FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

adi11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la adi11 » 17 jun 2011, 19:35

Ako misle dovoditi pojacanja to trebaju odraditi sto prije a ne svake godine nam dolaze igraci u toku prvenstva pa dok se uigraju kraj polusezone

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 jun 2011, 19:49

AmanijakzO je napisao/la:NYEMA I RADOVANOVIĆ OSTAJU U ŽELJEZNIČARU![/b]

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nyema-i- ... caru/59041
Amin
NO PYRO NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 jun 2011, 20:11

to!

mislim za nyemu, za dresove kako tako... :lol:
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 17 jun 2011, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 17 jun 2011, 20:14

u 10 minuta 2 lijepe vijesti
ugovor za ovim italijanima izgleda vrlo ozbiljan jer oblace sve selekcije + imamo bonuse znaci nisu male pare
nyema ostaje znaci moramo kupiti samo jednog stopera :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 17 jun 2011, 20:21

zubanovic89 je napisao/la:u 10 minuta 2 lijepe vijesti
ugovor za ovim italijanima izgleda vrlo ozbiljan jer oblace sve selekcije + imamo bonuse znaci nisu male pare
nyema ostaje znaci moramo kupiti samo jednog stopera :mrgreen: :mrgreen:
Ovo je samo oni najosnovniji detalji, ugovor je sjajan i uistinu nevjerovatan za naše uvjete! EVropski odrađeno, Cviko, Dželo i Buki zaslužuje sve čestitke!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 jun 2011, 20:52

toooooooo se trazilo :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 17 jun 2011, 20:58

Tooooooooooooo Nyema!!!!!! Imao sam neki dobar filing ja bi mu odmah koreo napravio na prvoj tekmi ili neku dobru parolu :D
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 17 jun 2011, 21:04

LudLo 4 je napisao/la:Tooooooooooooo Nyema!!!!!! Imao sam neki dobar filing ja bi mu odmah koreo napravio na prvoj tekmi ili neku dobru parolu :D
Odlična vijest što se Nyeme tiče.Još će sada kompletne pripreme odraditi i pripremne utakmice kao i Stančeski koji će po mom skromnom mišljenju tek ove sezone pokazati svoj kvalitet budući da je bio povrijeđen kad je tek došao kod nas.
Također, ovaj ugovor sa Macron-om je za svaku pohvalu i mislim da je iskorak u odnosu na Legeu ili Jomu.
Željo - My first love!!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 17 jun 2011, 21:19

kosewsko hill je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Tooooooooooooo Nyema!!!!!! Imao sam neki dobar filing ja bi mu odmah koreo napravio na prvoj tekmi ili neku dobru parolu :D
Odlična vijest što se Nyeme tiče.Još će sada kompletne pripreme odraditi i pripremne utakmice kao i Stančeski koji će po mom skromnom mišljenju tek ove sezone pokazati svoj kvalitet budući da je bio povrijeđen kad je tek došao kod nas.
Također, ovaj ugovor sa Macron-om je za svaku pohvalu i mislim da je iskorak u odnosu na Legeu ili Jomu.
Legea mi je najofirnija marka na svijetu, Joma su bili gotivni ali smo ih placali, nismo imali nikakvog ugovora za razliku sada od Macrona. Jedva cekam promociju da vidimo kako izgleda sveti grb na novom dresu...

Nek' je Nyema ostao, da ne moram mijenjati avatar :lol:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 jun 2011, 21:33

Danas dvije dobre vijesti. Dovesti još jednog štopera ( Ješe ) i imamo beton odbranu. Nyema je zvijer jednostavno. Sviđa mi se što nam se kadar bitnije nije promijenio, otišli su igrači bez kojih se može igrati, većina ih je grijala klupu. Još uvijek se iskreno nadam jednom velikom imenu, na toj poziciji napadača, valjda će biti i od toga nešto. Ovaj ugovor s Macronom je super, dobijamo besplatno dresove za sve kategorije + bonusi za eventualne uspjehe.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 jun 2011, 21:34

Omar500 je napisao/la:Danas dvije dobre vijesti. Dovesti još jednog štopera ( Ješe ) i imamo beton odbranu. Nyema je zvijer jednostavno. Sviđa mi se što nam se kadar bitnije nije promijenio, otišli su igrači bez kojih se može igrati, većina ih je grijala klupu. Još uvijek se iskreno nadam jednom velikom imenu, na toj poziciji napadača, valjda će biti i od toga nešto. Ovaj ugovor s Macronom je super, dobijamo besplatno dresove za sve kategorije + bonusi za eventualne uspjehe.
jese je na pragu potpisa sa splitom,tako javljaju hr portali
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 17 jun 2011, 21:42

I ja bih. Prelud ti je avatar, ne znam jesam ikad ludji gledao. :mrgreen:
Osim - drugo ime za Želju !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 jun 2011, 22:34

