za ono sto se desilo niste vi krivi nego murija,nemoj potencirati da ste nekoga namlatili,dovoljno vam je reci da vam Vukovi iz Zvornika uzimaju transove

[/quote]
koji si ti glupan jarane
prosle godine vam covijeka ubiju (no hejt) (1) nista ne uradite
ultrasi vas izderu trans vam uzmu (2) i murija vam vrati
mi vas poderemo ovde i mozes pricat sta oces(3) isao sam u bolnicu poslije tekme vidio sve i kako hordasi muriju zovu da ih vracaju ,
manijaci vas svaki dan jebu al imate pare i brojnost (4) za uzimanje bodova .
kopirate pjesme neke , (5)
zalosno zar ne .
a hairlija pokri se i tisu matere ti[/quote]
NEVJEROVATNO,NEVJEROVATNO,NEVJEROVATNO!!!!!!!!
Kakve ti nebuloze pricas.
(1) Pa sta trebamo uradit,vratit im. Doci dole sa pistoljem i ubit nekoga opet? JE LI TO ?
(2) 100 ultrasa napalo 1 kombi i 1 auto. I to sto je najgore debili udarali vozaca(covjeka preko 55 godina).na kraju ni jedan navijac nije bio teze ozljedjen. I cim nam se pridruzila druga grupa,i kad nas je bilo oko 25 ukupno vam stajemo na CRTU (opet smo u manjem broju 25:100) i vi nista...
(3) poderali ste nas pravo..DOslo nas je toliko u tuzlu da vas stadion to nije mogao da primi tako da smo morali na glavnu tribinu. Belaj nastao. par baklji i stolica se razmjenilo. par nasih momaka dobilo degenek od drotova i to je to..vi nas razbili...? :O Ubiji se kume
(4) ne razumjem na sta mislis to "imamo pare" Ako mislis na klub.Fala bogu da imamo(sponzori su nam telekom,fds,sparkasse,avaz,nike...) imamo extra upravu(sposobnu) i posjetu na stadionu
Ako si mislio da mi kao navijaci imamo pare,,i tu si u pravu.Kad imas 1500 clanova koji mjesecno daju 5 maraka normalno da ces imati pare...
Nas manijaci udaraju??? :O :O :O :O :O U zadnjih par dana njima su prekrizena 2 grafita a nama 7(jedan skroz precrtan njihovim) to je kukavicluk. Izbodu momka u tramvaju sa majcom Vedran Puljic. Udaraju nas jelde???
Znas onu njihovu pjesmu: ...pitari,tatini ste sinovi,...sve cemo vas izbosti..
Znas onu nasu: ...nozeve nosite ne smjete na sake...
Toliko o manijacima i njihovom "udaranju" nas
(5) Mi kopiramo? :O :O :O :O :O ...pa svak objektivan i UPUCEN zna da smo mi jedni od rjetkih koji nemaju skoro pa ni jednu pjesmu kopiranu(bar ne od grupa sa balkana) Mi smo orginalni kume!
Kad budes imao dokaze za bilo sta gore navedeno javi se na PM ![/quote]
ti si glup pravo vidim da neznas kakva pravila na ulici vladaju normalno da ces nozit sa sobom nosit i bit spreman
1) ne budi glup da se kojoj grupi desilo ono kosto je vma palo bi jos mrtvih glava
2) bilo vas je vise nego njih
3) letilo je kamenje sto ste vi na nas bacali pa smo vam vracali rodjak
4) ponosis se kuopovinom utakmica ?
5) ARGENTINA .