FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma Omare prijatelju bila je krenula zayebancija oko pojacanja pa sam ja to izvalio za Igman i Turbinu... Nemojte se kaciti na neprovjerene stvari... Cak me i jedan kolega replicirao sa jos jednom salom. Jos je sve na cekanju!
Osim - drugo ime za Želju !
Ove sezone nema ovog sistemagollum je napisao/la:Bojim se da jest. Prema mom sistemu, eventualni protivnici su Vorskla, Lokomotiv, Dundee, Ventspils i FC Thun. Ovo je urađeno na osnovu rasporeda grupa iz prethodne dvije godine. Dakle, ako ostane isti sistem, a vjerovatno hoće, ovo su mogući protivnici!sa orga je napisao/la:na jednom forumu nadjoh post vezan za izvlacenje, lik tvrdi da je upoznat sa sistemom odredjivanja grupa i da ce biti sistem kao prosle godine...i kada sam po njegovoj procjeni pogledao ko nas moze zapasti u grupi od nositelja, dobio sam slijedecih 5 timova...
Vorskla Poltava
Lokomotiv Sofia
Dundee United
Gaz Metan Medias
FK Ventspils
samo se nadam da njegov sistem nije dobar ! uostalom vidicemo sve u ponedjeljak da ne crnjacim unaprijed
..ili ipak ima

Zadnja izmjena: adoni, dana/u 17 jun 2011, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- KB-TM87
- Kontakt:
Sve ih možemo proći osim Dundee-ja
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
To sam i ja tvrdio prije par sedmicaadoni je napisao/la:Ove sezone nema ovog sistema

Draw procedure
For the first qualifying round equal numbers of seeded and unseeded teams have
been allocated to five groups in accordance with rankings established at the
beginning of the season – four of ten teams and one of 12. For each group, balls
containing seeded teams will be placed in one bowl and unseeded teams in
another. A ball from each will be placed in a large empty bowl in the middle,
and the first team drawn will play its first match at home. Clubs from the same
association cannot be drawn against each other.
The 80 teams involved in the second qualifying round are divided into eight
groups of ten, each containing five seeded and five unseeded teams. The draw
follows the same procedure as the first qualifying round, with the groupings to
be confirmed after the draw for the first qualifying round.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
tesko, malo nas precjenjujes a ove podcjenjujesKB-TM87 je napisao/la:Sve ih možemo proći osim Dundee-ja
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- KB-TM87
- Kontakt:
Realno govorim, i Dundee kući možemo uzet. Šta će ova Lokomotiva, bezveze ekipa, Ventsplis niđe veze, Gaz metan je nešto kao Tranva što ih je Sarajevo izbacilo, a Vorskla je onako, imaju dosta stranaca i igrača i Šahtara. Po meni bolje je između ovih birati nego da ti dođe Fulem, Dinamo Bukurešt ili Salzburg.nick je napisao/la:tesko, malo nas precjenjujes a ove podcjenjujesKB-TM87 je napisao/la:Sve ih možemo proći osim Dundee-ja

