SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
..u jbt,1.Kolo odmah tesko gostovanje kod Green Dragonsa 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
odma 3 bodamuhovic je napisao/la:..u jbt,1.Kolo odmah tesko gostovanje kod Green Dragonsa
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- legenda reala
- Kontakt:
Jao kakav raspored ,znači odma na početku ,protiv konkurenata ,sa 4 boda ja zadovoljan .
Prvo kolo pobjeda najvjerovatnije ,i onda u drugom kolu derbi ove lige protiv naših najljućih rivala i neprijatelja onih Bolida ,volio bi da je sa njima utakmica nekad na sredini sezone dok se uđe malo u formu ,ali nema veze .
Bolidi spremajte se dolazimo
Prvo kolo pobjeda najvjerovatnije ,i onda u drugom kolu derbi ove lige protiv naših najljućih rivala i neprijatelja onih Bolida ,volio bi da je sa njima utakmica nekad na sredini sezone dok se uđe malo u formu ,ali nema veze .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Nekako mi ovaj raspored nije najbolji ,2 i 3 kolo isti parovi sve ,i mi svaku utakmicu domaćini jbt.i ponovo zadnju gostujemo ,ne valja 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Nekako mi ovaj raspored nije najbolji ,2 i 3 kolo isti parovi sve ,i mi svaku utakmicu domaćini jbt.i ponovo zadnju gostujemo ,ne valja
Ispravljeno
Moja greska jer sam dva puta kopirao drugo kolo.Radio sam po ovome linku gore od BIHfan-a ali mi ima nelogicnosti.Naprimjer neki tim u prvome djelu sezone je domacin 6 puta od 9 utakmica a u drugom djelu je obrnuto 6 puta je gost.Ali niko nije ostecen (bar mislim provjerite jos i vi) jer svako ima po 9 utakmica kuci i na strani.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
..sto volim kad nas ovako neko otpisuje i preuzima ulogu favoritalegenda reala je napisao/la:Jao kakav raspored ,znači odma na početku ,protiv konkurenata ,sa 4 boda ja zadovoljan .
Prvo kolo pobjeda najvjerovatnije ,i onda u drugom kolu derbi ove lige protiv naših najljućih rivala i neprijatelja onih Bolida ,volio bi da je sa njima utakmica nekad na sredini sezone dok se uđe malo u formu ,ali nema veze .![]()
..idemo spustiti ove Zmajeve na zemlju !
Titulu slavimo kod Klošara.Potrudićemo se da u predzadnjem kolu osiguramo titulu da pred našim navijačima proslavimo i sve što ide uz to,a onda zadnje kolo da bude samo formalnost
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo nije podcjenjivanje ,to je realnost ,prvo kolo u većini liga ,rezultati dolaze iznenađujući i da ti ,Faraon i Hairlija date gol,ja sam uvjeren da izgubiti ne možemo ,jer ni jedan od vas neće zabiti ,doduše ni ja ne očekujem od onih svojih antitalenata da zabiju ,ali bi ja trebo bar jedan pospremiti u mrežumuhovic je napisao/la:..sto volim kad nas ovako neko otpisuje i preuzima ulogu favoritalegenda reala je napisao/la:Jao kakav raspored ,znači odma na početku ,protiv konkurenata ,sa 4 boda ja zadovoljan .
Prvo kolo pobjeda najvjerovatnije ,i onda u drugom kolu derbi ove lige protiv naših najljućih rivala i neprijatelja onih Bolida ,volio bi da je sa njima utakmica nekad na sredini sezone dok se uđe malo u formu ,ali nema veze .![]()
Bolidi spremajte se dolazimo..e u tim mecevima nemamo sta izgubiti i igramo rastereceno,te to nudi sjajne rezultate
![]()
![]()
..idemo spustiti ove Zmajeve na zemlju !![]()
![]()
..hahahah
..znaci niko osim tebe ne zabija u 1.mecu
..skromno,nema sta

ja i feco pogodišmo Sarajevo 2-0 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- legenda reala
- Kontakt:
Pa bar bi ti trebo znati ko je najbolji igrač ove ss.ba lige i ko uvijek pogađamuhovic je napisao/la:..hahahah![]()
![]()
..skromno,nema sta
![]()
..dobro,svaka cast,prosjek ti nije los,ali nikad ne potcijenjuj protivnika !legenda reala je napisao/la:Pa bar bi ti trebo znati ko je najbolji igrač ove ss.ba lige i ko uvijek pogađamuhovic je napisao/la:..hahahah![]()
![]()
..skromno,nema sta
![]()
- __Liedson__
- Kontakt:
Mislioci razmontirali Formulu u prijateljskom meču 5-1 (Liedson 2x,Feco 2x,Zagor) 
Međedi pobijedili u pripremnoj utakmici očekivano i to ebz pomoći prvog asistenta.CG je opet odradio svoj posao u napadu LBJ nazad 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Rezultati prijateljskih utakmica:
Pivopije - FC Grizzlies 2:3 FT (Megamon x2 - LBJ MVP, CollegeGunner x2)
Mislish United - FK Formula 5:1 FT (Zagor, __Liedson__ x2, Feco x2 - Edin TM87)
FC Ljuta Krajina - Vukovi Zla 3:0 FT (juventus 0244 x2, apocalyps)
Pivopije - FC Grizzlies 2:3 FT (Megamon x2 - LBJ MVP, CollegeGunner x2)
Mislish United - FK Formula 5:1 FT (Zagor, __Liedson__ x2, Feco x2 - Edin TM87)
FC Ljuta Krajina - Vukovi Zla 3:0 FT (juventus 0244 x2, apocalyps)
Ja roki sto nas napunise.Gde nam je ovaj kapetan potonulog broda,misli li dolaziti postao je gori od Lee Adya. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Megamon
- Kontakt:
Joj igram k'o Haskic
.Dam dva gola,moze se reci pirova jer nismo osvojili ni bod.Al' stavari ce doci na svoje kad krene liga 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
E hajde hoćemo i mi Gren Dragonsi ,jednu prijateljsku da vidimo u kakvoj smo formi ,za sljedeće kolo ovih evropskih kvalifikacija .
kapiten se vraća nakon oporavka od teške povrede ,policajca ću već nekako saletiti
Ko želi biti ponižen ,nek se javi ,neću vas dugo čekati ,hajde

kapiten se vraća nakon oporavka od teške povrede ,policajca ću već nekako saletiti
Ko želi biti ponižen ,nek se javi ,neću vas dugo čekati ,hajde
- Megamon
- Kontakt:
Pivopije su zeljne novih izazova.Legend oderat cemo vam guzove 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
..taman,pripremna jedna za 1.Kolo Lige
Green Dragons-Pivopije
Green Dragons-Pivopije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.