Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edvin_Mg
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Edvin_Mg » 28 avg 2011, 12:29

Goalgetter je napisao/la:Neka vam @Principatus kaze, imam i ja par informacija :D
koju ti informaciju imas ? :)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 avg 2011, 12:46

Sad jedan tip pise, koji ide na trening Hoffeheima, da je Vedo upravo na treningu u Zuzenhausen.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2011, 13:08

Principatus je napisao/la:Sad jedan tip pise, koji ide na trening Hoffeheima, da je Vedo upravo na treningu u Zuzenhausen.
Zbog tebe ću mlad osijediti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 avg 2011, 13:15

Virtu4l je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Sad jedan tip pise, koji ide na trening Hoffeheima, da je Vedo upravo na treningu u Zuzenhausen.
Zbog tebe ću mlad osijediti.
Ma kad nas ove novine i online portali mogu onako vozati, rekoh mogu i ja to. :D :P
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 avg 2011, 13:30

Evo dobro, da nebudem takav, najnovija izjava TSG menadzera Tanner:
http://www.1899aktuell.de/top-meldungen ... u-klaerenq" onclick="window.open(this.href);return false;

Kratko receno moraju se detalji jos rijesiti. Englezi zele da znaju u kakvoj je tijelesnoj spremnosti poslije ove nove povrede. Visa je stvarno bila problem, jer Ibisevic nije gradjanin jedne EU drzave. Visa bi trebala sad preko vikenda da stigne, tako dace Ibisevic moci da putuje. Najkasnije do srijede 12 sati mora biti na transferlisti.

Blackburn pravi pritisak i zele jasnu situaciju. Ali Tanner kaze da jos nije nista jasno izmedju Hoffenheima i Blackburna ili Ibisevica i Blackburna. To znaci sa svih strana se jos moraju detalji srediti. Za to jos imaju oko 3 dana vremena i ako bude sve odgovaralo doci ce do transfera.
Tanner über Ibisevic: "Es sind noch Details zu klären"
Geschrieben von: Jonas Keinert
Sonntag, den 28. August 2011 um 12:28 Uhr

Tanner-220610-01sManager Ernst Tanner zum aktuellen Stand im Poker um Vedad Ibisevic

Am Freitag wollten die Blackburn Rovers, allen Voran ihr Chef Steve Kean, eine Entscheidung in der Causa Ibisevic haben. Ibisevic sollte nach England reisen, um dort den Medizin-Check zu absolvieren. Die Engländer wollten Auskunft darüber haben, in welcher körperlichen Verfassung Ibisevic nach seinem Muskelbündelriss im Oberschenkel tatsächlich ist. "Ich habe ihn seine Runden um den Trainingsplatz drehen sehen", sagte Manager Ernst Tanner stattdessen.

Ibisevic durfte nicht nach England einreisen. Ein fehlendes Visum stoppte den Bosnier (Bosnien will bis 2020 EU-Mitglied werden) am Freitag. Tanner: "Ein Visum braucht man als Nicht-EU-Bürger für England. Das braucht seine Zeit, ist aber in Arbeit." Voraussichtlich wird es über das Wochenende eintreffen und Ibisevic nach England reisen können, auch wenn noch etwas mehr Zeit bleibt. "Spätestens am Mittwoch um 12 Uhr muss er auf der Transferliste stehen", weiß Manager Ernst Tanner. Denn dann endete die Transferfrist. Doch Blackburn drängt auf eine Entscheidung und will so schnell wie möglich Klarheit.

Dabei sind die aktuellen Verhandlungen offenbar noch längst nicht so weit gediehen, wie englische Medien zuletzt berichteten. Es soll nämlich weder Einigung zwischen Ibisevic und Blackburn, noch zwischen Hoffenheim und Blackburn bestehen, so Ernst Tanner am Samstag: "Wir haben noch dreieinhalb Tage Zeit, aber es sind noch Details von allen Seiten zu klären. Wenn es von allen Seiten passt und alle zufrieden sind, dann kommen wir überein. So weit sind wir aber noch nicht."

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 28 avg 2011, 13:35

Treb'o bi to rijesiti sto prije, jer nevalja se seliti izmedju bajrama. :lol: (zeza)

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 28 avg 2011, 13:59

maxuz baxuz je napisao/la:Treb'o bi to rijesiti sto prije, jer nevalja se seliti izmedju bajrama. :lol: (zeza)
hahahhaahhahhhhahahahaha to mjstore :lol:

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 28 avg 2011, 14:02

maxuz baxuz je napisao/la:Treb'o bi to rijesiti sto prije, jer nevalja se seliti izmedju bajrama. :lol: (zeza)
Nisam znao da to utice i na selidbu,mislio sam to utice samo na zenidbu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 28 avg 2011, 23:04

imal sta novoo ?