Džeko će u narednoj sezoni imati mnogo više prostora i mogućnosti da popravi svoj učinak. Te činjenice je svjestan i Mancini, pa je Edinov transfer u Real Madrid ovog ljeta malo vjerovatan.
S druge strane, postoji i oni koji se nadaju realizaciji tog transfera. To su svakako navijači FK Željezničar, čija bi klupska kasa ponovo postala bogatija. Željezničar je, zahvaljujući prelasku Edina Džeke u Manchester City, dobio 3.5 posto iznosa ukupnog transfera. S obzirom da se radilo o 27 miliona funti, Željo je tako postao bogatiji za gotovo dva miliona maraka. U slučaju prelaska Džeke u Real Madrid, ponovo bi Željo dobio 3,5 posto od cijelog iznosa. S obzirom da se spekulise o iznosu od 20 miliona funti, to bi značilo da bi Željezničar dobio nešto više od 1.500.000 KM.
Kako bi bilo dobro da ga Real sad kupi
S druge strane, postoji i oni koji se nadaju realizaciji tog transfera. To su svakako navijači FK Željezničar, čija bi klupska kasa ponovo postala bogatija. Željezničar je, zahvaljujući prelasku Edina Džeke u Manchester City, dobio 3.5 posto iznosa ukupnog transfera. S obzirom da se radilo o 27 miliona funti, Željo je tako postao bogatiji za gotovo dva miliona maraka. U slučaju prelaska Džeke u Real Madrid, ponovo bi Željo dobio 3,5 posto od cijelog iznosa. S obzirom da se spekulise o iznosu od 20 miliona funti, to bi značilo da bi Željezničar dobio nešto više od 1.500.000 KM.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
jah sve je to ok i onda pogledas nas i vidis da nam pola igraca ili nema zamjenu ili se krpi nesto... sarajevo je one godine imalo finu ekipu... s druge strane mi smo od hartsa gubili sa puno boljim igrackim kadrom... malo to realnije sagledas i razocarenje ce bit manje...KB-TM87 je napisao/la:Realno govorim, i Dundee kući možemo uzet. Šta će ova Lokomotiva, bezveze ekipa, Ventsplis niđe veze, Gaz metan je nešto kao Tranva što ih je Sarajevo izbacilo, a Vorskla je onako, imaju dosta stranaca i igrača i Šahtara. Po meni bolje je između ovih birati nego da ti dođe Fulem, Dinamo Bukurešt ili Salzburg.nick je napisao/la:tesko, malo nas precjenjujes a ove podcjenjujesKB-TM87 je napisao/la:Sve ih možemo proći osim Dundee-ja
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- KB-TM87
- Kontakt:
Samo sabura i povjerenja u Amara, vidjećemo pojačanja 

ja msm da će Adilović doći u Želju, sjedio sam u Vatri sa djevojkom i vidio sam Štilića, sjedi u Vatri, pored njega neki lik malo pustio bradu, treba mi je pričala nešto po sata, ja sam konto ko je on, i sad ukucam Eldin Adilović na google, i gle čuda, to je on 

Nil Satis Nisi Optimum
najbolje bih bilo da ga sad kupi real pa da đžeku opet iduće godine složi bajernu za 20 miliona,da kraja njegove karijere uzet ćemo više nego volsburg od sitijaBLU SKY je napisao/la:Džeko će u narednoj sezoni imati mnogo više prostora i mogućnosti da popravi svoj učinak. Te činjenice je svjestan i Mancini, pa je Edinov transfer u Real Madrid ovog ljeta malo vjerovatan.
-
- Kontakt:
hehehee...to je taj nego kad vec ukucavas, hajd uleti na FB pa ukucaj SEKI LAW ADILOVIC, to mu je otac, nije ovo nikakva provokacija, nego nako samo da znate ko ce vam sjediti po lozi naredne godine...Number1 je napisao/la:ja msm da će Adilović doći u Želju, sjedio sam u Vatri sa djevojkom i vidio sam Štilića, sjedi u Vatri, pored njega neki lik malo pustio bradu, treba mi je pričala nešto po sata, ja sam konto ko je on, i sad ukucam Eldin Adilović na google, i gle čuda, to je on

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- KB-TM87
- Kontakt:
Takvi brate ne prolaze kod Amara
imaš primjer Brkovića, al hajd eto, ne može Adilović biti gori od Laze, dao je golova, čini se da je jak, vidjećemo 

HAHAHA....... JOJ starog muneroazzurni je napisao/la:hehehee...to je taj nego kad vec ukucavas, hajd uleti na FB pa ukucaj SEKI LAW ADILOVIC, to mu je otac, nije ovo nikakva provokacija, nego nako samo da znate ko ce vam sjediti po lozi naredne godine...Number1 je napisao/la:ja msm da će Adilović doći u Želju, sjedio sam u Vatri sa djevojkom i vidio sam Štilića, sjedi u Vatri, pored njega neki lik malo pustio bradu, treba mi je pričala nešto po sata, ja sam konto ko je on, i sad ukucam Eldin Adilović na google, i gle čuda, to je on