Super vijesti, nek je Mirkec ostao, a o Nijemi neću trošiti riječi. Prvi ću odma kupiti novi dres kad se predstavi 8-) Dovedemo sad štopera, Šeha ostane i još jedan napadač uz Adilovića i etojoš jednog ćupa :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 17 jun 2011, 22:45

KB-TM87 je napisao/la:Super vijesti, nek je Mirkec ostao, a o Nijemi neću trošiti riječi. Prvi ću odma kupiti novi dres kad se predstavi 8-) Dovedemo sad štopera, Šeha ostane i još jedan napadač uz Adilovića i etojoš jednog ćupa :mrgreen:
Zaboravili ste na Bogija, ako njega Amar uspije dovesti u pravu formu, ako bude s njim radio pažljivo, bit će bolji od Nyeme 100%. Nyema jeste kvalitetan igrač, ali KATASTROFALAN je u situacijama 1 na 1. Gledao sam jedan trening gdje je Amar zamolio trenera, ja mislim Partizana, da odigraju kao neke mini utakmice (na pomoćnom terenu - plastika). Željo je imao 2-3 ekipe koje su se konstantno mijenjale. I izlazi frajer iz tog Partizana 1 na 1 sa Nyemom, samo je gurnuo loptu pored njega i prošao ga, a Nyema pao na guzicu. Još su ga 2-3 puta na sličan način prošli. Ja mislim da bi on nama trebao igrati beka, i to lijevog, jer je solidan u napadu, zna se ubaciti, fino to radi. A što se ostalih igrača tiče, Šehu ako prodamo hitno novog golmana dovesti - ne iz razloga što je Karić loš, nego što bi ostali na 1 golmanu (Gušu ne pikam). A za napadače - to neću da komentarišem, Amar nek' nešto smisli, ali mislim da ćemo opet tu imati najviše problema .. Pozdrav svim Željovcima!
U mom svijetu važe moja pravila

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 jun 2011, 22:48

TheDinoRules je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Super vijesti, nek je Mirkec ostao, a o Nijemi neću trošiti riječi. Prvi ću odma kupiti novi dres kad se predstavi 8-) Dovedemo sad štopera, Šeha ostane i još jedan napadač uz Adilovića i etojoš jednog ćupa :mrgreen:
Zaboravili ste na Bogija, ako njega Amar uspije dovesti u pravu formu, ako bude s njim radio pažljivo, bit će bolji od Nyeme 100%. Nyema jeste kvalitetan igrač, ali KATASTROFALAN je u situacijama 1 na 1. Gledao sam jedan trening gdje je Amar zamolio trenera, ja mislim Partizana, da odigraju kao neke mini utakmice (na pomoćnom terenu - plastika). Željo je imao 2-3 ekipe koje su se konstantno mijenjale. I izlazi frajer iz tog Partizana 1 na 1 sa Nyemom, samo je gurnuo loptu pored njega i prošao ga, a Nyema pao na guzicu. Još su ga 2-3 puta na sličan način prošli. Ja mislim da bi on nama trebao igrati beka, i to lijevog, jer je solidan u napadu, zna se ubaciti, fino to radi. A što se ostalih igrača tiče, Šehu ako prodamo hitno novog golmana dovesti - ne iz razloga što je Karić loš, nego što bi ostali na 1 golmanu (Gušu ne pikam). A za napadače - to neću da komentarišem, Amar nek' nešto smisli, ali mislim da ćemo opet tu imati najviše problema .. Pozdrav svim Željovcima!
da dolazis malo vise na prvenstvene tekme mozda bi i vidjeo kakv je igrac Nyema :) lp
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 17 jun 2011, 22:50

TheDinoRules je napisao/la:
Nisam ga toliko pratio, ali ako nije dobar 1 na 1 on to nadoknadi svojom borbenošću i svojim zalaganjem, tako da ako mu je jedini nedostatak igra 1 na 1, naučiće on to još je relativno mlad.
P.S. Zna li se na koliko je produžio Nyema :?: :?: :?:
G R B A V I C A 2

Urban

Post Postao/la Urban » 17 jun 2011, 22:51

Sve u svemu krenulo je lijepo ova dva produzise ugovore , pa novi dobavljac opreme sve je super al brate mili da je dovest 1-2 prava spic igraca dosta vise strepnje i nerviranja sto se fula gol s pola metra jer nije se ustanju pruzit noga ka lopti !
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 jun 2011, 22:52

Po meni zadnja linija bi trebala ovako izgledati:

---Marković---Nyema---Bogičević---Radovanović---

- Ne treba Stanića gurat na Mirkovo mjesto, on je više za ofanzive.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 17 jun 2011, 22:53

rossoner je napisao/la:
I ja bih. Prelud ti je avatar, ne znam jesam ikad ludji gledao. :mrgreen:
Ali momak je zasluzio definitivno ,predobar igrac!Suti haveru za avatar fin je :D
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lokomotifa, Orvel, tiagofaria25 i 45 gostiju.