Nekada imao nod32 i slusao me pravo, ali sam nesto zajebao i gotovo
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Dajte kakav link da dobar antivirus, ali da je djaba i da je na duzi period
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Avast (registrujes se i imas licencu godinu dana, usput odlican), Panda colud antivirus, AVG,...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Daj mi link da se registrujem i to, laik sam za ove stvari 
- OnlyUnited
- Kontakt:
http://avast.en.softonic.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Skines antivirus, instaliras ga. Kada zavrsis sa instalacijom, pokreni program, i onda pod MAINTENANCE sa ljeve strane ti pise registration... Mislim da trebas upisati e-mail, ustvari sve ti pise sta i kako dalje...
Skines antivirus, instaliras ga. Kada zavrsis sa instalacijom, pokreni program, i onda pod MAINTENANCE sa ljeve strane ti pise registration... Mislim da trebas upisati e-mail, ustvari sve ti pise sta i kako dalje...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ima li neko pouzdan link za skinuti Windows 7 (32-obitnu verziju)?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Odradjeno. Hvala.OnlyUnited je napisao/la:http://avast.en.softonic.com/
- OnlyUnited
- Kontakt:
treba mi pomoć,na online stranicama za gledanje filmova i serija,filmovizija i slične,iz nekog razloga nekad ne mogu gledati filmove i serije,nešto je kao blokirano,nemam pojma,šta da radim?
Java?filip13 je napisao/la:treba mi pomoć,na online stranicama za gledanje filmova i serija,filmovizija i slične,iz nekog razloga nekad ne mogu gledati filmove i serije,nešto je kao blokirano,nemam pojma,šta da radim?
Ako je do nje, vrati se par stranica unazad, @Virtual je čini mi se objasnio.
mandraX je napisao/la:Java?filip13 je napisao/la:treba mi pomoć,na online stranicama za gledanje filmova i serija,filmovizija i slične,iz nekog razloga nekad ne mogu gledati filmove i serije,nešto je kao blokirano,nemam pojma,šta da radim?
Ako je do nje, vrati se par stranica unazad, @Virtual je čini mi se objasnio.
ma ja java,imam je instaliranu ali svaki put mi traži da je instaliram
filip13 je napisao/la: ma ja java,imam je instaliranu ali svaki put mi traži da je instaliram
Virtu4l je napisao/la: Start -> All Programs -> Java -> Configure Java, otvori tab Security i postavi Security level na Medium.
mandraX je napisao/la:filip13 je napisao/la: ma ja java,imam je instaliranu ali svaki put mi traži da je instaliramVirtu4l je napisao/la: Start -> All Programs -> Java -> Configure Java, otvori tab Security i postavi Security level na Medium.
uradio sve to,instalirao javu,i pojavi mi se ovaj tekst,If you do not see any information in the space above after a minute, Java may be disabled or missing.
Ima li neko rješenje za ovaj problem? Već dvije-tri sedmice ovo pokušavam riješiti; nikako ne mogu ući preko routera na internet već preko modema - ta konekcija može. Ponovo sam instalirao W7, ali i dalje isto. Može li neko pomoći?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ima li ko da zna kako se rijesiti virusa na fb salje svima redom u prijateljima ? hvala
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Kako se prave ovi pravokutnici i prave linije i ostali geometrijski pravilni oblici u Paintu?

Keep walking.
to se napravi u firefox-u ili chrome-u, moraš uvijek ostaviti aktivirano, a ne blokiranofilip13 je napisao/la:mandraX je napisao/la:filip13 je napisao/la: ma ja java,imam je instaliranu ali svaki put mi traži da je instaliramVirtu4l je napisao/la: Start -> All Programs -> Java -> Configure Java, otvori tab Security i postavi Security level na Medium.
uradio sve to,instalirao javu,i pojavi mi se ovaj tekst,If you do not see any information in the space above after a minute, Java may be disabled or missing.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Re: Odg:
'ta će ti paint, lightshot majka..prije uploada možeš editovati sliku i lagano odradiš sveCautinho je napisao/la:Kako se prave ovi pravokutnici i prave linije i ostali geometrijski pravilni oblici u Paintu?
http://app.prntscr.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Odg:
Uđi u paint -> Oblici -> oblikujes i to je to...Cautinho je napisao/la:Kako se prave ovi pravokutnici i prave linije i ostali geometrijski pravilni oblici u Paintu?

- Illmatic09
- Kontakt:
Jednstavno ne klikaj sumnjive linkove ili prije sto nesto otvoris pitaj sta je to. Probaj obrisati historiju i cache.Interista je napisao/la:Ima li ko da zna kako se rijesiti virusa na fb salje svima redom u prijateljima ? hvala
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Pokušaj resetovat ruter i nanovo ga postavitHigh je napisao/la:Ima li neko rješenje za ovaj problem? Već dvije-tri sedmice ovo pokušavam riješiti; nikako ne mogu ući preko routera na internet već preko modema - ta konekcija može. Ponovo sam instalirao W7, ali i dalje isto. Može li neko pomoći?
skeniraj kompjuter, virus ti je na njemu, ako ga antivirus nadje i obrise miran si...Interista je napisao/la:Ima li ko da zna kako se rijesiti virusa na fb salje svima redom u prijateljima ? hvala