Jest bio je i u Bejzmentu u srijedu, to izgleda gotova stvar ...Mada mi se ne svidja kao igrac. sirovina. Al eto vidjecemoNumber1 je napisao/la:ja msm da će Adilović doći u Želju, sjedio sam u Vatri sa djevojkom i vidio sam Štilića, sjedi u Vatri, pored njega neki lik malo pustio bradu, treba mi je pričala nešto po sata, ja sam konto ko je on, i sad ukucam Eldin Adilović na google, i gle čuda, to je on

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- KB-TM87
- Kontakt:
Halo vidim neki ovdje vec galame sta hocemo znate li gdje smo bili prije Amara i folovi.jeste bili smo nikakvi tj ni blizu vrha ove jadne lige ali dali vi znate da i takvi smo bili jaci nego sad.Nema veze sto smo 2 i kup uzeli ali igraci nevaljaju,veze nemaju.Nema akcije,nema driblinga,nema igraca da smiri loptu.Nas najbolji igrac je golman halo jel vam jasno.Ja znam da vi niste navikli na bolje ali pustite nas starije koji znamo kako se moze fudbal igrat i u Zelji da kazemu koju kritiku jer ovo nevalja.I Skoro,i Guto,Paprica su bili isto dovodjeni iz manjih klubova ali su znali igrat lopte ali ovi trenutni i ovi koji se spominju to neznaju.Bice opet kuku nama uvale nam ljudi 5 komada,pa hajd nema veze jaci su pa nisu Real ni Arsenal nego Bugari i Izraelci koje je Zeljo prolazio nekad ko sale.Rat je davno zavrsen imalo se 16 godina da se stane na noge i ja cu bit sretniji da budemo 3ili5 ali da igramo nego 1ili2 a veze nemamo jer ja gledam fudbal negledam kolko ce baklji bit baceno na stadion a tog fudbala nema niti ce ga bit sa ovakvim igracima.Nakon Njukastla smo trebali samo jos dalje da napredujemo a mi unazad.Znate li vi kad je to bilo.Halo nemojte mi solit pamet volim Zelju pa makar i zadnji bio.ja bas sto ga volim nemogu da ga gledam ovakvog kakav je i ko sve u njemu igra.Vozdra.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
živa istinaAlipasino je napisao/la:Halo vidim neki ovdje vec galame sta hocemo znate li gdje smo bili prije Amara i folovi.jeste bili smo nikakvi tj ni blizu vrha ove jadne lige ali dali vi znate da i takvi smo bili jaci nego sad.Nema veze sto smo 2 i kup uzeli ali igraci nevaljaju,veze nemaju.Nema akcije,nema driblinga,nema igraca da smiri loptu.Nas najbolji igrac je golman halo jel vam jasno.Ja znam da vi niste navikli na bolje ali pustite nas starije koji znamo kako se moze fudbal igrat i u Zelji da kazemu koju kritiku jer ovo nevalja.I Skoro,i Guto,Paprica su bili isto dovodjeni iz manjih klubova ali su znali igrat lopte ali ovi trenutni i ovi koji se spominju to neznaju.Bice opet kuku nama uvale nam ljudi 5 komada,pa hajd nema veze jaci su pa nisu Real ni Arsenal nego Bugari i Izraelci koje je Zeljo prolazio nekad ko sale.Rat je davno zavrsen imalo se 16 godina da se stane na noge i ja cu bit sretniji da budemo 3ili5 ali da igramo nego 1ili2 a veze nemamo jer ja gledam fudbal negledam kolko ce baklji bit baceno na stadion a tog fudbala nema niti ce ga bit sa ovakvim igracima.Nakon Njukastla smo trebali samo jos dalje da napredujemo a mi unazad.Znate li vi kad je to bilo.Halo nemojte mi solit pamet volim Zelju pa makar i zadnji bio.ja bas sto ga volim nemogu da ga gledam ovakvog kakav je i ko sve u njemu igra.Vozdra.
ma to je bitno,i nije se nikako smjelo zaboraviti spomenut ehheheNumber1 je napisao/la:ja msm da će Adilović doći u Želju, sjedio sam u Vatri sa djevojkom i vidio sam Štilića, sjedi u Vatri, pored njega neki lik malo pustio bradu, treba mi je pričala nešto po sata, ja sam konto ko je on, i sad ukucam Eldin Adilović na google, i gle čuda, to je on

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 23 gosta.