi primili gol,kasnije izjednacili.Rezultat mozda i najrealniji.

(4.kolo - odgodjena utakmica sa olimpikom)

5.koloPoslije ispadanja od Cluja u goste dosao travnik,iako porazeni svi puni ponosa dosli na Kosevo.To je bila treca utakmica u ligi da smo prvi primili go.Lopta sa strane ubacena,niko nije natrcao i tako su poveli.Kasnije sa pola snage preokrenuli i osvojili ta tri boda.

6.kolo-Laktasi na Kosevu.Utakmica u kojoj smo dali tri gola gostima,primili jedan na kraju utakmice .Ova utakmica,kao i ona protiv travnika je bila neka prekretnica,poslije ispadanja i svega,tako da je iskoristena,na najbolji moguci nacin.

7.kolo-Gostovanje u trebinju.Najavljivana pobjeda,dobar rezultat.Na kraju poraz,i to golom u zadnjim minutama utakmice,slicno kao i prosle godine.Mi imalo najvise dvije prilike,nismo iskoristili.

8.kolo-Prije ove utakmice odigrana kup utakmica sa Radnikom,koja je rijesena rezultatom 4:0za nas.Poslije toga u goste dosao celik.Tri gola Skore,gosti nam dali taj jedan pogodak.Jos jedna odlicna utakmica,sa puno golova.

(Poslije utakmice sa celikom,odigrana kup utakmica protiv zrinjskog - kuci,rezultat 1:1,opet losa igra.)

(8.kolo-odgodjeno-rijeci suvisne)

Zatim utakmica u mostaru,jos pod sjenkom svega se gostovalo.Rezultat na kraju bio 0:0,tako da smo ispali iz kupa.

Poslije toga odigrana zaostala utakmica protiv olimpika na grbavici.Zavrsena nerijeseno 1:1,bez prisustva Hordi,na sjevernoj tribini slika sa Vedranovim likom.

10.kolo-Utakmica protiv Zvijezde kuci.Pobijedili 1:0,opet losa utakmica,ali kad se uzme u obzir sve,tri boda su najvaznija.

12.kolo-Docekali slaviju kuci,poslije tri godine smo ih napokon pobijedili kuci.Na kraju rezultat 2:0,mozemo reci neki uvod za odlicne partije poslije.

13.kolo-Gradski derbi,94. po redu.Ja licno sam bio pesimista sto se ove utakmice tice,ali na kraju sam pogrijesio.Utakmica odlicno pocela,prijetili smo,istrcavali te kontre.Na kraju poveli iz penala za sou na sjevernoj tribini.U drugom poluvremenu primili gol,u tom dijelu utakmice smo malo slabije igrali,da bi kasnije do nadoknadili i rijesili utakmicu.Po meni,nasa najbolja utakmica prvog dijela.

14.kolo-Ekipa iz prijedora.Bez puno napora pobijedili goste,utakmica sa dosta lijepih poteza,golova,akcija.

15.kolo-Gostovanje u banja luci.Zahuktalom borcu,koji je izgledao opasno,iz njihovog tabora najavljivaji pobjedu,titulu.Stadion pun,sve je nekako bilo spremno za njihovu pobjedu,ali onda nasa kontra i pogodak za 0:1.Takav rezultat je i ostao,na najbolji moguci nacin zavrsen prvi dio ove sezone.

Dok je pauze,dovesti par igraca,ici na titulu,jer sam siguran da je to dostizno.Spominje se dolazak Trivunovica,i jos dva-tri igraca,te odlasku nekoliko igraca.Po meni mladog Janjosa treba pustiti,novac iskoristiti najbolje moguce.Zadrzati Skoru,iako ce to biti tesko,dovesti jos jednog napadaca.Naravno,svim igracima isplatiti,jer su uradili,dosta,dosta toga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 02 dec 2009, 16:32

Amera Dupovca poznajem licno i siguran sam da ce on doprinijeti boljoj i kvalitetnijoj igri Sarajeva...pozZz
mB!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2009, 16:51

Sportin uradio anketu sa predstavnicima navijackih grupa iz BiH o tome da li su za ostanak cire na mjestu selektora nase reprezentacije...misljenja su podjeljena a ja bi posebno istakao ovo nase :mrgreen:

Horde Zla bez komentara

"Do zvaničnog komentara navijačke skupine Horde Zla nažalost nismo uspjeli doći jer je za odnose s javnošću bilo potrebno kontaktirati člana UNFKS koji nam se nije javio na telefon. Ipak jedan član navijačke skupine Horde Zla nam je rekao da se oni kao navijačka skupina ne bi željeli previše mješati oko reprezentacije jer su oni navijačka skupina koja prati samo fudbalski klub Sarajevo."

ja bi jos samo dodao...do zadnjeg dana zivota mog samo Sarajvo :lol: ;)

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 02 dec 2009, 16:59

Mukiol je napisao/la:Amera Dupovca poznajem licno i siguran sam da ce on doprinijeti boljoj i kvalitetnijoj igri Sarajeva...pozZz
šta igra on,koliko ja znam pričalo se o nekakvim probama u nansiju,grenoblu itd.

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 02 dec 2009, 16:59

radebl je napisao/la:
vedran86 je napisao/la:rade kume jel ti to jos uvjek vatra sto ste zijanili :D
ahahahahhaha jbg, da je sve jedno...i nije...da su bar 0-0 ima li bi prvo mjesto... a zipa ovo i ponovo poraz :x
ovo ko ono kad su zvezdini navijaci dosli jel :D
HZSA87

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso, Pitar6785 i 25 gostiju.