FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Shooter
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Shooter » 17 nov 2015, 15:03

Ako ja kazem da mi je familija bitnija od fakulteta da li to znaci da ja okrecem ledja fakultetu? :urnebes:
Koja logika mitomana. :bow:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 15:03

Bolanos je napisao/la:@slevin lazes jbg. To prvo je bilo i tacno je, a za Dulju su se slozili mnogi i van nase teme, ne samo za njega vec za bilo koga drugog da gore od Lulica ne bi sigurno mogli odigrati pa bio to Dulja, Hajrovic, Hajradinovic, Suljic, Eldin Hadzic il' neko sesti, deseti. Ono je dno, odron, kulavicki i izdajnicki.
Ja sam rekao 'cast izuzecima' i to se odnosi i na tebe i jos 2-3 realna momka sa vase teme... Ajde, molim te, budi relan: Duljevic? Pa, nije ni najbolji igrac u vasem klubu, a da bude konkurencija igracu Lazia! Ok, Lulic je podbacio, ali daleko je od toga da ga treba odmah mjenjati, a kamoli da ga mjenja neki Duljevic. :roll:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 nov 2015, 15:04

Ova tema ne bi bila aktivna da nema naših komšija...

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 17 nov 2015, 15:05

On je nas najbolji igrac, to je definitivno. Smijesno ga je trenutno porediti sa Lulicem naravno.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 15:09

Shooter je napisao/la:Ako ja kazem da mi je familija bitnija od fakulteta da li to znaci da ja okrecem ledja fakultetu? :urnebes:
Nadji na temi nekog drugog tima da je neko spominjao i poredio navijanje za Sarajevo i repku. Samo se kod vas to poredilo... :think:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 17 nov 2015, 15:12

SlevinKelevra je napisao/la:
Shooter je napisao/la:Ako ja kazem da mi je familija bitnija od fakulteta da li to znaci da ja okrecem ledja fakultetu? :urnebes:
Nadji na temi nekog drugog tima da je neko spominjao i poredio navijanje za Sarajevo i repku. Samo se kod vas to poredilo... :think:
A sto to tebi toliko smeta sto je nama Sarajevo vaznije od repke?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 15:16

Shooter je napisao/la: A sto to tebi toliko smeta sto je nama Sarajevo vaznije od repke?
Pa, ne smeta mi, ali otkud taj fenomen samo kod vas? Odakle to da se qurcite da ste najveci klub u drzavi a za repku ste igracki bitni k'o Siroki Brijeg? Fenomen do fenomena... :kafa: ;)
Malo vas zezam, hocu da skrenem misli sa sinoc :oops:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 nov 2015, 15:17

Momak malo brka pojmove, ocito je da ne zna definicije nekih rijeci pa vas molim da budete blagi prema njemu dok ne nauci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 15:18

MortemHz je napisao/la:Momak malo brka pojmove, ocito je da ne zna definicije nekih rijeci pa vas molim da budete blagi prema njemu dok ne nauci
Hvala na brizi ;)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 17 nov 2015, 16:37

.. do zadnjeg dana života mog' samo Saraj'vo...
F.K.SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 nov 2015, 17:02

Ne znam sto je nekom cudno da volimo Sarajevo vise od repke, sto ne znaci da nju ne volimo. Vecina nas ovdje ide svaku utakmicu Sarajeva, idu po gostovanjima, prate ga gdje god da ide, dok se repka gleda par puta godisnje. Prve utakmice u zivotu su mi bile kad su me stari i amidza vodili na Kosevo, odrastali smo na tom stadionu i prateci taj klub. Idoli dok sam bio manji i trenirao fudbal mi nisu bili reprezentativci, nego igraci Sarajeva koje sam gledao svake sedmice. I sad dođe neki pametnjakovic i kaze sto mi je bitnije Sarajevo od reprezentacije?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 nov 2015, 17:06

hzkg je napisao/la:
Šta je pisac htio reci :crazy:
Procitaj na glavnoj temi.... 5 minuta nakon sto smo ispali pisu kako im je Sarajevo vaznije od repke, i da je Duljevic bolji od Lulica. :rol: :urnebes: :shock: :oops:
Meni je Zeljo vazniji od repke tako da me ništa ne čude postovi pitara. Volim repku do neba pa sad skontaj koliko zapravo Zelju volim, nemam te šta lagati kad je tako. Isto tako, smatram da sam ja bolji od Lulića a ne Duljević, on je koplje iznad njega. Lulić je krampa igrač i evo cijeli dan dumam kako je on uopšte profesionalni fudbaler, nikako da dokučim :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 nov 2015, 17:12

