Čuj 20-30 nađem ti ja za 7 marakahanniz je napisao/la:Nisu, ima od 20-30KM na piku.AeGon099 je napisao/la:jesu skupi ice satovi ?![]()
Al najjaci su ovi kako se pale na ove stvari.I btw. od ovih gore stvari sto sam postavio imam samo naocale.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Čuj 20-30 nađem ti ja za 7 marakahanniz je napisao/la:Nisu, ima od 20-30KM na piku.AeGon099 je napisao/la:jesu skupi ice satovi ?![]()
Al najjaci su ovi kako se pale na ove stvari.I btw. od ovih gore stvari sto sam postavio imam samo naocale.
danas haman sta god se nekome ne svidja, odmah to pripise swaggerimamiki_92 je napisao/la: jao SWAG-era majko moja
Yo Donnie, bro!Donnie Darko je napisao/la:danas haman sta god se nekome ne svidja, odmah to pripise swaggerimamiki_92 je napisao/la: jao SWAG-era majko moja. ove power balance narukvice nose "sportisti".
Cuj sportisti nose, te ben ten narukvice nose samo swaggeri.Donnie Darko je napisao/la:danas haman sta god se nekome ne svidja, odmah to pripise swaggerimamiki_92 je napisao/la: jao SWAG-era majko moja. ove power balance narukvice nose "sportisti".
to nista ne mjenja, meni i dalje izgleda djecijehanniz je napisao/la:Cuj sportisti nose, te ben ten narukvice nose samo swaggeri.Donnie Darko je napisao/la:danas haman sta god se nekome ne svidja, odmah to pripise swaggerimamiki_92 je napisao/la: jao SWAG-era majko moja. ove power balance narukvice nose "sportisti".
![]()
Ja sam primjetio da kad ih nosim mogu zakucati, a inace ne.LenBias je napisao/la:imate li vise energije od ovih narukvica i jeste li povratili balans?
treba prvo balans u mozgu uspostavit'LenBias je napisao/la:imate li vise energije od ovih narukvica i jeste li povratili balans?
pa da ljudi misle da si sportastyler durden je napisao/la:a koja je poenta nosenja ovih narukvica osim na sportu?
LenBias je napisao/la:pa da ljudi misle da si sportastyler durden je napisao/la:a koja je poenta nosenja ovih narukvica osim na sportu?
I kako onda objasnjavas ovo sto sam ja napisao?Amoxicillin je napisao/la: treba prvo balans u mozgu uspostavit'![]()
koja još budala vjeruje da mu komad gume i još nešto može regulisat' te stvari?
pa haman bi izmislili narukvicu hrane (da ne jedemo), ogrlicu vode (da ne pijemo ni vodu), prsten brzine (da smo brzi k'o bolid formule 1) i tako....
mani se ćorava posla, jedi zdravo, spavaj dovoljno, bavi se sportom, rekreiraj se i eto ga
LenBias je napisao/la:pa da ljudi misle da si sportastyler durden je napisao/la:a koja je poenta nosenja ovih narukvica osim na sportu?
zato što je sve stvar tvoje psiheGreivis je napisao/la: I kako onda objasnjavas ovo sto sam ja napisao?
Ko da gledam da ti se i ovo svidja, pa reko da postavim za tebeIlPrincipe je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], enobarca, VensanKasel i 8 gostiju.