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 29 avg 2011, 00:16

Ne razumijem, kako ovi mediji nista ne rade po pitanju Vede. Jel ze moze kontaktirat, da znamo sta ce biti od svega toga ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 avg 2011, 00:21

Ako je vjerovati Mirrorfootball, Blackburn se povlaci iz pregovora.
Izgleda da nece uspjeti ni dovesti ni 2. opciju poslije Ibisevica.

http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 92631.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sad je pitanje koliko su informacije tacne. Hoffenheimu ovo pase, jer odlazak Vede nebi bio dobar za njih. A Blackburnu je vjerovatno isto toliko potreban.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 avg 2011, 00:23

ma svega mi, bolje je da ostane u hoffenheimu...blackburn sigurno ispada, a hoffenheim je minimala u sredini, i moguce da ce se borit za evropu...bolje mu je da ostane dje jest...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2011, 00:28

Principatus je napisao/la:Ako je vjerovati Mirrorfootball, Blackburn se povlaci iz pregovora.
Izgleda da nece uspjeti ni dovesti ni 2. opciju poslije Ibisevica.

http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 92631.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sad je pitanje koliko su informacije tacne. Hoffenheimu ovo pase, jer odlazak Vede nebi bio dobar za njih. A Blackburnu je vjerovatno isto toliko potreban.
Ma nemaju oni para ni za Adilovica,samo kupuju vrjeme i mazu svojim navijacima oci.Ionako jos malo pa ce ih na glavacke izbaciti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 avg 2011, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 avg 2011, 00:29

Ma Ibiju svejedno. Navijaci oba kluba ce ga fino docekati.
Ili ste vi negdje procitali njegovu izjavu o ovome svemu? :D

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 29 avg 2011, 00:38

Vrlo je moguce da nije postojalo ni malo interesa sa Vedine strane. :D

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 29 avg 2011, 00:41

Papastathopoulos je napisao/la:ma svega mi, bolje je da ostane u hoffenheimu...blackburn sigurno ispada,
Zasto mislis da ce Blackburn da ispadne,ja sam ih gledao protiv Evertona i bili su dobri, 'ocu reci bolji. Everton je pogledala sreca i sudija im svirao nepostojeci penal. jos je rano za prognoze. A u premiershipu je uvek neizvesno do kraja.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 29 avg 2011, 00:51

Dadobg je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:ma svega mi, bolje je da ostane u hoffenheimu...blackburn sigurno ispada,
Zasto mislis da ce Blackburn da ispadne,ja sam ih gledao protiv Evertona i bili su dobri, 'ocu reci bolji. Everton je pogledala sreca i sudija im svirao nepostojeci penal. jos je rano za prognoze. A u premiershipu je uvek neizvesno do kraja.

Pa sta ako i ispadne, moze napustiti klub i preci u neki drugi ili se vratiti u bundesicu u neki klub u rangu Hofenhajma
(to 100 %).
U europu nece niti s jednim niti s drugim! Moje misljenje je da bi trebao otici jer imam osjecaj da se zasitio Hofe a i oni njega. Sve kritike pucaju po njemu i Seji.
Nebi bilo lose da malo promjeni klub a i ligu vala
RIP SALE VILENJAK

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 29 avg 2011, 02:00

ma samo me cudo sto niko Vedu ne pita za transfer,on bi trebo najbolje znati

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 avg 2011, 02:03

Zato sto Vedo ne daje komentare na pitanja sto se tice te teme. Samo suti. Sto je veoma pametno. :D

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 29 avg 2011, 02:07

Principatus je napisao/la:Zato sto Vedo ne daje komentare na pitanja sto se tice te teme. Samo suti. Sto je veoma pametno. :D
Ma jest pametno,ipak mozda ostane,pa da navijaci vide da nije zelio silno oticim,al ja mislim da je bolje da ode.. prije ce tamo igrati nego u Hoffenheimu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Brix, Google Adsense [Bot], Lavcina, LondonBlues, napapijri1987, prisonbreak, Proximic, Rule_hz, tuzlanskinacin, VolimBiH96, zemuntrg, zikerrz21 i 118 gostiju.