To kako je profi fudbaler, ok. I Comor je. Al kako je do Lazia dobacio, e to je misteri :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 17 nov 2015, 17:35

Ajzea je napisao/la:
hzkg je napisao/la:
Šta je pisac htio reci :crazy:
Procitaj na glavnoj temi.... 5 minuta nakon sto smo ispali pisu kako im je Sarajevo vaznije od repke, i da je Duljevic bolji od Lulica. :rol: :urnebes: :shock: :oops:
Meni je Zeljo vazniji od repke tako da me ništa ne čude postovi pitara. Volim repku do neba pa sad skontaj koliko zapravo Zelju volim, nemam te šta lagati kad je tako. Isto tako, smatram da sam ja bolji od Lulića a ne Duljević, on je koplje iznad njega. Lulić je krampa igrač i evo cijeli dan dumam kako je on uopšte profesionalni fudbaler, nikako da dokučim :roll:
Aferim, jedini realan štrumf, respect! :thumbup:

Dulja bi mogao biti sigurno dobra zamjena kada bi Lulić podbacio (kao sinoć), isto kao što bi npr. vaš Blagojević bio odlična zamjena Medunjaninu (a sinoć ga je mogao komotno zamijeniti)! :wave:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 nov 2015, 17:43

Vidi jednu stvar..
Blagojević kopačke moze očistiti Medunjaninu ali onako kako su odigrali Lulić sinoć ili Medunjanin, mislim da mogu odigrati i igrači iz naše lige.. Mozda i mi sa foruma jer nije teško pokazati NIŠTA a to su dvojica navedenih sinoć dosta dobro demonstrirali. I ja mogu pokazati onoliko koliko je pokazao Medunjanin sinoć ali da mogu bili smotan koliko je Lulić, vjerujem da ne mogu. Duljevića znam iz naše lige i ako nemamo bolje alternative ja bi njega ubacio, znam da smije krenuti ka golu pa makar izgubio loptu, znam da je smije i ošutati, znam isto tako da neće sam sebi zapinjati dok trči ili promašiti loptu kada ide brzinom kornjače i to po zemlji.. I to se desilo u situaciji kada je postojala vjerovatno i jedina šansa da do 80.e minute ošutamo, pa bar u okvir gola..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 17:46

Duljevic.... :rol: :rol: Blagojevic... :rol: :rol:
Igraci koji ne mogu napraviti razliku protiv rastrcanih defanzivaca Mladosti iz Doboj-Kaknja. :rol: Stvarno pojedinci ovdje zive u nekoj paralelnoj stvarnosti :?

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 nov 2015, 17:57

Stavi mene na krilo i pljuni me ako ne odigram bolje od Lulića.. Pa kada bi u opciji za krilo imo Zorana i Senada, bez razmišljanja bi izabrao ovog prvog. Zoka je bar zna primiti za divno čudo, pa i ošutati vanjskim.. To gdje lopta završi je malo manje bitno :)

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 17 nov 2015, 18:00

Sarajevo volim vise od matere kaka repk
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 nov 2015, 18:37

Hajd sto dajete BH reprezentativce, sad cete i Latvijske...
GOLEMO brate
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 17 nov 2015, 18:43

SlevinKelevra je napisao/la:Sta je rec pitari? Ajde sto godinama ne mozete da 'napravite' reprezentativca (iako vam je onaj izrod sjedio na klupi pet godina), sad jos i okrecete leda repki (cast izuzecima)? Sramota... :puke:
Vidjeli smo mi vaše "naprave" u ovih nekoliko utakmica.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 16 gostiju.